عناوین کل فیلم و صوت
اعضای بدن مجید کرمی نوجوان ۱۵ ساله که در تصادف با موتور به مرگ مغزی مبتلا شده بود در بیمارستان مسیح دانشوری به بیماران مرگ مغزی اهدا شد.
کارگر کارخانه هپکو در حضور رهبر انقلاب: شهید رئیسی به ما یاد داد مستقیم و بدون واسطه با مسئولین صحبت کنیم.
رهبر انقلاب در مراسم بزرگداشت شهید رئیسی و شهدای پرواز اردیبهشت: در نوع رفتار شهید رئیسی و بسیاری از همکاران جوان او، انسان همان روحیه و نورانیتی را مشاهده می‌کرد که در همکاران شهید رجایی، مثل کلانتری، مثل عباس‌پور، مثل قندی، مثل نیلی و امثال این‌ها، انسان می‌دید. همان نورانیت، همان روحیه، همان انگیزه، همان احساس مسئولیت، بعد از ۴۰ سال. این خیلی باارزش است. این همان قدرت انقلاب است. این نشان‌دهنده این است که این انقلاب، انقلابی قدرتمندی است. این همان فتح‌الفتوح امام بزرگوار است. امام، فتح‌الفتوح را تربیت و تولید مردان ازخودگذشته و کارآمد به‌وسیله انقلاب، معرفی کردند. این اتفاق افتاد. ۱۴۰۴/۲/۳۰
رهبر انقلاب هم‌اکنون در مراسم بزرگداشت شهید رئیسی و شهدای پرواز اردیبهشت: صحبت مذاکرات شد، من یک تذکری به طرف مقابل بدهم. طرف آمریکایی که در این مذاکراتِ غیرمستقیم وارد صحبت می‌شوند، گفتگو می‌کنند، سعی کنند یاوه‌گویی نکنند. اینکه بگویند ما به ایران اجازه‌ی غنی‌سازی نمی‌دهیم، این غلط زیادی است. کسی منتظر اجازه‌ی این و آن نیست. جمهوری اسلامی سیاستی دارد، روشی دارد، سیاست خودش را تعقیب می‌کند. البته در یک مناسبت دیگری به ملت ایران توضیح خواهم داد که علت اینکه اینها روی غنی‌سازی تکیه می‌کنند چیست، چرا اینقدر طرف‌های غربی و آمریکایی و دیگران اصرار دارند که باید در ایران غنی‌سازی نباشد. اینها را ان‌شاءالله در یک مناسبت دیگری باز می‌کنم برای ملت ایران که بدانند طرف، نیتش چیست. ۱۴۰۴/۲/۳۰
رهبر انقلاب هم‌اکنون در مراسم بزرگداشت شهید رئیسی و شهدای پرواز اردیبهشت: در اولین مصاحبه در ریاست‌جمهوری، اولین مصاحبه را کرد، خبرنگار از شهید رئیسی پرسید که شما آیا با آمریکا مذاکره می‌کنید؟ صریح گفت: «خیر»، گفت: «نه»، بدون هیچ ابهامی؛ و نکرد. اجازه نداد که دشمن بتواند بگوید که من با تهدید، با تطمیع، توانستم یا با حیله توانستم ایران را به پای میز مذاکره بکشانم؛ نگذاشت. اینکه اصرار بر مذاکره مستقیم می‌کنند طرف‌ها، به خاطر این است. یک بخش عمده‌اش این است؛ ایشان اجازه نداد. البته مذاکراتِ غیرمستقیم بود، زمان ایشان هم بود، مثل حالا که هست، البته بدون نتیجه. حالا هم گمان نمی‌کنیم به نتیجه برسد. نمی‌دانیم چه خواهد شد. ۱۴۰۴/۲/۳۰
رهبر انقلاب در مراسم بزرگداشت شهید رئیسی و شهدای پرواز اردیبهشت: باید اینها را درس کنیم، اینها را بصورت فرهنگ عمومی دربیاوریم. شهید رئیسی دل خاشع و ذاکر داشت، زبان صریح و صادق داشت،‌ عمل خستگی‌ناپذیر و دائم داشت. این سه خصوصیت است: دل، زبان و عمل. برای تشخیص شخصیت یک انسان و هویت یک انسان این سه چیز عنصر اصلی هستند: دل او، زبان او، عمل او. دلش شهید رئیسی از طرفی اهل ذکر و خشوع و دعا و توسل بود این را ما کاملاً دیده بودیم از قبل از دوره‌ی ریاست جمهوری، حتی از قبل از دوران ریاست بر قوه‌ی قضائیه میدیدیم، میدانستیم اهل خشوع بود، اهل توسل بود، دل او با خدا مأنوس بود، از طرفی این معنا در دل او بود.
