کوروش پرند اظهار کرد: در حال حاضر اشتغال فارغ التحصیلان دانشگاهی به معضل جدی در کشور مبدل شده است، از این رو به دنبال دستور مقام عالی وزارت، مدلی را برای مهارت آموزی و اشتغال کارجویان و فارغ التحصیلان دانشگاهی طراحی کردیم تا بتوانیم معضل بیکاری را برطرف کنیم که در صورت تصویب طرح در دستور کار هیات دولت قرار خواهد گرفت.
وی ضمن مخالفت با متمرکز شدن رشتههای دانشگاهی به چند رشته معدود، خاطرنشان کرد: با تربیت و پرورش تکنسینهای حرفهای به جای فارغ التحصیلان و کارشناسان نظری علاوه بر رفع چالش بیکاری، ایران به یک کشور صنعتی پیشرفته تبدیل خواهد شد.
رییس سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور با تاکید بر ضرورت ارائه آموزشهای مهارتی در کنار تولید اظهار کرد: ارائه آموزش در کنار تولید زمینهساز آشنایی جوانان با دنیای واقعی کسب و کار است و با شناسایی حرفهها و پیادهسازی آموزشهای مهارتی قبل از تولید، حین تولید و بعد از تولید، میتوان در جهت کاهش بیکاری در کشور اقدام کرد.
پرند در عین حال از ایجاد 15 هزار شغل در 5 رشته حرفه خبر داد و گفت: با ارائه آموزشهای مهارتی در حوزه صنایع دستی، تراش سنگهای قیمتی و نیمهقیمتی، قالیبافی، گیاهان دارویی و فناوریهای نوین میتوان فرصتهای شغلی بسیاری در کشور ایجاد کرد.
معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در پایان اجرای الگوی آموزش، تولید، بازاریابی و فروش را در گسترش و رونق کسب و کارهای کوچک و خانگی موثر خواند و گفت: اجرای این مدل موجب میشود تا موضوع بازاریابی و فروش پس از تولید مورد توجه جدی قرار گیرد.