کد خبر: 961562
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۱۹ تير ۱۳۹۸ - ۲۳:۰۹
کنگره بین‌المللی مشاهیر کرد در روز‌های ۱۱ و ۱۲ تیرماه امسال در دانشگاه کردستان برگزار شد که طی آن ۳۰ نفر از مشاهیر کرد و کردشناسان در سطح بین‌المللی مورد تجلیل قرار گرفتند. نکته جالب توجه ناراحتی بی‌بی‌سی از این کنگره و حضور مشاهیر قوم کرد در آن است. بی‌بی‌سی در مقاله‌ای تحت عنوان «چرا نام‌آوران کرد در کنگره‌ای حکومتی شرکت کردند؟» تلویحا از حضور بزرگان قوم کرد در این همایش و عدم امکان انگ زدن به آن‌ها انتقاد کرد. رسانه رسمی دولت انگلیس با تأکید بر اینکه این کنگره دولتی بوده است، نوشته «آنچه (در این کنگره) بر خلاف همیشه کمرنگ بود، انگی است که همواره به شرکت‌کنندگان در همایش‌های حکومتی می‌خورد: اینکه به حکومت باج داده یا امتیاز گرفته‌اند. نام‌آورانی به دعوت جمهوری اسلامی پاسخ مثبت گفتند و در کنگره حضور یافتند که مایه افتخار کردهایند و چسباندن انگ حکومتی و تراشیدن انگیزه معامله با جمهوری اسلامی به آنان بسیار دشوار است. میان آنان، نام مظهر خالقی، خواننده بزرگ کرد، درخششی خیره کننده دارد ... بدیهی است که رفتار و سخنان مظهر خالقی، بسیاری از کرد‌های مخالف جمهوری اسلامی را خوش نیامد، اما اگر کسی هم او را به خودفروختگی متهم کرد، با واکنش تند هم‌تبارانش روبه‌رو شد.»
دیگر نام‌آوران کرد که در این همایش حضور داشته و از تیغ انتقاد مقاله‌نویس بی‌بی‌سی در امان نماندند، بزرگانی بودند همچون: محمد علی سلطانی (کرد پژوه)، قطب‌الدین صادقی (کارگردان تئاتر و استاد هنر‌های نمایشی)، بیژن کامکار (نوازنده) کیهان کلهر (نوازنده) علی اکبر مرادی (نوازنده) شهرام ناظری (خواننده) عزیز شاهرخ (خواننده) و بیژن ذوالفقار نسب (مربی پیشین تیم ملی فوتبال).
بی‌بی‌سی در انتها نوشت: «اگر برگزاری کنگره مشاهیر کرد، موفقیتی برای جمهوری اسلامی و دستاوردی برای دولت حسن روحانی ارزیابی شود، بیراه نیست. در روز‌هایی که این حکومت زیر فشار کم‌سابقه خارجی و بیش از هر زمان نیازمند ایجاد حس همبستگی ملی است، چه موفقیتی بهتر از آنکه شماری از محبوب‌ترین شخصیت‌های کرد دعوتش را بپذیرند و کنار مسئولان جمهوری اسلامی بنشینند. در روزگاری که بیم حمله به ایران می‌رود و عمده تحلیلگران، از جنگ و از هم پاشیدن شالوده نظام و کشور، تجزیه را پیش‌بینی می‌کنند، کردپژوه پرآوازه‌ای، چون محمد علی سلطانی از جایگاه سخنرانی به زبان کردی گفت: «ما (کردها) همیشه مدافع مرز‌های ایران بوده‌ایم، ما همیشه پاسدار این سرزمین بوده‌ایم.» بی‌بی‌سی در روز‌های اخیر و پس از حمله تروریستی به ماشین پاسداران کرد در پیرانشهر که به شهادت سه نفر از پاسداران اهل سنت و کرد منجر شد، در گزارش خود از عبارت «آزادسازی کردستان» در مورد استان کردستان ایران استفاده کرد که حمله به تمامیت ارضی ایران به شمار می‌رود.
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۳۶ - ۱۳۹۸/۰۴/۲۲
0
0
لعن خدا بر بی بی سی که دست پلیدش به خون زنان وکودکان معصوم یمنی آلوده است
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار