کد خبر: 651780
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۴ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۷:۱۰
با صدور پیامی
رهبر معظم انقلاب اسلامی با صدور پیامی درگذشت حجت‌الاسلام و المسلمین فشارکی را تسلیت گفتند.
به گزارش جوان آنلاين به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی دفتر مقام معظم رهبری، حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی با صدور پیامی درگذشت حجت‌الاسلام و المسلمین فشارکی را تسلیت گفتند.

متن پیام رهبر انقلاب به این شرح است:

بسم‌الله الرّحمن الرّحیم

درگذشت عالم پارسا مرحوم حجة‌الاسلام و المسلمین آقای حاج شیخ رحمت‌الله فشارکی رحمة‌الله علیه را که اینجانب بخشی از ادبیات عرب را در حوزه‌ی علمیه مشهد مقدس از ایشان استفاده کرده‌ام، به خانواده محترم و عموم شاگردان و علاقمندان به ایشان تسلیت عرض میکنم و علوّ درجات آن مرحوم را از خداوند متعال مسألت می‌نمایم.

سیّد علی خامنه‌ای
منبع: فارس
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
دکتر سیدجواد هاشمی فشارکی
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۲۰:۳۵ - ۱۳۹۳/۰۳/۲۴
0
3
انا لله و انا الیه راجعون
إذا ماتَ العالِمُ الفقیه ثُلِمَ فِي الإِسلامِ ثُلمَةٌ لا يَسُدُّها شَيءٌ

در رثای آیت الله حاج شیخ رحمت الله اقاجانی فشارکی
آیت الله حاج شیخ رحمت الله اقاجانی فشارکی بعد از سالها کسالت و بیماری با نهایت تاثر واندوه صبح روزچهارشنبه 21-3-93 در89 سالگی دارفانی را وداع گفت و به ملکوت اعلی پیوست. این ضایعه را به خانواده و کلیه وابستگان وعموم شیعیان تسلیت عرض نموده و برای روح بلند آن مرحوم از درگاه خداوند غفور طلب مغفرت و علو درجه داریم.پیکر مطهر ایشان در روز جمعه 23-3-93 از مسجد امام حسن عسکری س تا حرم مطهر حضرت معصومه (س) تشیع و در حرم مطهر در جوار قبر منور شهید دکتر محمد مفتح آرام گرفت.



آيت الله رحمت الله آقاجاني فشاركي متولد 1304 در روستای فشارک اصفهان بوده و فرزند ملا حیدرعلی فرزند ملا رحیم فرزند آقاجان(مختار) فرزند شهریار فرزند محمدخان فرزند ملاجعفر ویری کوهپایه ای (مدفون در کوهپایه اصفهان) و داماد مرحوم حاج سیدمحمد هاشمی فشارکی می‌باشند. وی پس از گذراندن دروس جدید و مقدمات در فشارک و اصفهان ، به مشهد مقدس مهاجرت نموده و در مدرسه نواب اقامت و به تحصیل سطوح و متون فقه و اصول و همچنین تدریس ادبیات عرب پرداخته و پس از چند سال به قم منتقل و از محضر آیات عظام مرحوم آیت‏اللَّه العظمى بروجردى و آیت‏اللَّه العظمى امام خمینى و آیت‏اللَّه العظمى مرعشى نجفى و آیت‏اللَّه العظمى گلپایگانى بهرمندشده و تا اواخر عمر نیز در تحریر از محضر آیات عظام و زعماء بزرگ حوزه استفاده نموده و خود به تدریس متون فقه و اصول ونجوم اشتغال داشته اند .ایشان مورد عنایت فوق العاده مرحوم آیت الله بروجردی بود چرا که در تدریس ادبیات عرب سرآمد بود به گونه ای که به بهترین مطول گوی قم مشهور شده بود و از فضلاء بارز و مدرسان معاصر بنام حوزه علمیه قم در دروس ادبیات و خارج حوزه علمیه قم بودند بسیاری از علمای بزرگ کنونی از جمله آیت الله خامنه ای و ری شهری مدتی از محضر ایشان تلمذکرده‌اند. حضرت آیت الله علوی گرگانی و آیات سیداحمد خاتمی، حسینی بوشهری، ری شهری، دری نجف آبادی محسنی گرکانی و بسیاری دیگر از بزرگان حوزه علمیه نیز از شاگردان ایشان بودند
در زمان جنگ تحمیلی ،ایشان کلاسهای درس خود را تعطیل کرده وبه طور مرتب در جبهه های جنگ حضور می یافتند . وی در بسیاری از جبهه ها به همراه لشکر 14 امام حسین و لشکر المهدی حضور داشت وحتی شهید حاج حسین خرازی از شاگردان ایشان بود ولی به خاطر تواضعی که داشت هرگز حاضر به مصاحبه و رسانه ای کردن این مطلب نشد از کارهای مهم ایشان هدایت وکمک به بازسازی حسینیه فشارک و ساخت مسجد فشارکیها در اصفهان (مسجد شهدا) و ساخت مسجد ریحان آباد ورامین و بسیاری کارهای عمرانی دیگر میباشد. ایشان چندین سال درمنطقه سمیرم اصفهان به فعالیتهای علمی و تبلیغی پرداخته وموسس حوزه علمیه سمیرم بوده و همچنین در آبادانی آن شهر بسیار تلاش نمودند که ذکر خیر ایشان در شهر طنین انداز است.وبسیاری از روحانیون فعلی شهرستان به تبعیت از ایشان در این عرصه قدم نهاده اند.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی با صدور پیامی درگذشت حجت‌الاسلام و المسلمین فشارکی را تسلیت گفتند.متن پیام رهبر انقلاب به این شرح است :" بسم‌الله الرّحمن الرّحیم درگذشت عالم پارسا مرحوم حجة‌الاسلام و المسلمین آقای حاج شیخ رحمت‌الله فشارکی رحمة‌الله علیه را که اینجانب بخشی از ادبیات عرب را در حوزه‌ی علمیه مشهد مقدس از ایشان استفاده کرده‌ام، به خانواده محترم و عموم شاگردان و علاقمندان به ایشان تسلیت عرض میکنم و علوّ درجات آن مرحوم را از خداوند متعال مسألت می‌نمایم .".

حجت الاسلام ذوعلم نقل میکردند ایت الله رحمت الله فشاركى عالمى عامل و فاضلى كامل و با تقوا و ورع موصوف و به محامد آداب و اخلاق معروف و به سادگى و بى‏آلایشى و متانت مشهور و مورد احترام تمام مراجع و اساتید و محصلین حوزه مى‏باشد و از زمان حضور درمشهدتاكنون او را به این صفات حمیده شناخته و مكروهى از وى ندیده و نشنیده‏ام. سید هاشم حسینی‌بوشهری،مدیر حوزه‌های علمیه نیز بیان داشتند که این عالم وارسته عمر پربرکت خویش را در راه نشر معارف اهل‌بیت‌(ع)، خدمت به حوزه‌های علمیه و تدریس و تعلیم سپری نمود.


حجت الاسلام والمسلمین ذوعلم» پیش از این در مصاحبه ای با موضوع نبوغ علمی رهبر انقلاب به خاطره ای از آیت‌الله رحمت‌الله فشارکی(ره) اشاره کرده و نقل کرده اند : آیت الله فشارکی در حوزه‌ علمیه‌ قم جزء اساتید مبرز و سالخورده‌ی ادبیات هستند، با اینکه ایشان رجل سیاسی حوزه نیستند از مقام معظم رهبری بسیار تمجید می‌کردند. همان اوایل که حضرت آیت‌الله خامنه‌ای به رهبری رسیدند، آیت‌الله فشارکی برای بنده تعریف می‌کردند که: "یک تابستانی که مقام معظم رهبری سر کلاس ادبیات در مشهد شرکت می‌کردند، در آن جلسات متوجه شدم که ایشان واقعاً نبوغ علمی فراوانی دارند و از افراد عادی بسیار عمیق‌تر هستند. به محض اینکه بحثی را شروع می‌کردم، ایشان تا انتهای بحث را متوجه می‌شدند و اشکال و سؤال مطرح می‌کردند".

- ایشان دارای چهار فرزند پسرو چهار دختر بوده که یکی از پسران وی در کسوت روحانیت بوده ویکی نیز از جانبازان جنگ تحمیلی می باشند. علمی توام با تواضع بی نظیر، ساده زیستی حکیمانه، لبخند شیرین مستمر ،نگاه مهربان و........بخشی از ویژگیهای اخلاقی وی می باشد وبدین سبب ان بزرگوارهمیشه محبوب همه ی فامیل وآشنایان وشاگردان وی بودند. ازمهمترين نصايح و سفارشات ايشان به مريدان وارادتمندان این بود که همواره شكرگزارخداباشید وسعى وجديت درنمازاول وقت داشته باشید.روحش شاد وراهش مستدام باد

هاشمی فشارکی
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار