سرمایه‌گذاری برای تولید
امین دلیری، تحلیلگر مسائل اقتصادی در گفت‌و‌گو با «جوان»:
تأکید رهبر معظم انقلاب بر سرمایه‌گذاری برای تولید و همچنین رایزنی‌های اخیر برای رفع تنش‌های بین‌المللی و به تبع آن رفع موانع سرمایه گذاری داخلی و خارجی، باعث شده موضوع سرمایه‌گذاری در کشور این روز‌ها بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد
گفت‌وگوی «جوان» با ابوالفضل مرادی، تحلیلگر مسائل اقتصادی
 در دهه‌های اخیر، اقتصاد کشورمان با چالش‌های متعددی از جمله تورم بالا، نوسانات ارزی، تحریم‌های بین‌المللی و محدودیت‌های مالی دست‌وپنجه نرم کرده است. در این میان، بخش تولید به‌عنوان ستون فقرات اقتصاد، بیش از هر زمان دیگری نیازمند توجه و سرمایه‌گذاری است.
وحید عظیم‌نیا
«جهان باید این پیشرفت‌ها را ببیند!» این فرامتن بازدید اخیر رافائل گروسی، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی از نمایشگاه دستاورد‌های هسته‌ای ایران‌مان است. او با شگفتی گفت: «آنچه در این نمایشگاه دیدم، مجموعه‌ای از پروژه‌های علمی و فناورانه بود که دقیقاً همان چیزی است که برای بهره‌برداری صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای به‌ویژه در حوزه انرژی، سلامت و درمان به آن نیاز داریم.
سرمایه گذاری برای تولید (۱۶)
با عنایت به نام گذاری سال ۱۴۰۴ با عنوان «سرمایه‌گذاری برای تولید» از سوی رهبر معظم انقلاب در سلسله یادداشت‌های پیش رو به تبیین این مسئله و ظرفیت‌های آن می‌پردازیم. در این یادداشت، به نقش اپوزیسیون خارج‌نشین در تخریب شعار سال پرداخته شده است.
سرمایه گذاری برای تولید (۱۵)
با عنایت به نام گذاری سال ۱۴۰۴ با عنوان «سرمایه‌گذاری برای تولید» از سوی رهبر معظم انقلاب در سلسله یادداشت‌های پیش رو به تبیین این مسئله و ظرفیت‌های آن می‌پردازیم. در این یادداشت، به نقش نقش مولدسازی سرمایه‌های راکد دولت در سرمایه گذاری مولد پرداخته شده است.
دولت با ساده‌سازی مقررات، تثبیت اقتصاد و ارائه مشوق‌های هدفمند، می‌تواند انگیزه سرمایه‌گذاران داخلی را افزایش دهد و مسیر ورود سرمایه‌ها به تولید را هموار کند
دولت با رفع موانع تولید، امید را به کارآفرینان بازگرداند
بدون رفع موانع داخلی، حتی لغو تحریم‌های خارجی هم نمی‌تواند اقتصاد ایران را به‌طور کامل احیا کند. وقتی کارآفرین ایرانی برای شروع یک کسب‌وکار باید از هفت‌خان رستم عبور کند، چگونه می‌توان انتظار داشت سرمایه‌گذار خارجی به بازار ایران اعتماد کند؟
سرمایه گذاری برای تولید (۱۴)
با عنایت به نام گذاری سال ۱۴۰۴ با عنوان «سرمایه‌گذاری برای تولید» از سوی رهبر معظم انقلاب در سلسله یادداشت‌های پیش رو به تبیین این مسئله و ظرفیت‌های آن می‌پردازیم. در این یادداشت، به نقش شرکت‌های زیرمجموعه دستگاه رهبری در تحقق شعار سال پرداخته شده است.
نظام مالیاتی ایران در آستانه تحولی بزرگ قرار گرفته است؛ تحولی که می‌تواند با حذف ممیزمحوری و استقرار حسابرسی سیستمی، هم عدالت را به ارمغان بیاورد و هم تولید را نجات دهد
واکاوی نقش وزارت اقتصاد در تحقق شعار سال ۱۴۰۴
این درگاه، با شفافیت و سرعت بخشیدن به فرایندها، نه‌تنها موانع ورود به کسب‌وکار‌ها را کاهش می‌دهد، بلکه با نظارت لحظه‌ای، امکان رصد درخواست‌ها و شناسایی دستگاه‌های متخلف را فراهم می‌کند. نتیجه این تحول؟ افزایش رقابت در بازار، رشد اشتغالزایی در بخش خرد و مهم‌تر از همه، هدایت سرمایه‌ها به تولید. 
۱