کد خبر: 1265615
تاریخ انتشار: ۰۱ آذر ۱۴۰۳ - ۰۳:۰۰
ترس اغلب یک مانع قدرتمند است که افراد را از فرصت‌هایی که می‌توانند زندگیشان را تغییر دهند، باز می‌دارد. با این حال، به طرز متناقضی، زمانی که افراد با ترس‌هایشان روبه‌رو می‌شوند، خود ترس می‌تواند به کاتالیزوری برای رشد تبدیل شود...

جوان آنلاین: تضاد‌های عجیب‌و‌غریب در زندگی تصادفی نیستند و برخی از آنها را حتی می‌توان کلید طلایی موفقیت خطاب کرد! در ادامه به استناد گزارشی از فراررو به نقل از فوربز به سه‌تا از تناقض‌های مهم در زندگی اشاره داشته‌ایم که می‌توان از آنها برای پیشرفت استفاده کرد:
هر چه بیشتر با ترس‌های خود روبه‌رو شوید، کمتر می‌ترسید:
ترس اغلب یک مانع قدرتمند است که افراد را از فرصت‌هایی که می‌توانند زندگیشان را تغییر دهند، باز می‌دارد. با این حال، به طرز متناقضی، زمانی که افراد با ترس‌هایشان روبه‌رو می‌شوند، خود ترس می‌تواند به کاتالیزوری برای رشد تبدیل شود... بر طبق این اصل درگیری مستقیم با ترس‌ها به تدریج ترس و اضطراب را کاهش می‌دهد. با در نظر گرفتن این اطلاعات، نباید ترس را دشمن خود بدانیم. وقتی با ترس مواجه می‌شویم و به خود ثابت می‌کنیم که می‌توانیم موفق شویم، یاد می‌گیریم محدودیت‌هایی را که ترس بر ما تحمیل می‌کنند، تحمل نکنیم بلکه برای پیشرفت تلاش کنیم. 
فعالیت بیشتر در فضای مجازی شما را تنهاتر خواهد کرد:
جادوی شگفت انگیز عصر دیجیتال این است که افراد می‌توانند با فشار ساده یک دکمه با چندین نفر تعامل داشته باشند. با این حال، تناقض این است که هر چه مدت طولانی‌تری با افرادی در فضای مجازی ارتباط داشته باشید، احتمال اینکه روابط شما در زندگی واقعی آسیب ببیند بیشتر می‌شود... وقتی دائماً درگیر تلفن‌های همراه خود هستیم، توجه ما تقسیم می‌شود و حتی گذراندن مدتی کوتاه در فضای مجازی نیز می‌تواند ما را از تعامل‌های معنادار با اعضای خانواده یا دوستانمان دور نگه دارد. شاید به نظر برسد از نظر فیزیکی در کنار عزیزان خود هستیم، اما از نظر احساسی کیلومتر‌ها دور از آنها خواهیم بود. ایده پشت این پارادوکس زندگی ساده است: اگر می‌خواهید روابط رضایت‌بخش‌تری داشته باشید، مطمئن شوید، تلفن خود را کنار می‌گذارید و آگاهانه با افراد اطراف خود ارتباط برقرار می‌کنید. 
موفقیت به آرامی و سپس به یکباره اتفاق می‌افتد:
یک سطل پر از آب می‌تواند به آرامی با قطره‌های کوچک آب پر شود. این قطرات کوچک در ابتدا بی‌اهمیت به نظر می‌رسند، اما با ادامه دادن و تحمل این فرایند سطل پر خواهد شد. این پدیده که گاهی اوقات «اثر مرکب» نامیده می‌شود، در تمام زمینه‌های زندگی قابل مشاهده است. اثر مرکب چه درباره موفقیت یا عادت‌هایی مانند ورزش روزانه، کتاب خواندن یا حتی مهربانی نیز صدق می‌کند. جیمز کلیر در کتاب پرفروش عادت‌های اتمی خود توضیح می‌دهد، تنها با یک درصد تلاش در روز، می‌توانید تا پایان سال شاهد رشد خارق‌العاده‌ای در زندگی خود باشید... پیشرفت در دنیا آنی به دست نمی‌آید و این پارادوکس را برجسته می‌کند: موفقیت واقعی و معنادار بر پایه تغییرات پایدار و تقریبا نامرئی بنا می‌شود. پذیرش این ایده می‌تواند به شما کمک کند در مراحل اولیه انگیزه خود را حفظ کنید و آگاه باشید تلاش‌های شما پایه و اساس یک پیشرفت عمیق را ایجاد می‌کنند.

برچسب ها: ترس ، زندگی ، تغییر
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار