جوان آنلاین: فیلم سینمایی «لوتریا» ساخته علی عطشانی جایزه بهترین فیلم از دوازدهمین دوره جشنواره دراهانگای هند را دریافت کرده و نامزد دریافت جایزه بهترین کارگردانی در جشنواره اسکار میشو آمریکا شده است.
فیلم سینمایی «لوتریا» به کارگردانی علی عطشانی و تهیهکنندگی مشترک مهدی منیری، مهدی منصوری، رعنا نبوی، حامد فیضی دیزجی، صدرا درودیان همایونی، کسری درودیان همایونی در چهلوششمین و چهلوهفتمین حضور بینالمللی خود، برنده جایزه بهترین فیلم از دوازدهمین دوره جشنواره دراهانگای هند و نامزد دریافت جایزه بهترین کارگردانی در جشنواره اسکار میشو در آمریکا شد.
اسکار میشو (۱۸۸۴ - ۱۹۵۱)، یک فیلمساز و نویسنده پیشرو است که بیش از ۴۰ فیلم ساخته و رد این آثار به مسائل اجتماعی پرداخته و شخصیتهای پیچیده سیاهپوست را به تصویر کشیده است. جشنواره اسکار میشو در آمریکا، میراث او را با نمایش فیلمهایی که داستانسرایی اصیل سیاه را در جلو و پشت دوربین با تعهد به ادامه نوآوری در سینمای سیاه تقویت میکنند، ارج مینهد.
در سایت جشنواره درباره این فیلمساز نوشته است: «اسکار میشو با به چالش کشیدن موانع نژادی در اوایل قرن بیستم، چشمانداز سینمایی را متحول کرد. روح تسلیمناپذیر میشو که در سال ۱۸۸۴ به دنیا آمد، او را به تأسیس شرکت تولیدی خود سوق داد و او را به اولین فیلمساز سیاهپوستی تبدیل کرد که این کار را انجام داد. او در سراسر دوران صامت و صدا، حدود ۴۰ فیلم را کارگردانی کرد که هر کدام شخصیتهای چندوجهی سیاهپوست را در دل داستانهای انسانی قانعکننده به تصویر میکشند که عاشقانه، درام، تحرک اجتماعی و نژاد را در هم آمیخته بودند. سبک بیباکانه Micheaux، که با روایات گسترده و استفاده نوآورانه از منابع مشخص میشود، او را هم به عنوان یک پیشگام و هم بازتاب صنعتی که حتی امروز با اعطای منابع عادلانه به خالقان سیاهپوست دست و پنجه نرم میکند، مشخص کرد. میراث او ماندگار است و فیلمسازان را الهام میبخشد تا مرزها را پشت سر بگذارند و روایتهای متنوع را در سینما حمایت کنند.»
اختتامیه این جشنواره ۲۱ ژوئن در چاتانوگا ایالت تنسی در امریکا برگزار میشود.
فیلم سینمایی «لوتریا» که اواخر سال ۲۰۲۱ در کشور مکزیک ساخته شده است، تاکنون بیش از ۱۰ جایزه در بخش بهترین فیلم و بهترین کارگردانی جشنوارههای مختلف بینالمللی کسب کرده و در فستیوالهای متعدد جهانی حضور داشته است.
فیلمنامه «لوتریا» بر اساس یک داستان واقعی و نوشته علی عطشانی و محمودرضا ثانی است.