کد خبر: 1031969
تاریخ انتشار: ۰۳ دی ۱۳۹۹ - ۱۴:۲۵
با توزیع ۱۴ هزار و ۹۳۲ میلیارد و ۶۵۲ میلیون ریال اعتبارات مربوط به ۱۲۰ طرح اقتصادی «جهش تولید» در خراسان رضوی، روند این اقدام در نشست کارگروه استانی اقتصاد مقاومتی تشریح شد.

علی رسولیان، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی در نشست کارگروه استانی اقتصاد مقاومتی، اظهار کرد: در پی امضای تفاهم‌نامه‌ای با سازمان برنامه و بودجه کشور و با همت استاندار خراسان رضوی این حجم اعتبار برای تحقق جهش تولید در این استان تأمین شده است.

وی به نام‌گذاری «سال جهش تولید» و مصوبات ستاد برنامه‌ریزی و راهبری جهش تولید در راستای تحقق این با تدوین طرح‌های جهش تولید استان‌های کشور اشاره و بیان کرد: در همین چارچوب تفاهم‌نامه طرح‌های امسال تحقق جهش تولید در استان بین سازمان برنامه و بودجه کشور و استانداری خراسان رضوی منعقد شد.

وی بیان کرد: بر این اساس ۱۲۰ مورد طرح پیشنهادی جهش تولید مربوط به پنج دستگاه اجرایی خراسان رضوی شامل سازمان‌های جهاد کشاورزی، صنعت، معدن و تجارت، میراث فرهنگی و شرکت توزیع نیروی برق توسط دفتر امور اقتصاد مقاومتی و شورای اقتصاد سازمان برنامه و بودجه کشور تصویب شدند. 

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی هدف مشخص از اجرای این تفاهم‌نامه را تکمیل و بهره‌برداری ۱۲۰ طرح جهش تولید در این استان شامل ۲۲ طرح مربوط به حوزه کشاورزی، ۹۴ طرح در بخش صنعت، یک طرح مربوط به تأمین برق، دو طرح در حوزه گردشگری و یک طرح مرتبط با امور بسیج سازندگی اعلام و بیان کرد: در مجموع ۱۴ هزار و ۹۳۲ میلیارد و ۶۵۲ میلیون ریال اعتبار بدین منظور تأمین شده است.

رسولیان ادامه داد: سهم اعتباری هر بخش از طرح‌های مورد اشاره نیز شامل هفت هزار و ۳۱۱ میلیارد و ۷۵۰ میلیون ریال برای حوزه کشاورزی، هفت هزار و ۱۹۰ میلیارد و ۹۰۲ میلیون ریال برای طرح‌های بخش صنعت، ۵۰ میلیارد ریال برای طرح تأمین برق، ۳۱۰ میلیارد ریال برای حوزه گردشگری و ۷۰ میلیارد ریال برای طرح‌های بسیج سازندگی است.

رضا جمشیدی، رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی خراسان رضوی نیز در ادامه نشست کارگروه استانی اقتصاد مقاومتی نحوه تأمین و شرایط توزیع اعتبارات مربوط به ۱۲۰ طرح جهش تولید را تشریح کرد.

وی به تأمین ۵۰ میلیارد ریال از محل اعتبارات تبصره ۱۴ قانون امسال بودجه کل کشور اشاره و بیان کرد: ۷۱۰ میلیارد و ۱۳۹ میلیون ریال اعتبار نیز در قالب کمک‌های فنی و اعتباری به‌منظور تأمین یارانه سود تسهیلات از محل اعتبارات تبصره ۱۴ قانون بودجه امسال و ۴۰ میلیارد ریال از محل اعتبارات بودجه استانی خراسان رضوی در قانون بودجه امسال است.

وی افزود: همچنین ۳۴ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال از محل بودجه شرکت‌های دولتی، شش هزار و ۳۶۵ میلیارد و ۳۰۲ میلیون ریال تسهیلات سرمایه در گردش از محل منابع داخلی موسسه عامل اجرای طرح، چهار هزار و ۷۶۳ میلیارد و ۶۰۰ میلیون ریال تسهیلات سرمایه ثابت از محل منابع داخلی موسسه عامل اجرای طرح و نیز سه هزار و ۶۷۹ میلیارد و ۲۵۰ میلیون ریال سرمایه‌گذاری بخش خصوصی برای اعتبارات ۱۲۰ طرح مورد اشاره تأمین شده است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی خراسان رضوی، ادامه داد: جمع کل تسهیلات ابلاغ شده به استان در قالب تفاهم‌نامه طرح‌های جهش تولید خراسان رضوی به میزان ۱۱ هزار و ۱۲۸ میلیارد و ۹۰۲ میلیون ریال است که چهار هزار و ۷۶۳ میلیارد و ۶۰۰ میلیون ریال آن به‌عنوان سرمایه ثابت و شش هزار و ۳۶۵ میلیارد و ۳۰۲ میلیون ریال نیز به‌عنوان سرمایه در گردش ابلاغ شده است.

وی گفت: نحوه تخصیص تسهیلات سرمایه در گردش برای ۱۲۰ طرح جهش تولید به مدت یک سال برای طرح‌های بخش کشاورزی با اقساط سالانه و برای سایر طرح‌ها با اقساط ماهانه پرداخت می‌شود که مشمول دریافت سه درصد یارانه نرخ سود تسهیلات است. 

جمشیدی افزود: تسهیلات سرمایه ثابت به صورت سالانه با اقساط ماهانه (دوره تنفس ۶ ماه و دوره بازپرداخت پنج سال) پرداخت خواهد شد و مشمول دریافت سه واحد درصد یارانه نرخ سود تسهیلات هستند.

وی ادامه داد: تسهیلات سرمایه ثابت و سرمایه در گردش طرح‌های جهش تولید از محل منابع داخلی موسسه عامل بر اساس نرخ مصوب شورای پول و اعتبار (۱۸ درصد) پرداخت خواهد شد و به این تسهیلات در قالب کمک‌های فنی و اعتباری، یارانه نرخ سود تسهیلات به میزان سه واحد درصد تعلق خواهد گرفت.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی خراسان رضوی گفت: مبنای محاسبه یارانه نرخ سود تسهیلات سرمایه ثابت، شش ماه تنفس با دوره بازپرداخت ۶۰ ماهه و سرمایه در گردش، تسهیلات یک‌ساله با اقساط ۱۲ ماهه است.

وی افزود: فاصله زمانی پرداخت اقساط برای تسهیلات سرمایه ثابت و سرمایه در گردش در طرح‌های صنعت و گردشگری به مدت یک ماه و در طرح‌های کشاورزی به مدت ۶ ماه یا یک سال در نظر گرفته شده است.

جمشیدی گفت: چنانچه فاصله بازپرداخت اقساط را برای بخش‌های صنعت و گردشگری یک‌ماهه و برای بخش کشاورزی ۶ ماهه یا یک‌ساله در نظر گرفته شود، مبلغ کل یارانه سود تسهیلات ۷۴۲ میلیارد و ۴۴۳ میلیون ریال خواهد بود.

گفتنی است، در نشست ستاد اقتصاد مقاومتی خراسان رضوی مقرر شد قرارداد عاملیت با بانک‌های طرح‌های جهش تولید در دو قالب یک ماهه و شش ماهه (برای حوزه کشاورزی) تا آخر هفته جاری توسط استانداری و سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی خراسان رضوی تهیه و عملیاتی شود.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار