کد خبر: 509829
تاریخ انتشار: ۱۵ بهمن ۱۳۹۱ - ۰۹:۳۱
دبیرکل جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی:

به گزارش جوان از همدان، علیرضا زاکانی در جمع بسیج جامعه پزشکی استان همدان با اشاره به شرایط حساس کشور اظهار داشت: در این وضعیت، مسئولیت‌های سنگینی بر عهده ما است که باید با بهره‌گیری از تجارب سال‌های حیات نظام جمهوری اسلامی، در راستای انجام این مسئولیت‌ها وارد عرصه فعالیت شویم.
وی با بیان اینکه باید به وصیت‌نامه امام راحل(ره) به عنوان سند راهبردی تعالی ایران اسلامی توجه شود، ادامه داد: امام خمینی(ره)، طی بیان صریحی در این وصیت‌نامه «انقلاب اسلامی» را تحفه‌ای الهی خوانده‌اند که باید همواره آن را صیانت و حفاظت کرد.
نماینده مردم تهران در مجلس با اشاره به فرموده امام راحل(ره) در صحیفه نور مبنی بر اینکه اگر به پرچم انقلاب اسلامی در ایران آسیبی وارد شود در آن صورت اسلام مدفون می‌شود، خاطرنشان کرد: این جمله تأثیرگذار و پر معنا حکایت از آن دارد که انقلاب ایران پرچمدار اسلام‌خواهی در جهان است و چشم امید تمام ملت‌های آزاده و مسلمان جهان به آن دوخته شده است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود از قدرت دین مبین اسلام سخن راند و ادامه داد: وقتی میرزای شیرازی فتوای معروف خود در تحریم تنباکو را صادر کرد، دشمن متوجه ابعاد قدرت این دین متعالی شد و به همین دلیل تمام تلاش خود را برای مقابله با آن به کار گرفته است.
*انقلاب اسلامی منافع نظام سلطه را به خطر انداخته است
زاکانی با بیان اینکه انقلاب اسلامی منافع نظام سلطه را در جهان به خطر انداخته است، گفت: قدرت جمهوری اسلامی ایران در ابعاد مختلف آن به رخ استکبار جهانی کشیده شده و به همین دلیل آنها با انواع و اقسام برنامه‌ها و ترفندها خواهان براندازی این نظام هستند.
وی تمسک به وحدت کلمه و حرکت حول محور ولی فقیه را رمز پیروزی و بقای انقلاب اسلامی دانست و ادامه داد: در ۲۴ سال بعد از دوران دفاع مقدس‌، سه سلیقه بر کشور حاکم شد که باید دیدگاه‌ها و عملکرد هر یک از این سلایق و جریانات را با وصیت‌نامه امام راحل(ره) محک بزنیم تا تکلیف خودمان برای امروز و آینده مشخص شود. دبیرکل جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی از روی کار آمدن دولت سازندگی با هدف آبادانی کشور و رفع خرابی‌های به جا مانده از جنگ سخن گفت و اظهار داشت: اشکال جدی و مبنایی این دولت، پیاده‌سازی الگوی غرب در توسعه کشور بود چرا که این الگو هیچ نسبتی با جمهوری اسلامی نداشته و ندارد.
*جمهوری اسلامی نیازمند الگوی هم‌سنخ با خود برای توسعه
به گفته وی با توجه به نیازها و اقتضائات جمهوری اسلامی، باید الگویی متناسب با این نظام و منطبق با هدف غایی آن یعنی تشکیل تمدن اسلامی، اجرایی شود تا بتوانیم به اهداف فراملی خود دست یابیم.
زاکانی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در سال ۷۲ مبنی بر لزوم بهره‌گیری از مدل ویژه نظام اسلامی برای توسعه کشور گفت: متأسفانه دولتمردان وقت، توجهی به سخنان دوراندیشانه و حکیمانه ایشان نکردند.
