کد خبر: 908617
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۰۴ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۴:۱۰
معاون اداری مالی بیمارستان امام رضا(ع) تبریز خبرداد
معاون اداری مالی و مدیر ساختمان شهید قاضی طباطبایی مرکز آموزشی _درمانی امام رضا(ع) تبریز از درمان رایگان بیماران سرطانی در بیمارستان شهید قاضی طباطبایی خبرداد.

مهراد اکبری‌نامدار  ضمن اعلام حمایت مالی از بیماران سرطانی و بیماران خاص اظهار داشت: تمام بیمارن سرطانی که به این مرکز مراجعه کرده و تشکیل پرونده می‌دهند، به صورت کاملاً رایگان می‌‌توانند از خدمات درمانی این مرکز بهره‌مند شوند.

وی افزود: بیمارستان شهید قاضی در سال1367 به این نام و با مدیریت واحد و مستقل برای بیماران سرطان خونی تاسیس و افتتاح شده بود، بعدها برای درمان سایر سرطان‌ها در نظر گرفته شد.

نامدار ادامه داد:بعد از مدتی با توجه به اینکه این بیمارستان منبع درآمدزایی نداشت، زیرمجموعه بیمارستان امام رضا (ع) قرار گرفت، بیمارستان شهید قاضی دو بخش بستری برای بانوان و آقایان دارد که دارای 92 تخت بستری است همچنین دارای درمانگاه بیماران سرطانی و بیماران خونی است که از درمانگاه ویژه بیماران تالاسمی برخوردار است.

معاون اداری مالی و مدیرساختمان شهید قاضی طباطباییضمن اشاره به اینکه تنها مرکز پیوند استخوان شمال‌غرب ایران در بیمارستان شهید قاضی تبریز قرار دارد،گفت: هیچ خطری فرد اهداکننده مغز استخوان را تهدید نمی‌کند چرا که مغز استخوان تحریک شده و سلول‌های اهدا شده را مجدداً بازسازی می‌کند، از این رو اهداکنندگان با اطمینان خاطر می‌توانند اقدام به اهدا مغز استخوان کنند.

وی، به شهروند آلمانی که برای اهدای مغز استخوان به ایران آمده بود، اشاره کرده و ادامه داد: علم و انسانیت فراتر از سیاست، حد و مرز بوده و با اطمینان پیوند مغز استخوان در همین مجموعه با اتکاء به علوم روز دنیا و وجود اساتید متخصص بومی به طور مستمر در حال انجام است.

نامدار بیان کرد: بیماران سرطانی به کمک و حمایت خانواده احتیاج دارند و خانواده باید پشتیبان بیمار سرطانی بوده و از نظر روان‌شناختی در دوره بهبودی می‌تواند نقش پررنگی داشته باشد.

وی، از مردم درخواست کرد که فرهنگ اهدای عضو را بپذیرند و با تیم‌های پزشکی و فراهم‌آوری پیوند همکاری لازم را انجام دهند تا شاهد نجات افراد بیشتری از جامعه باشیم. 

مدیر ساختمان شهید قاضی طباطبائی مرکز آموزشی درمانی امام رضا(ع) تبریز در خصوص نوع و چگونگی خدماتی که در ساختمان اختصاصی آنکولوژی و کانسرولوژی ارائه می‌شود، تصریح کرد: با توجه به طرح تحول سلامت، بیماران بستری 10 درصد از هزینه‌ها را پرداخت می‌کنند که اگر بیمار بستری از شهرستان‌ها باشد ، تنها پنج درصد هزینه را پرداخت می‌کند.

وی تاکید کرد:در بیمارستان شهید قاضی، درمان تقریبا به صورت رایگان است حتی درصد بالا نیز توسط دانشگاه و موسسات خیریه پرداخت می‌‌شود.

وی اذعان داشت:در بیماران سرپایی بیمار 30درصد هزینه و 70 درصد را بیمه خدمات درمانی و دانشگاه متقبل شده است، البته گفتنی است که 30درصد را نیز موسسات خیریه نظیر موسسهی مستمندان تبریز، امدادگران عاشورا، موسسه خیریه نوبر و کمیته امداد پرداخت می‌کنند.

نامدار اضافه کرد: بیمارانی که کانسر تشخیص داده می‌شوند، بعد از اعمال جراحی و رادیوتراپی، برای شیمی درمانی به این مرکز معرفی می‌شوند که با توجه به طرح تحول سلامت و بازسازی بیمارستان همچنین دو برابر شدن تعداد تخت‌ها، انتظار بیماران برای بستری بسیار کم شده است .

