جوان آنلاین: نماینده مجلس دوازدهم شورای اسلامی میگوید: محور اصلی حضور شرکتهای دانشبنیان در صنعت نفت و گاز برای افزایش بازدهی تولید، توسعه فناورانه تولید در جهت تحقق تولید بیشینه به ازای مواداولیه و انرژی ثابت است. از همین رو محوریت اصلی تحقق بهرهوری بالا در صنعت نفت و گاز با تکیه بر استفاده از نخبگان به وقوع پیوست و از همین رو باید این رویکرد در دولت بعدی نیز تداوم یابد.
محمد معتمدیزاده، نماینده مجلس دوازدهم شورای اسلامی درخصوص راهبرد دولت سیزدهم در جهت توسعه زنجیره ارزش در کنار افزایش بهرهوری در تولید و مصرف نفت و گاز به «جوان» میگوید: در زمینه افزایش ظرفیت تولید با تکیه بر کاهش هدررفت و افزایش بازدهی تولید و همچنین به کارگیری این نفت و گاز در طول زنجیره ارزش نفت و گاز برای کشور مزیت بیشتری خلق خواهد شد و به نفع ماست؛ هر قدمی که در این زمینه برداشته شود، مثبت ارزیابی میشود.
وی ادامه میدهد: شهید رئیسی روحیه جهادی داشتند و به عمل کردن براساس چیزهایی که مورد تأیید و تأکید مقام معظم رهبری بود، معتقد بودند. سیاستهایی که در دولت سیزدهم به ریاست شهید رئیسی اعمال شد، بر مبنای بیانیه گام دوم که مقام معظم رهبری مطرح کردند، بود. بر همین اساس، افزایش بهرهوری و توسعه زنجیره ارزش محصولات را مدنظر قرار داشت.
نماینده مجلس دوازدهم شورای اسلامی خاطرنشان میکند: رویکرد شهید رئیسی بلندپروازانه بود و در راستای منویات مقام معظم رهبری و برنامههای توسعه سیاستها را پیش میبرد و به دنبال تحول بزرگ در صنعت نفت و گاز کشور بودند.
وی ادامه میدهد: چیزی که بنده در نمایندگان مجلس دوازدهم میبینم این است که عزم و اراده لازم برای کمک به دولت در راستای تأمین منافع کشور و پیشبرد امور به نحو شایسته وجود دارد. اغلب کسانی که به مجلس دوازدهم راه یافتهاند، دارای روحیه جهادی و انقلابی هستند. تضارب آرا بسیار بالاست و این نشاندهنده یک مجلس کارآمد است.
نماینده مجلس دوازدهم شورای اسلامی خاطرنشان میکند: نمایندگان مجلس دوازدهم دارای نگرش اقتصادی هستند و دغدغه کمک به بهبود معیشت مردم را دارند. امیدواریم همه این مسائل در کنار یکدیگر بسترساز ادامه راه شهید رئیسی در راستای بهبود وضعیت مردم و کشور باشد.
معتمدیزاده در خصوص توجه ویژه دولت شهید رئیسی به دانشبنیانها و رشد ۵/۴ برابری آنها طی سه سال گذشته تصریح میکند: حمایت از دانشبنیانها در دولت سیزدهم به ایجاد انگیزه برای نخبگان و متخصصان داخلی منجر شد که همین امر زمینه را برای ورود دانش به حوزههای مختلف از جمله صنایع نفت و گاز کشور فراهم کرد.
وی ادامه میدهد: استفاده از دستاوردهای دانشبنیانی در کشور و حمایت واقعی از آنها جلوی فرار نخبگان را از کشور گرفت. بسیاری از متخصصان در قالب شرکتهای دانشبنیان به انجام پروژههای مختلف در صنایع نفت و گاز مشغول شدند. محور اصلی حضور شرکتهای دانشبنیان در صنعت نفت و گاز برای افزایش بازدهی تولید، توسعه فناورانه تولید در جهت تحقق تولید بیشینه به ازای مواد اولیه و انرژی ثابت است و از همین رو محوریت اصلی تحقق بهرهوری بالا در صنعت نفت و گاز با تکیه بر استفاده از نخبگان کشوری به وقوع پیوست؛ از همین رو باید این رویکرد در دولت بعدی نیز تداوم یابد.
نماینده مجلس دوازدهم شورای اسلامی خاطرنشان میکند: به طور مثال در صنایع فولاد که بنده اطلاع دارم، کارهای دانشبنیانی خوبی صورت گرفته و پروژههای قابل دفاعی عملیاتی شده است. یکی از برکات دولت سیزدهم، توجه جدی به دانشبنیانها و استفاده از دستاوردهایشان بود.
معتمدیزاده میگوید: ریلگذاریهای خوبی درخصوص ورود دانش به صنایع مختلف از جمله نفت و گاز کشور در دولت سیزدهم صورت گرفت. امیدواریم این روند در دولت بعدی نیز با جدیت پیش برود و از مزایای اعتماد به توان داخلی و دانشبنیانی کشور بهره ببریم.