رهبر انقلاب در مراسم بزرگداشت شهید رئیسی و شهدای پرواز اردیبهشت: این خاصیت حکومت الهی است. «لَا يُرِيدُونَ عُلُوًّا فِي الْأَرْضِ»؛ مصداق کاملش شهید رئیسی بود. جایگاه سیاسی و اجتماعی او خیلی بالا بود. خب می‌دیدید در این سفرها، در این دیدارهایی که او با مردم داشت مردم نسبت به او چه اظهار ارادتی میکردند، چه علاقه‌ای نشان میدادند اما او خودش را از دیگران برتر نمیدانست، خودش را در ردیف مردم، مثل مردم، در مواردی کوچکتر از مردم به حساب می‌آورد. با این نگاه، با این دید حکمرانی میکرد بر کشور، و دولت را اداره میکرد و کارها را پیش می‌برد.
رهبر انقلاب در مراسم بزرگداشت شهید رئیسی و شهدای خدمت: شهید رئیسی یک‌سره کار بود، یک‌سره. شب و روز نداشت، خستگی نمی‌شناخت. بنده مکرر به ایشان میگفتم که یک مقداری ملاحظه کنید، ممکن است مزاج طاقت نیاورد، یک وقت آدم می‌افتد نمی‌تواند کار کند. ایشان میگفت من از کار خسته نمی‌شوم. میگفت من از کار خسته نمی‌شوم. دائم کار، دائم کار، کار با کیفیت، کار خدمت‌رسانی.
رهبر انقلاب صبح امروز در دیدار معلمان: جمهوری اسلامی اصول مشخصی دارد، منظومه‌ی ارزشی معینی دارد. با همه‌ی فراز و نشیب‌هایی که در پیرامون ما اتفاق افتاده، بر این اصول تکیه کرده و کشور را پیش برده است. امروز ایران، ایرانِ سی سال قبل، چهل سال قبل و پنجاه سال قبل نیست. امروز، به توفیق الهی، به فضل الهی، به کوریِ چشم دشمنان، به‌رغم انفِ دیگران، ایران پیشرفت کرده است و چندین برابر این، باز هم ان‌شاءالله پیشرفت خواهد کرد. و این را همه خواهند دید. جوانهای ما، به بهترین وجه، این را خواهند دید. و ان‌شاءالله در ساخت ایران اسلامیِ مطلوب، همه همکاری خواهند کرد. ۱۴۰۴/۲/۲۷
رهبر انقلاب صبح امروز در دیدار معلمان: معلم یک چهره‌ی زیبای بانشاطِ دوست‌داشتنی در چشم آحاد مردم باشد به‌طوری که اگر به کسی، به جوانی، گفتند که «در این فهرست شغل ها کدام را انتخاب می‌کنی؟»، نگذارد معلم را رده آخر؛ گاهی این‌جوری است، وقتی جاذبه نداشت، آن کسی که دنبال شغل است به فکر معلمی اصلاً نمی‌افتد، مگر اینکه مجبور بشود. ما باید به‌عکس کنیم؛ باید این گرامی‌داشت به‌نحوی باشد که در افکار عمومی علاقه‌ی به معلم و چهره‌نگاری معلم آن‌چنان باشد که جذاب باشد. معلم را مردم به‌صورت یک موجود فعال، پرتلاش، بانشاط، موفق، باافتخار، سرافراز، ببینند. البته راه دارد اینها؛ اینها کارهایی است که با گفتن و تذکر دادن حل نمی‌شود. اهلِ فن‌ آن باید بنشینند، کار رسانه‌ای لازم دارد، کار هنری لازم دارد؛ فیلم بسازند، کتاب تولید کنند، همچنانی که ما درباره مثلاً یک شهید یک کتاب تولید می‌کنیم، انسان می‌خواند عاشق آن شهید می‌شود. کتاب درباره‌ی رفتار یک معلم، به صورت رمان مثلاً، تولید کنیم که وقتی انسان آن کتاب را خواند، عاشق معلم بشود.