کد خبر: 1211162
تاریخ انتشار: ۲۹ دی ۱۴۰۲ - ۲۳:۰۱

جوان آنلاین: به گفته رانندگان تاكسي‌هاي اينترنتي بيش از ۱۱ماه است سهميه بنزين آنها واريز نشده است، يعني از اسفندماه سال۱۴۰۰ اين رانندگان سهميه خود را دريافت نكرده‌اند.
روزنامه «جوان» پيش‌تر(20دي‌ماه) علت واريزنشدن سهميه بنزين تاكسي‌هاي اينترنتي را از سكو‌هاي اسنپ و تپسي پيگيري كرد. طبق گزارش منتشر شده مديران عمليات اين پلتفرم‌ها اعلام كردند كه آخرين سهميه‌اي كه براي رانندگان پلتفرم‌ها واريز شده، بهمن ماه سال۱۴۰۱ است كه البته اين سهميه در فروردين وارديبهشت سال۱۴۰۲ واريز شد و از آن به بعد يعني اسفندماه سال۱۴۰۱ تاكنون كه در اواخر دي ماه سال۱۴۰۲ به سر مي‌بريم، هنوز سهميه آنها واريز نشده است.
اين پلتفرم‌ها اعلام کرده‌اند به صورت ماهانه مسافت طي‌شده همه كاربران راننده بالاي كاركرد ۲۰۰كيلومتر را در سفر‌هاي اينترنتي به نهاد‌هاي مسئول در وزارت كشور ارائه مي‌كنند. در نهايت، با تجميع گزارش‌ها و ارسال آن به وزارت نفت، اين وزارتخانه كه متولي تخصيص سهميه سوخت به كاربران راننده تاكسي‌هاي اينترنتي است، سهميه رانندگان پرداخت مي‌شود.
روزنامه «جوان» تا به امروز پيگير علت واريزنشدن سهميه تاكسي‌هاي اينترنتي بود. ابتدا با روابط عمومي شركت ملي پالايش و پخش تماس گرفت كه اين شركت در تماس با خبرنگار ما اعلام كرد شركت ملي پالايش و پخش فرآورده‌هاي نفت ايران صرفاً مجري است و در صورتي مي‌تواند به تاكسي‌هاي اينترنتي سهميه بنزين ارائه دهد كه فهرست صحت‌سنجي رانندگان تاكسي‌هاي اينترنتي از سوي وزارت كشور به ما ارسال شود و در اين مدت هيچ فهرستي ارسال نشده است و به محض دريافت آن مي‌توانيم اين كار را انجام دهيم.
خبرنگار «جوان» علت واريزنشدن سهميه بنزين رانندگان تاكسي‌هاي اينترنتي را از وزارت نفت هم جويا شد كه روابط عمومي اين وزارتخانه هم اعلام كرد اين كار بر عهده شركت ملي پالايش و پخش فرآورده‌هاي نفت ايران است و آنها مجري هستند و پاسخ شركت يادشده نيز این بود که صرفاً با دريافت فهرست صحت‌سنجي از وزارت كشور این كار انجام مي‌‌شود. براي پيگيري موضوع، با روابط عمومي وزارت كشور تماس حاصل شد و بعد از چند بار مكاتبه از طريق شبكه‌هاي اجتماعي و تماس‌هايي كه بي‌پاسخ مي‌ماند، سرانجام با اصرار خبرنگار «جوان» مبني بر اينكه پاسخ كوتاهي مي‌خواهد تا بداند چرا وزارت كشور فهرست صحت‌سنجي تاكسي‌هاي اينترنتي را كه به اين وزارتخانه ارسال كرده‌اند، به شركت ملي پالايش و پخش فرآورده‌هاي نفت ايران ارسال نمي‌كند و گره كار كجاست؟ صرفاً به اين جمله بسنده مي‌كند كه «شهرداري مسئول اين كار است؟!»
پيگيري‌هاي بعدي براي معرفي بخش مربوط در شهرداري بي‌پاسخ ‌ماند، حال اين سؤال پيش مي‌آيد كه چرا فهرست صحت‌سنجي از وزارت كشور به شركت ملي پالايش و پخش نفت ارسال نمي‌شود؟ گره كار كجاست؟ گفتني است محاسبه سهميه سوخت به اين صورت است كه اگر خودرويي تك‌سوز و ميزان كيلومتر پيمايش ماهانه آن ۲هزار كيلومتر باشد، با در نظر گرفتن اينكه راننده به ازاي هر ليتر بنزين كه در سفر مصرف مي‌كند، هزارو500تومان سهميه دريافت خواهد كرد و ميزان بنزين مصرفي راننده به ازاي هر ۱۰۰كيلومتر 75/8ليتر محاسبه مي‌شود.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار