کد خبر: 1253227
تاریخ انتشار: ۰۴ مهر ۱۴۰۳ - ۰۵:۰۰
بر اساس مطالعات دکتر سارا کوین در دانشگاه بریگهام یانگ کودکان فقط ۱۰ درصد از ابرقهرمان‌ها تأثیر مثبت می‌گیرند و ۸۰ درصد به دلیل قوی و خشن بودن و توانایی پرواز داشتن آن‌ها را دوست دارند

جوان آنلاین: زینب نادعلی در شبکه اجتماعی «فارس» از تأثیرات منفی انیمیشن‌ها بر کودکان نوشت. بخش‌هایی از این نوشته را در ادامه می‌خوانید: «امیرعلی خودش را دار زده بود تا مثل شخصیت اصلی سریال تبدیل به روح شود.» این روایت تلخ مادر پسربچه ۱۲ ساله است که در سال ۹۰ فوت شد. روز‌های گذشته نیز خبری در فضای مجازی منتشر شد که یک کودک شش ساله تحت تأثیر کارتون مرد عنکبوتی خودش را از بالکن خانه به بیرون پرت کرده است. بر اساس مطالعات دکتر سارا کوین در دانشگاه بریگهام یانگ کودکان فقط ۱۰ درصد از ابرقهرمان‌ها تأثیر مثبت می‌گیرند و ۸۰ درصد به دلیل قوی و خشن بودن و توانایی پرواز داشتن آن‌ها را دوست دارند. البته تنها رفتار ابرقهرمان‌ها نیست که می‌تواند تقلید از آن‌ها جان کودکان را به خطر بیندازد، در برخی از پویانمایی‌های دیگر نیز مثل باب اسفنجی شخصیت‌های داستان وقتی خسته یا ناراحت می‌‎شوند تصمیم به مرگ خودخواسته می‌گیرند. الهه میر آخورلی، روانشناس کودک معتقد است بچه‌ها پیش از هر مفهوم دیگری از خشونت ابرقهرمان الگو می‌گیرند، چراکه در جریان «انیمیشن یاد گرفته‌اند باید انسان‌های خشنی باشند تا حقشان را از جامعه بگیرند و محبوب شوند.»
پژوهشگر تحقیقات تأثیر ابرقهرمان‌ها بر کودکان در امریکا، دکتر جان مولر توصیه می‌کند خانواده‌ها همراه با فرزندانشان به تماشای این فیلم‌ها بنشینند و در مورد خشونت موجود در این فیلم‌ها با کودکان صحبت کنند. این اقدام به کودک کمک می‌کند با توجه به ارزش‌های خانوادگی و جامعه، مهارت‌های تفکر انتقادی و ارزیابی و سازماندهی آنچه را می‌بیند، بیاموزد و بتواند تفاوت دنیای این فیلم‌ها با دنیای واقعی را درک کند و تقلید نابجایی انجام ندهد.

برچسب ها: انیمیشن ، سینما ، کودکان
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار