کد خبر: 1295257
تاریخ انتشار: ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۰:۰۰
مسئول شرکت رشدپایدار ایرانیان در گفت‌و‌گو با «جوان»:
در روزگار گرانی و کمبود گوشت قرمز، شرکت رشد پایدار ایرانیان در خراسان رضوی با تکیه بر توان بسیجی‌ها، به الگویی موفق در تأمین علوفه، حمایت از دامداران و عرضه مستقیم گوشت به مردم تبدیل شده است. 
فریبا کیانی

در روزگار گرانی و کمبود گوشت قرمز، شرکت رشد پایدار ایرانیان در خراسان رضوی با تکیه بر توان بسیجی‌ها، به الگویی موفق در تأمین علوفه، حمایت از دامداران و عرضه مستقیم گوشت به مردم تبدیل شده است. 
احمد گل‌محمدی، مسئول شرکت کشاورزی رشد پایدار ایرانیان وابسته به بنیاد تعاون بسیج در گفت‌و‌گو با «جوان» گفت: یکی از نیاز‌های مهم جامعه در حال حاضر، تأمین امنیت غذایی است، به‌ویژه در زمینه تأمین گوشت قرمز برای مردم. در همین راستا، با توجه به محدودیت‌ها و مشکلاتی که دامداران و کشاورزان با آن مواجه هستند، بنیاد تعاون بسیج، مسئولیت تأمین و عرضه گوشت قرمز استان را به شرکت رشد پایدار ایرانیان واگذار کرده است. وی افزود: شرکت رشد پایدار ایرانیان در سال ۱۴۰۱ در استان خراسان رضوی به صورت رسمی راه‌اندازی شد. با همکاری معاون هماهنگ‌کننده سپاه استان و بهره‌گیری از راهنمایی‌های ملی، توانستیم اقدامات مؤثری در این حوزه انجام دهیم. 
گل‌محمدی با اشاره به بهره‌گیری از ظرفیت‌های اقشار تخصصی بسیج از جمله بسیج جامعه کشاورزی و عشایری، گفت: از سال ۱۴۰۱ تا کنون، توسعه کشت علوفه کم‌آب‌بر از جمله چغندر علوفه‌ای در استان خراسان‌رضوی، یکی از دستاورد‌های مهم ما بوده که با استقبال دامداران نیز مواجه شده است. وی ادامه داد: با کمک بسیج سازندگی، قرارگاه محرومیت‌زدایی و دستگاه‌های مختلف، سال گذشته ۱۰ کارگاه خرد تولید علوفه را به صورت رایگان در اختیار دامداران استان قرار دادیم که مورد رضایت و استقبال آنان واقع شد. 
مسئول شرکت رشد پایدار ایرانیان خاطرنشان کرد: در راستای تأمین کامل زنجیره تولید، اقداماتی همچون فراهم‌سازی علوفه، ارائه خدمات دامپزشکی، قطعه‌بندی گوشت و حتی حمایت از کشتارگاه‌ها در دستور کار ما قرار دارد. خوشبختانه در سال ۱۴۰۳، استان خراسان رضوی موفق به کسب عنوان موفق‌ترین رده کشوری در زمینه رشد پایدار شده است. وی با اشاره به مراسم رونمایی از زنجیره کامل تولید گوشت قرمز استان در روز اقتصاد مقاومتی و کارآفرینی (۲۹ بهمن) با حضور سردار سلیمانی، رئیس سازمان بسیج، افزود: در سال گذشته بیش از ۱۰۰میلیارد تومان تسهیلات به دامداران استان پرداخت شد. همچنین طرح راهبر دام سبک با اعتبار ۴۶میلیارد تومان و اعطای تسهیلات ۲ میلیون تومانی به ازای هر رأس دام، در حال اجراست. گل‌محمدی گفت: در سال‌جاری، ۹میلیارد تومان مشارکت اقتصادی با دو کشتارگاه بزرگ استان انجام شد تا گوشت قرمز با قیمت مصوب به دست مردم برسد. 
وی با اشاره به برنامه‌های سال ۱۴۰۴ تصریح کرد: هدف‌گذاری ما، افزایش ۴۰۰درصدی سرمایه‌گذاری و اعتبار در راستای تحقق شعار سال و حمایت از دامداران و کاهش واردات گوشت قرمز است. همچنین حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان و فعالان حوزه فناوری دام سبک از جمله اولویت‌های ماست. مسئول شرکت کشاورزی رشد پایدار ایرانیان، با اشاره به برنامه‌ها و دستاورد‌های این شرکت از حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان و توسعه زنجیره تولید دام سبک در استان خبر داد. وی اظهار کرد: یکی از برنامه‌های جدی ما در سال ۱۴۰۴، حمایت از شرکت‌ها و مؤسسات دانش‌بنیان فعال در حوزه دام سبک است. شرکت‌هایی که ایده دارند، طرح اجرایی دارند و توانسته‌اند محصول اولیه را تأمین کنند، مورد حمایت قرار خواهند گرفت. همچنین در سال آینده تمرکز ما بر توسعه صادرات و کاهش واردات در حوزه دام و فرآورده‌های دامی خواهد بود. 
گل‌محمدی افزود: در حال حاضر استان خراسان رضوی در برخی اقلام دارویی، دامپزشکی و محصولات مرتبط با دام سبک به عنوان صادرکننده فعال شناخته می‌شود. ما تلاش داریم در برخی زمینه‌ها واردات را کاهش و صادرات را افزایش دهیم. وی با اشاره به عملکرد سه‌ساله شرکت رشد پایدار ایرانیان بیان کرد: این شرکت از سال ۱۴۰۱ در استان خراسان رضوی آغاز به کار کرد. ابتدا تمرکز بر توسعه کشت چغندر علوفه‌ای به‌عنوان محصولی کم‌آب‌خواه بود. در سال‌های بعدی، با هدف تأمین علوفه دام، خدمات دامپزشکی، پرواربندی و قطعه‌بندی گوشت، زنجیره کامل تولید گوشت قرمز را در استان دنبال کردیم. 
مسئول شرکت کشاورزی رشد پایدار ایرانیان خاطرنشان کرد: در سال ۱۴۰۳ بالغ بر ۱۰۰میلیارد تومان اعتبار جذب و به دامداران و بهره‌برداران این زنجیره اختصاص یافت. این زنجیره از تأمین علوفه آغاز می‌شود و تا توزیع گوشت قرمز به دست مصرف‌کننده نهایی ادامه دارد. 
وی تأکید کرد: با توجه به ارتباط گسترده شرکت رشد پایدار ایرانیان با بنیاد تعاون بسیج و اقشار تخصصی همچون بسیج جامعه کشاورزی، هر دامدار یا کشاورزی که در راستای تأمین علوفه یا تولید گوشت قرمز نیاز به همکاری دارد، می‌تواند از طریق کانون‌های بسیج جامعه کشاورزی که در مدیریت‌های جهاد کشاورزی شهرستان‌ها مستقر هستند، معرفی شود. ما آمادگی داریم در قالب تسهیلات، مشارکت اقتصادی یا آموزش، از این عزیزان حمایت کنیم.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار