جوان آنلاین: در این کتاب نگاههای نادرستی که جوامع مختلف برای زنان تعریف کردهاند مورد بررسی و نقد قرار گرفتهاند. همچنین راهکارهای متفاوتی برای رشد و پرورش شخصیت زنان، همانطور که هستند، نه به آن صورت که جامعه حکم میکند، ارائه شده است.
رهام الرشیدی (Reham Al Rashidi) در کتاب کاریزمای زنانگی (کاریزما ألانوثة) به این موضوع اشاره میکند که زن لزوما قرار نیست زیبایی ظاهرپسند داشته باشد. جامعه نباید معیارهای زیبایی را برای زنان تعریف کند و در نهایت از خانوادههای صاحب فرزند دختر میخواهد که به دورهی کودکی فرزندان خود توجه ویژهتری داشته باشند و فرزندان دختر خود را بر اساس معیارها و چارچوبهای اشتباه تربیت نکنند.
رهام الرشیدی در کتاب کاریزمای زنانگی مثالی را بر اساس یک باور قدیمی بیان کرده و زن را به میوهی انار تشبیه میکند و سه دستهبندی متفاوت را برای میوهی انار درنظر میگیرد. رفتار زنان با خود و نگرش آنها نسبت به جنسیتشان میتواند معیارهای قرار گرفتن در هر یک از این دستهها را برای خواننده کتاب روشن کند. او با ذکر مثال از زنان هنرپیشه و فعال اجتماعی، برای مخاطبان خود روشن میکند که ممکن است تا اینجای زندگی، شما زنی "دانه اناری" یا "پوسته اناری" باشید، اما اگر این زنان توانستند به یک "انار کامل" تبدیل شوند پس شما هم میتوانید! خواندن کتاب کاریزمای زنانگی شما را، بهعنوان یک زن، در مسیر خودسازی و توسعه فردی سوق میدهد. نکتهی جالب دربارهی کتاب حاضر این است که نهتنها زنان، بلکه مردان نیز مخاطب این اثر هستند.
رهام الرشیدی اثری را پدید آورده که روح و فکر زنان را ارتقا میبخشد و مردان را با واقعیتهای درون یک زن و شیوهی صحیح ارتباط با او آشنا میکند.
این کتاب را انتشارات گویا به چاپ رسانده و در کمتر از یک ماه به چاپ دوم رسیده است.