جوان آنلاین: قسمت جدید برنامه «هفت» با حضور حبیب احمدزاده و تماس تلفنی رضا میرکریمی پخش شد.
به گزارش «جوان»، جدیدترین قسمت از برنامه سینمایی «هفت»، روی آنتن شبکه نمایش رفت. در ابتدای برنامه احمدرضا درویش کارگردان سینما، سیمرغ بلورین جشنواره فیلم فجر و تندیس جشن خانه سینما را به سحر امامی تقدیم کرد. به دنبال تجاوز ناجوانمردانه رژیم صهیونیستی به ساختمان شیشهای سازمان صدا و سیما در روز سهشنبه ۲۷خرداد، سحر امامی مجری شبکه خبر با رشادت و شجاعت به اجرای خود ادامه داد و برای متجاوزان به این کشور رجزخوانی کرد. اقدام شجاعانه امامی در فاصله کوتاهی با واکنشهای مختلفی از مسئولان و مردم همراه شد.
احمدزاده در ابتدای این بخش عنوان کرد: به وقت جنگ باید جنگید، به وقت صلح هم باید صلح کرد. متأسفانه برخی درک اشتباهی از مقوله جنگ و صلح دارند. امام (ره) میگفتند که ما راضی به جنگ نبوده و نیستیم، اما اگر کسی به کشور ما تعدی کند با او برخورد سخت میکنیم. وی ادامه داد: من از کار احمدرضا درویش تجلیل میکنم و هنرمندان باید بدانند که این جوایز و تکه فلزها زمانی ارزش دارند که در راه هدفی بزرگتر به کار گرفته شوند.
این کارگردان بیان کرد: ما ضدجنگترین آدمهای دنیا هستیم و اسرائیل جنگطلبترین رژیم دنیا است، اما خودش را مظلوم جلوه میدهد. میخواهم برای شما مثالی بزنم؛ هنگام زلزله افرادی میروند تا به مردم آسیبدیده کمک کنند. پس از زلزله ما از این افراد تجلیل میکنیم، اما این اتفاق به معنای این نیست که ما از زلزله و تخریب خانههای مردم حمایت میکنیم. در جنگ تحمیلی نیز ما از کشورمان دفاع کردیم. امروزه نیز ما این جنگ را شروع نکردهایم بلکه باید از کشورمان دفاع کنیم. میدانم که کشور خسارت زیادی دیده است، اما نباید کوتاه بیاییم زیرا اگر کوتاه بیاییم دشمن با ما بدتر رفتار میکند.
وی افزود: من به عنوان کسی که در ۱۵ سالگی جنگ را تجربه کرده به شما میگویم که ما در آن شرایط و محدودیتهای دهه ۶۰ که حتی فشنگ هم کم داشتیم، کشور را حفظ کردیم چه برسد به الان که موشکهای بسیار پیشرفتهای داریم.
وی درباره حفظ روحیه و اتحاد مردم بیان کرد: جنایتهای نتانیاهو همه مردم را به این نتیجه رسانده است که رژیم صهیونیستی برای هیچکس خیر ندارد. یک جمله معروفی است که میگوید در دنیا آدمهای احمق را در دو گروه تقسیم میکنند؛ گروه اول و گروه دوم. یعنی که احمقها هیچ فرقی با هم ندارند فقط به خاطر اینکه خیلی زیاد هستند نمیتوان آنها را در یک گروه جا داد.
حبیب احمدزاده توضیح داد: نکتهای را بگویم. ما در مورد انتقال مسائل جنگ تحمیلی اول به نسل جدید، سادهنگری کردهایم. مثالی برای شما میزنم. شما چند چمران میشناسید؟ شهید چمران و برادرشان که در شورای شهر تهران هستند. ما هم اسم چمران را برداشته و روی اتوبان گذاشتیم. الان اگر کسی اسم چمران را در خیابان بگوید، چیزی که در ذهن ما میآید اتوبان چمران است نه شهید چمران، چون ما فقط پوست را برداشتیم. احمدزاده توضیح داد: ایران مادر و پدر و همه چیز ما است و باید ایرانی باشد تا بر سر چگونگی اداره آن بحث کنیم. بحث اینها اصلاً جمهوری اسلامی نیست و میخواهند که ایران بزرگ را کوچک و تکهتکه کنند. اینها میگویند ما باید چند اسرائیل دیگر در منطقه داشته باشیم.
حبیب احمدزاده در پایان گفت: به زودی قرار است با همراهی پرویز پرستویی، همایون اسعدیان و تعداد زیادی از هنرمندان در یکی از میدانهای بزرگ تهران همه سرودای ایران را همخوانی کنیم. همه عزیزانی که تمایل دارند در برنامه همخوانی شعرای ایران حضور داشته باشند با خانم وافری (روابط عمومی خانه سینما) یا همایون اسعدیان تماس گرفته و هماهنگی لازم را انجام دهند.