جوان آنلاین: انسیه خزعلی در رونمایی از کتاب دستاوردهای شهیدجمهور برای زنان و خانواده گفت: شهید رئیسی چه در تبلیغات انتخاباتی و چه بعد از ریاست جمهوری اهل شعار نبود و حضور ویترینی و نمایشی بانوان در دولت را نفی کردند و آنان را به عنوان قرارگاه عملیاتی در تصمیمگیریها و تصمیمسازیها مشارکت دادند.
به گزارش ایسنا، وی ادامه داد: ایشان با این رفتار تعبیر دیوار کشیدن بین جنسیتهای مختلف در جامعه را با چالش روبهرو کردند. ایشان تاکید داشت از کارهای تکراری و موازی به شدت پرهیز شود. با امضای شهید رئیسی ستاد ملی زن و امور خانواده تشکیل شد و مقررات مربوطه از فرایند وقتگیر کمیسیونهای دولت خلاص شد و با دستور رئیس جمهور به جریان افتاد. ارتقاء جایگاه مشاوران و مصوبات صندوق ضمانت برای زنان سرپرست خانواده را دنبال کردیم و به سرانجام رساندیم.
لیلا زعفرانچی معاونت راهبردی معاونت امور زنان و خانواده رییس جمهور سیزدهم هم گفت: تصمیم گیری و تصمیم سازی در نهاد ریاست جمهوری یا به مجلس میرود یا در کمیسیونهای دولت دنبال شود با حضور معاون زنان در مجموعه دولت، ستاد ملی زن و خانواده به دیدار رییس جمهور رفت و برای اولین بار رفع مشکلات ضمانت وامگیری دهکهای ۱ تا ۵ زنان سرپرست خانواده و تشکیل و تحکیم خانواده برای زوجین و سایر مشکلات مربوط به زنان را به سرانجام رساند.
لاله فرهنگ متین، معاون برنامهریزی و هماهنگی معاون امور زنان و خانواده رئیس دولت سیزدهم هم گفت: یک درصد از بخشی از بودجه دستگاهها به حوزه زنان و خانواده اختصاص یافت و دو سال پیاپی مصوبه دولت سیزدهم را گرفت. این موضوع نشانه از نگاه ویژه دولت به تحکیم خانواده داشت. کسب و کار خانه محور را برای زنان روستایی دارای سه فرزند به سرانجام رساندیم.
نعیمه ذوالفقاری معاونت حقوقی معاونت زنان و خانواده هم گفت: ما در این معاونت مشکلات مردم به خصوص مشکلات زنان را شناسایی و بعد برای رفع آنها تلاش کردیم. این کار را در چهارچوب راهبرد بنبست شکنی و یافتن مسیرهای جدید دنبال کردیم. پیگیری مرخصی پدران را دنبال کردیم علاوه بر آن مرخصی حاملگی سنن شاغل را دنبال کردیم.
وی ادامه داد: از ظرفیت شورای عالی انقلاب فرهنگی و حتی قوه قضاییه برای بنبست شکنیها استفاده کردیم تا ۳۲ لایحه مربوط به زنان و امور خانواده را به سرانجام برسانیم.