
انتشار داستان زندگي «نرگس كوچولو» در رسانهها كافي بود تا نسيم مهربانياش به خراسان شمالي هم بوزد.
«نرگس رسولي» دختر شش ساله بجنوردي است كه بيماري پوستياش امان او و خانوادهاش را بريده.
خارش شديد و ريزش پوست، دختر كوچولوي حاشيه بجنورد را منزوي كرده و هيچ كس حاضر به بازي با او نيست. تنها دلخوشي نرگس عروسك و برادرش است كه همدم تنهايي و رنج او هستند.
پدر كارگر است و از پس مخارج و داروهاي دخترش برنميآيد.
مثل هميشه وقتي از حال و روز نرگس مطلع شد، بار سفر بست تا مطب انسانيت اين بار در خانه كلنگي نرگس برپا شود.
در سوگندنامه پزشكي، نام و عنوانش دكتر سيدناصر عمادي متخصص پوست، مو و زيبايي است.
متخصصي كه ميتوانست همچون بسياري از همتايانش در بيمارستان يا مطب شخصياش به طبابت مشغول باشد و زندگي آرام و مرفهاي را سپري كند اما به ميان مردم رفت تا از آسايش و سلامت آنها لذت ببرد.
مناطق محروم ايران، خانوادههاي نيازمند و مردمان محتاج همراهي و حمايت در آن سوي مرزها، همه دلخوشي اين پزشك مازندراني است.
دكتر ناصر عمادي آن روز كه دشمن چشم طمع به آب و خاك كشور دوخت، به جبهه رفت تا عزت ايران اسلامي پايدار بماند. او حقانيت و نوعدوستي ايراني را پس از دفاع مقدس تداوم بخشيد و با مهرباني و عطوفت، انساندوستي را در كشورهاي درگير فقر و جنگ به نمايش گذاشت.
مهرباني دكتر عمادي مرز نميشناسد، او براي كودكان سياه چهره مبتلا به ايدز در افريقا، همان عموي ايراني و مهرباني است كه با دستهايش زخمهاي خوب نشدني را التيام ميبخشد و از دستمزد اندك خود به همميهنان آنها كمك ميكند.
براي سردشتيهاي شيميايي، برادرغمگين و همدرد است. براي افغانهاي كابل، هرات و عراقيهاي خسته از داعش طبيب خندهرويي است كه زخمهاي دردناكشان را شفا ميدهد. آغوش او براي همه بيماران تنگدست دنيا باز است و هميشه دل نگران آنهاست هر جاي دنيا كه باشند.
درخواست به جاي دلار
ارادت و محبت دكتر عمادي به ساحت علي بن موسي الرضا (ع) را ميتوان برگ زريني در كارنامه اين پزشك ايراني توصيف كرد، كاري كه از عهده ديپلماتهاي كشورمان خارج بود.
به واسطه تلاشهاي نوعدوستانه و مهرباني و رفتار رضوي دكتر عمادي، نام مقدس شمسالشموس در آفريقا طنينانداز شد.
محبت و انسانيتي كه دكتر عمادي در آفريقا هديه كرده است، زمينهساز ترويج فرهنگ ناب اهل بيت(ع) در اين قاره بوده است.
به زخمهايي دست ميزند و پانسمان ميكند كه هيچكس دلش نميآيد آن را ببيند.
به ميان مردماني رفته كه حتي به قيمت بيماري مهلك وي منجر شد و جانش را تهديد كرده است.
فعاليتهاي انساني و نتيجهبخش پزشك ايراني و درمان بيماران پوستي، بازتاب گستردهاي در رسانههاي آفريقايي داشته است.
در برونئي دكتر عمادي به دل مسئولان و مردم اين كشور مينشيند و به وي پيشنهاد فعاليت در بزرگترين بيمارستان اين كشور را ميدهند آن هم با حقوق و هديهاي معادل روزانه يك هزار دلار.
پيشنهاد ماهانه حدود 110 ميليون تومان براي هر انساني وسوسهانگيز است اما پزشك بدون مرز ايراني كه زندگياش با اعتقاداتش پيوند خورده، بهجاي دلارهاي پيشنهاد شده، درخواستي دارد كه براي مقامات وزارت بهداشت برونئي عجيب است.
او از برونئيها ميخواهد كه مركز تخصصي پوست كه به عنوان بزرگترين بيمارستان آموزشي و درماني اين كشور فعاليت ميكند را بهنام مبارك علي بن موسي الرضا (ع) مزين كنند.
نام امام مهرباني بر بيمارستان برونئي
درخواست دكتر عمادي به كابينه دولت ميرود و 24 ساعت بعد پذيرفته ميشود و نام امام رضا (ع) برروي مركز درماني كشوري گذاشته ميشود كه اكثريتش مسيحي هستند.
ديپلماسي پزشك دلداده امام هشتم (ع)، در كشوري كه ايران در آن سفارتخانه و سفيري ندارد، رويدادي بينظير بوده و حتي موجب شد كه برونئي در مجامع بينالمللي با نقض حقوق بشر در ايران مخالفت كند.
در مراسم نصب تابلوي نام امام رضا (ع) دو وزير بهداشت و آموزش اين كشور نيز حضور مييابند و دكتر عمادي با افتخار نام امام مهرباني را بر بيمارستان برونئي نصب ميكند.
شوراي سياستگذاري جشنواره بينالمللي نامهاي به امام رضا (ع) به اين سفير شايسته امام رضا(ع)، در افريقا نياز داشت تا از تجربياتش براي حضور در ساير كشورها بهره گيرد.
دكتر عمادي با حضور در اداره كل فرهنگ و ارشاد اسلامي مازندران و نشست در جشنواره بينالمللي نامهاي به امام رضا (ع) به نكتهاي اشاره كرد كه سرشار از كرامت و رأفت به علي بن موسيالرضا (ع) بود.
او گفت دليلي كه موجب شد تا كابينه يك كشور مسيحي بپذيرد كلينيك پوست بيمارستان بزرگ برونئي بهنام امام رضا (ع) مزين شود، رفتار انساني و كريمانهاي بود كه از امام رضا (ع) آموختهام.
آنها به اين باور رسيدند وقتي پزشكي از سرزميني دور ميآيد و با عشق، مردمانشان را درمان ميكند اگر نام كسي را درخواست ميكند و آن را بر پول ارجح ميداند، حتماً اين نام انسان والامقام و برگزيدهاي است كه ميتوان آن را بر بيمارستان اين كشور نهاد.