کد خبر: 1323305
تاریخ انتشار: ۲۱ مهر ۱۴۰۴ - ۲۳:۰۰
بلاگر زن ۲۵ سال زندان گرفت زن بلاگر که با طراحی سناریوی خونین، دو قاتل اجاره‌ای را برای کشتن شوهر سابقش اجیر کرده بود به ۲۵ سال زندان محکوم شد. دیگر متهمان پرونده نیز به قصاص و ۱۰ سال حبس محکوم شدند. 
حسین فصیحی

جوان آنلاین: پرونده قتل مرموز مدیر یکی از شعب بانکی دولتی از ۱۴ شهریور‌ماه ۱۴۰۲ آغاز شد، زمانی که خانواده و همکاران او از ناپدید شدنش به پلیس خبر دادند. مأموران ابتدا به خانه مقتول در غرب تهران رفتند و با صحنه‌ای خونین روبه‌رو شدند؛ وسایل خانه به‌هم ریخته، نشانه‌های مقاومت و جسد مرد میانسال با بیش از ۱۸ ضربه چاقو در اتاق خواب، تلفن همراه مقتول نیز سرقت شده بود. 

ردپای خانواده و نقشه قتل

تحقیقات نشان داد مقتول ۱۴ سال پیش از همسر اولش لیلا، جدا شده و دخترشان فرزانه پیش او زندگی می‌کرد. یک سال پیش، مرد میانسال با زن دیگری ازدواج می‌کند و به نظر می‌رسید زندگی‌اش آرام است، اما چند روز قبل از قتل فرزانه برای دیدار مادرش به خانه لیلا رفته بود. 

بررسی فیلم‌های دوربین مداربسته، ورود دو مرد نقاب‌دار به ساختمان را نشان داد که دختر نوجوان در را باز کرده بود. مأموران با تحلیل تصاویر، ردپای لیلا، همسر اول مقتول و شوهرش لقمان را شناسایی کردند. بازداشت‌ها آغاز شد و لیلا، لقمان و فرزانه در ابتدا ادعا کردند در ماجرا نقشی ندارند، اما تحقیقات بیشتر واقعیت هولناکی را آشکار و مشخص کرد لیلا برای قتل شوهر سابقش دو قاتل اجیر کرده است. 

قاتلان اجاره‌ای

قاتلان اجاره‌ای، مهران ۲۶ ساله، راننده تاکسی اینترنتی و محسن، نقاش ساختمان در کرج دستگیر شدند. مهران در اعترافات خود گفت: «من راننده تاکسی هستم و با مقتول آشنایی نداشتم. ابتدا قرار بود فقط مدارک را بردارم، اما تحت فشار و تهدید، ناخواسته او را کشتم.» محسن نیز عنوان کرد: «لقمان ما را معرفی کرد و وعده ۲ میلیارد تومان داد تا رئیس بانک را گوشمالی دهیم. فکر نمی‌کردیم این ماجرا به قتل منجر شود.»

لیلا، متهم اصلی و بلاگر در دفاعیاتش مدعی شد هدفش تنها گرفتن اسنادی بود که شوهر سابقش به او بدهکار بود: «قرار بود مدارک را به دست آورم و اقدام قضایی کنم، اما قتل از کنترل خارج شد.»

دختر مقتول فرزانه هم گفت: «مادرم مرا فریب داد و گفت قصد دارد او را تنبیه کند. من نمی‌دانستم قتلی اتفاق می‌افتد و فقط در را باز کردم.»

جلسه دادگاه

جلسه دادگاه در شعبه پنجم دادگاه کیفری یک استان تهران برگزار شد. اولیای دم برای قاتل درخواست قصاص و وکلای آنها تأکید کردند لیلا آمریت در قتل داشته و حتی دخترش را هم تحریک کرده است. 

مهران در جایگاه قرار گرفت و گفت: «لیلا مرا تهدید کرد که اگر مقتول را نکشم، از فیلم‌های دوربین‌های مداربسته ساختمان علیه من استفاده می‌شود. ابتدا مقاومت کردم، اما وقتی وارد خانه شدم، ناخواسته او را کشتم.» لیلا هم در دفاعیات خود گفت: «هدفم فقط گرفتن مدارک بود، اما شرایط پیچیده شد.» فرزانه نیز گفت: «من فقط فریب خوردم و فکر نمی‌کردم آنها بخواهند پدرم را بکشند.»

حکم دادگاه

قضات دادگاه پس از بررسی مستندات و دفاعیات متهمان، حکم خود را صادر کردند؛ لیلا بلاگر و طراح سناریوی قتل به ۲۵ سال زندان، مهران به اتهام مباشرت در قتل به قصاص و لقمان و محسن هم هر کدام به ۱۰ سال حبس محکوم شدند. فرزانه نیز به ۲۶ ماه حبس محکوم شد.

برچسب ها: بلاگر ، زن ، متهم
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار