روستاها محل تولید و قطب مهم اقتصاد مقاومتی هستند و در استانی مثل سیستانوبلوچستان این موضوع باید به صورت خاص مورد توجه و حمایت قرار گیرد. انطباق و تناسب زیرساختها از جمله طرح هادی و توسعه آب و برق و فضاهای آموزشی و بهداشتی و درمانی با قابلیتها و استعدادهای کمی و کیفی، جمعیت بالا و شرایط تولیدی روستای اسماعیلآباد بخش مرکزی خاش از اهداف عمده تمرکز خدمترسانی مبتنی بر عدالت در این روستای بزرگ است.
بهرهگیری از ظرفیتها در مناطق روستایی سبب تأمین بخش بزرگی از نیازهای جامعه میشود.
تولیدات روستاییان سختکوش و انجام کارهای کشاورزی و دامی در این مناطق مصداق مهم خدمت به شمار میآید و ساکنان روستایی در رونق تولید، اشتغال و پایداری اقتصاد نقشی بیبدیل و اثرگذار دارند.
توسعه و تکمیل طرح هادی در فاز جاری، توسعه فضای گردشگری، توسعه و اصلاح شبکه برق، تصویب و تعیین اعتبار ساخت کتابخانه، تکمیل پروژه فضای آموزشی دو طبقه، حفر چاه جدید آب، احداث محور اکبرآباد به اسماعیلآباد، تکمیل بوستان و چند طرح دیگر از برنامهها و سرمایهگذاریهای دولت از محلهای مختلف اعتباری و عمدتاً تصمیمات کمیته برنامهریزی شهرستان در این روستای بزرگ است که به تنهایی رقم قابل توجهی از اعتبارات را به خود اختصاص داده است.
بسیج با حضور در روستاها در تسریع کارها نقش دارد و با حمایت از کارآفرینان سعی میکند تعریف درستی از اقتصاد مقاومتی ارائه کند تا بتوان اشتغالزایی و توسعه را در نقاط دورافتاده شاهد بود.
در کنار این کارها و با هدف خدمت بیمنت اجرای ۴۰پروژه محرومیتزدایی از سوی گروههای جهادی استان در دستور کار قرار دارد.
این پروژهها شامل ساخت شش باب مدرسه، پنج باب خانه محروم، راهاندازی آب تصفیهکن و مرمت خانه محرومان است که از سوی گروههای جهادی در مناطق محروم و دورافتاده استان اجرا میشود.
ارزش این پروژهها بیش از ۶۰ میلیارد ریال است و احداث هزار واحد مسکونی استاندارد برای حاشیهنشینان شهر چابهار در منطقه «مرادآباد» از دیگر اقدامات مهم و ماندگار سازمان بسیج مستضعفین در این خطه از کشور است که پشتیبانی آن بر عهده بسیج سازندگی است و در این مسیر از ظرفیت نیروهای جهادی بهرهگیری میشود.
این پروژه که ساخت آن در چهار فاز با پیشرفت فیزیکی بیش از ۶۰ درصد در دستور کار است، خدمتی ویژه به محرومترین مردم ایران محسوب میشود و در این مسیر از هیچ تلاشی برای خدمت بیمنت به مردم دریغ نمیکنیم.