معاون اداری مالی مرکز امام رضا(ع) تبریز ضمن اشاره به درمان بیماران سرپایی شیمی درمانی توسط اساتید بیمارستان شهید قاضی ابراز داشت: اگر درمان سرپایی تجویز شود، 18 تخت سرپایی جدید و مدرن در محیط بسیار تمیز جهت ارائه خدمات هر چه سریع‌تر و با کیفیت آماده ارائه خدمات درمانی است.

وی افزود: تمام بیماران هموفیلی و تالاسمی بالای 14 سال برای دریافت فاکتورهای خونی رایگان به بیمارستان مذکور مراجعه می‌کنند.

نامدار تصریح کرد: داروخانه مجهز شهید قاضی بالای 90درصد داروهای شیمی درمانی را داراست، مگر داروهایی که در کل کشور دچار کمبود باشد.

وی خاطرنشان ساخت: در قسمت سرپایی، مؤسسات خیریه حضور دارند و در صورتی که بیمار توان پرداخت هزینه دارو را نداشته باشد، کمک می‌کنند.

مدیر ساختمان شهید قاضی طباطبائی مرکز آموزشی درمانی امام رضا(ع) تبریز تشریح کرد: آزمایشگاه فوق پیشرفته شهید قاضی که با افتتاح بخش مغز استخوان، تمام آزمایش‌های فوق تخصصی لازم برای این بیماران را انجام می‌دهد، بعد از طرح تحول سلامت به مجهزترین آزمایشگاه شهر تبدیل شده است.

نامدار اذعان داشت: آزمایشگاه شهید قاضی در حد آزمایشگاه‌های اروپایی است، هرچند که این تکنولوژی و برخی دستگاه‌ها بنا به تحریم‌ها به سختی وارد کشور می‌شود اما در حال حاضر تجهیزات آزمایشگاه شهید قاضی در سطح بسیار عالی است.

وی بیان داشت:  در ساختمان تخصصی سرطانی و بیماران خاص، هشت استاد فوق تخصصی خون عهده‌دار درمان بیماران بوده و پنج نفر فلوفوق تخصصی مشغول به تحصیل دارد و رزیدنت‌های داخلی نیز به صورت مداوم در بیمارستان حضور دارند.

مدیر ساختمان شهید قاضی طباطبائی مرکز آموزشی درمانی امام رضا(ع) تبریز افزود: بالای 100 پرستار با تجربه و کمک بهیار در این مجموعه فعالیت می‌کنند.

وی تاکید کرد: سرطان بیماری واگیردار نیست اما مراقبت‌های ویژه‌ای می‌خواهد، به خاطر ایمنی پایین بیماران سرطانی، آنها در بخش ایزوله نگه داشته می‌شوند.

نامدار اضافه کرد: متاسفانه سن ابتلا به سرطان در سطح کشور و شهر تبریز کاهش و سرطان‌های بدخیم افزایش یافته است.

مدیر ساختمان شهید قاضی طباطبائی مرکز آموزشی درمانی امام رضا(ع) تبریز، عمده‌ترین سرطان‌ها را در بین زنان، سرطان پستان و در بین مردان سرطان روده و معده عنوان کرد و آگاهی از بیماری و معاینات دوره‌ای را برای پیشگیری از ابتلاء به سرطان برای شهروندان توصیه کرد.

غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
فتحعلی اشرفی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۶:۵۳ - ۱۳۹۸/۰۷/۱۲
1
17
با سلام وخسته نباشید من بیمار سرطانی هستم در تیر ماه سال جاری به تشخیص پزشک جراح محترم به علت ایزوله بودن در بخش vipبیمارستان امام رضا بستری وبعد از عمل کولون به علت نبودن تخت در icuدوباره به اتاق قبلی vipمنتقل شدم که متاسفانه موقع تسویه حساب مسئول مربوطه کل هزینه را از من دریافت نمود با اینکه بیمه تکمیلی حافظ داشتم و بیمارستان امام رضا همکار بیمه حافظ هست تا امروز که چهار ماه می گذرد من نتوانسته ام هزینه ام را از بیمه دریافت کنم وبا عنوان اینکهvipجزئ تعهد بیمه تکمیلی وخاص نیست از پرداخت هزینه خودداری کردند و نبودجا درicu بیمارستان مشکل من نبوده که هزینه آن را از من گرفته آند وبر اثر سهل انگاری حسابداری بیمارستان من که یک بازنشسته فرهنگی هستم انصاف نیست این هزینه گزاف را از من بگیرد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر