جوان آنلاین: «اسرائیل ۲۵ سال آینده را نخواهد دید» این را مقام معظم رهبری بیان کردهاند و سخن خود را چنین کامل نمودند: «در این دوره ایران روح مبارزه و جدیت و جهاد را حفظ خواهد کرد شما هر لحظه نگران خواهید بود»
فرمودهی مهم رهبر معظم انقلاب که در سال ۱۳۹۴ بیان شد و مورد توجه بسیاری از رسانههای داخلی و خارجی قرار گرفت تا جاییکه طی یک نظر سنجی عمومی از مردم، این کلام معظمله به عنوان بهترین و خوشایندترین جملهای بود که مردم قهرمان و شهیدپرور ایران در آن سال پسندیدند و از آن استقبال کردند.
بعد از توافق ایران با گروه ۵+۱ در سال ۲۰۱۵ میلادی، رژیم غاصب و کودککشِ صهیونیستی و در صدر آنها نخست وزیر منفور و مردود رژیم طی بیانیهای اعلام کرد که تا ۲۵ سالِ آینده هیچ نگرانی از بابت امنیت در سرزمینهای اشغالی ندارد و امنیت شهروندانشان تأمین است. همچنین افزود که نه تنها در ۲۵ سال آینده اتفاقی نخواهد افتاد، بلکه ما قوی هستیم و روز به روز قویتر خواهیم شد. با همین تصور، اسرائیل ظلم و کشتار فلسطینیان و همچنین شهرک سازیهای غیر قانونی خود را همچنان در دستور کار نگه داشت و به انجام آن ادامه داد.
اما در ۷ اکتبر ۲۰۲۳ میلادی رژیم غاصب و ظالم صهیونیستی که به خیالِ خامِ خود اَبر قدرتی در امنیت و حفاظت اراضی اشغالی و شهروندانش بود با طوفانی از تهاجم حماس مواجه شد، که آبروی نداشتهی امنیتی خود و توان بازدارندگیاش را در جامعهی جهانی از دست رفته دید. این در حالی بود که قسمتی از بدنهی جامعهی استیجاری رژیم صهیونیستی که بسیار ناهمگون و به صورت جورچین در کنار هم جمع شده و تشکیل جامعه دادهاند، قبل از ۷ اکتبر هم مخالف سیاستهای نخست وزیرشان در برخی از امور از جمله جنگ و نا امنی و مسایل اقتصادی بودند و با راهپیماییهای اعتراضی سیاسی مخالفت خودشان را در خیابانهای تلاویو نشان میدادند. حتی اعتراضات بعد از ۷ اکتبر هم ادامه داشت و بیشتر هم شد و موردی دیگر بر مطالبات معترضان سیاستهای نخست وزیر اضافه شد، آن هم توافق روی آتش بس و آزادی اسرای اسرائیلی بود. رژیم غاصب صهیونیستی در این فضای حاکم بر جامعهی خود وارد جنگی شد که میخواست آبروی از دست رفتهی خودش را با از بین بردن حماس بازگرداند که به گفتهی مقام معظم رهبری، دیگر نمیتواند این آبروریزی را جمع کند و خدشهای که به امنیتیترین ارتش دنیا خورده قابل انکار و بازگشت نیست.
شرایط بعد از ترور شهید اسماعیل هنیه که - روزگاری به عنوان نخست وزیر فلسطین انتخاب شده بود و رهبری حماس را بر عهده داشت - برای مراسم تحلیف ریاست جمهوری به کشورمان حاضر شده بود سختتر و بغرنجتر شد. اینجا بود که رژیم صهیونیستی دوباره از خط قرمزهای جمهوری اسلامی ایران بهجهت خدشه دار کردن امنیت پایتخت ایران و ترور کردن شهید هنیه در قلب تهران که به دعوت دولت ایران بهعنوان مهمان وارد کشورمان شده بود عبور کرد و همین موضوع کافی بود که طبق مقررات بین الملل، ایران خود را محق بداند و دفاع مشروع از کشور و مهمان خود را در دستور کار خود قرار بدهد.
طولانی شدن پاسخ به رژیم صهیونیستی دلایل مختلفی داشت، ولی به فرمودهی رهبر انقلاب در نماز جمعهی نصر: نه تعلل میکنیم و نه شتابزده عمل میکنیم. تعللنکردن و شتابزده نبودن جمهوری اسلامی و همچنین استفادهی همزمان از قدرت دیپلماسی و میدان بهمانند وعدهی صادق ۱، باعث شد رژیم غاصب از زمان و نحوهی پاسخگویی عاجز بماند.
غروب روز ۱۰ مهر ۱۴۰۳ جهان شاهد وعدهی صادقی بود که به دوستانمان بشارت آن را و انذار آن را به دشمنانمان داده بودیم که با توکل به خدا و ایمانی راسخ و مثل همیشه گوش بفرمان بودنِ میدان، به دستور فرماندهی کل قوا دشمن صهیونی را که به مانند سگهاری رها شده بود با صدها موشک مورد هدف قرار دادیم تا دوباره هم قدرت موشکیمان را به رخ دنیا بکشیم و هم باعث خوشحالی مظلومان و آزادی خواهان جهان بشویم. وعدهی صادق ۲ ما را یاد سخنی از قیصر امین پور انداخت: «ما برای استقرار صلح جنگ میکنیم و شما برای استمرار جنگ، صلح را پیشنهاد میکنید».
بعد از عملیات وعدهی صادق ۲ که با موجی از خوشحالی مردم کشور عزیزمان مواجه شد، دسیسه و مکر دشمنان این مرز و بوم دوباره عَیان شد و مردم بصیر نظاره کردند که هیچ زاویهای بین خط رهبری و فرماندهان سپاه، ارتش و حتی دولت مستقر وجود ندارد، که این نمونهی بارزی از وفاق ملی را به عرصه ظهور گذاشت و دوگانهی سپاه و رهبری تنها حربهای بود که دشمنان میخواستند از این طریق شکاف روانی ایجاد کنند.
در پایان درودی بفرستیم بر روان پاک شهدایی که با ایمان قوی دین اسلام را نصرت دادند و بار دیگر تنها پیام انقلاب اسلامی را در همین سه کلمه معنا کردند: تنها راه سعادت: ایمان – جهاد - شهادت