وی گفت: البته باید به این نکته توجه داشت که هر یک از دولت‌ها در جای خود خدماتی را برای نظام داشته‌اند اما آسیب‌هایی نیز به پیکره آن وارد کرده‌اند که باید در جای خود مورد نقد و بررسی قرار گیرد.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه جمهوری اسلامی دارای زیرساخت اساسی برای رشد و تعالی انسان‌ها است، گفت: در این نظام علاوه بر توجه به ابعاد اقتصادی زندگی آدمی، به رشد معنوی آن نیز توجه می‌شود.
وی افزود: نگاه دولت سازندگی به رهبری این بود که ایشان اگر نظری دارند ما هم برای خودمان نظر داریم و به تذکرات مقام معظم رهبری گوش نمی‌دادند.
زاکانی ادامه داد: اینها آن قدر شیب را تند کرده بودند که در مقدمه برنامه دوم، مقام معظم رهبری جلوی آنها را گرفتند چون با برنامه مدنظر آنها، عده‌ای زیر چرخ دنده‌های تحول اقتصادی له می‌شدند.
*دولت سازندگی انتقاد را بر نمی‌تافت
وی گفت: در دولت سازندگی با بودجه اعتباری که در نظر گرفته شده بود در مجلس حاضر شده و گفتند که در جنگ ۱۰۰ هزار شهید برای دفاع از کشور تقدیم شد و برای اصلاح اقتصاد نیز باید، همین تعداد کشته بدهیم!
دبیرکل جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی اظهار داشت: این دولت در سیاست نیز آن قدر تنگ‌نظر بودند که مانع از فعالیت جریان دانشجویی می‌شدند و انتقاد را بر نمی‌تابیدند.
وی گفت: در سال ۷۴ مجبور شدند سیاست‌های تعدیل را تغییر و سیاست‌های تثبیت را پیش بکشند اما زمینه‌ای را فراهم کردند که جریان دوم خرداد پدید آمد.
زاکانی تأکید کرد: هاشمی رفسنجانی در سال ۸۴ طی مصاحبه‌ای اعلام کرد که دولت خاتمی ادامه طبیعی دولت من است.
وی گفت: باید به این نکته توجه داشت که دولت خاتمی در فضایی رأی گرفت که در ضدیت با دوره سازندگی بود اما هاشمی تحلیل خودش را داشت.
نماینده مردم تهران در مجلس با بیان اینکه ناطق نوری با وجودی که خود را ادامه‌ دهنده دولت هاشمی دانست رأی نیاورد، اظهار داشت: دولت خاتمی خود را «غیر» تعریف کرد و رأی آورد، اما عملاً در مسیر حرکت دولت هاشمی فعالیت کرد.
وی در ادامه با اشاره به اظهارات اخیر هاشمی رفسنجانی مبنی بر اینکه باید همان حرف‌های قبلی را زد و سخنان ما درست بوده است، گفت: البته ما اعتقاد داریم که آنها درست نبوده، هر چند خدماتی انجام شده اما جهت‌گیری‌ها درست نبود و منجر به بروز آسیب‌های بسیاری به کشور شد.
*دولت اصلاحات مسیر غلط اقتصادی دولت سازندگی را در پیش گرفت
زاکانی در ادامه سخنانش با بیان اینکه در دوره بعد از دوم خرداد نیز همان مسیر اقتصادی غلط دنبال شد، تأکید کرد: البته الگوی غلط سیاسی و فرهنگی نیز ضمیمه این مسیر شد.
وی گفت: در دوره اصلاحات آن اقتدار اجرایی دوره سازندگی مشاهده نمی‌شد بلکه حاکمیت یک تشتت با الگوی غربی به چشم می‌خورد که همین نیز آسیب‌زا بود.
دبیرکل جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی ادامه داد: در این دوره القای حاکمیت دوگانه در حوزه سیاست، هجمه به رهبری و تأسی به غرب از دیگر مواردی بود که انقلاب را با آسیب جدی مواجه کرد.
وی با بیان اینکه در دهه ۷۰ یک نهضت ترجمه‌ای سنگینی راه‌اندازی شد که یک گفتمان جعلی و تقلبی را وارد کشور کردند، گفت: به اعتقاد بنده دو گفتمان سازندگی و اصلاحات جعلی و تقلبی هستند چون ترجمه‌ای‌اند.
*دولت اصلاحات بی‌تفاوت نسبت به مسائل اقتصادی مردم
زاکانی افزود: در دوره اصلاحات اعتقاد داشتند که ما چه کار داریم با اقتصاد مردم و فقط باید پاسخگوی فعالیت‌های سیاسی خود باشیم.
وی در ادامه با بیان اینکه دولت اصلاحات توجهی به توصیه‌های رهبری نداشتند و ایشان را به «نوشیدن جام زهر» توصیه کردند، گفت: در سال ۸۱ نیز بنا به خواست غرب، فعالیت‌های هسته‌ای ایران را تعلیق کردند.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: در این ۱۶ سال کشور با اشکال رویکردی مواجه بود و همین امر آسیب‌های بسیاری را به آن وارد کرد.
وی در ادامه با اشاره به اینکه در سال ۸۴ رویکرد جدیدی با عنوان «بازگشت به اصل انقلاب» اتفاق افتاد، تأکید کرد: امروز با اشکال رویکردی مواجه نیستیم بلکه اشکال جدی در حوزه عملکردی و رفتاری است که از سنخ اصولگرایی نیست.
*مسئولان نظام با هم تفاهم ندارند
زاکانی معیشت امروز مردم را در فشار دانست و گفت: مشکل اقتصادی کشور تنها به مسئله تحریم مربوط نمی‌شود بلکه بخش اعظمی از آن به عدم تفاهم مسئولان نظام برمی‌گردد.
وی با اشاره به اینکه ۱۲ روز پیش رهبری نسبت به این وضعیت تذکر دادند، ادامه داد: اینکه مجلس و دولت از هم فاصله می‌گیرند اصلاً به نفع کشور نیست.
دبیرکل جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی از هجمه‌های وسیع دشمن در عرصه‌های اقتصادی، فرهنگی، سیاسی و... سخن گفت و ابراز داشت: تنها با تدبیر به معنای واقعی می‌توان از این همه مشکل به سلامتی عبور کرد پس باید همدل و همگام با هم در مسیر خدمت به مردم گام برداشت.
وی با اشاره به اینکه از مرداد ماه امسال هیچ تغییری در سیاست‌های وارداتی و اقتصادی صورت نگرفته است، گفت: هر چه هم اصرار می‌کردیم دولت مسیر خودش را می‌رفت.
زاکانی گفت: برای مثال باید دید کیش و قشم طی دو سال اخیر چه قدر صادرات و چه قدر واردات داشته و چه میزان از واردات آن به درد جامعه می‌خورده است؟
وی در تشریح این مطلب تصریح کرد: باید دید واردات محصولاتی چون خودروهای لوکس به داخل کشور چه نفعی برای مردم دارد؟
*جامعه با نگاه خردورزانه اداره شود
نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی در ادامه با بیان اینکه باید جامعه را با نگاه خردورزانه اداره کرد، گفت: متأسفانه توجه چندانی به سخنان نخبگان برای اداره امور جامعه نمی‌شود.
وی افزود: در بحث هدفمندی یارانه‌ها باید به دهک‌های ضعیف کمک شود؛ در واقع پول نقدی به همه دهک‌ها دادن کمکی نمی کند و باید به بخش ضعیف کمک مالی شود.
زاکانی با بیان اینکه توجه به محرومان هست اما باید دید این توجه به چه صورت است، خاطرنشان کرد: آیا باید از اساس به مردم ماهیگیری یاد داد یا اینکه پول در اختیارشان گذارد؟
وی تأکید کرد: البته کمک به محرومان باید مدنظر ویژه دولت قرار گیرد اما نه اینکه این کمک به ۷۰ درصد مردم تعمیم داده شود بلکه لازم است محرومان مورد توجه قرار گیرند.
دبیرکل جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی با اشاره به اینکه باید ایران دارای ظرفیت‌های بسیاری است، گفت: فقط باید با شناخت اقتضائات و قابلیت‌های خود در راستای شکوفایی کشور با نگاه اجتهادی و وحدت‌گرایانه وارد عرصه فعالیت شد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار