کد خبر: 950962
تاریخ انتشار: ۲۱ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۸:۵۵
گفت‌وگوی «جوان آنلاین» با دو منتقد سینما درباره دومین فیلم پرفروش سال ۹۸
سعید مستغاثی کارشناس و منتقد سینما معتقد است که با صرف نظر از ۲۰ دقیقه اول و نیم ساعت آخر «متری شیش و نیم»، این فیلم، فیلمی استاندارد و بسیار خوبی است.
سرویس فرهنگی جوان آنلاین – الهه هاشمی: فیلم «متری شیش و نیم» ساخته سعید روستایی بعد از حواشی بسیار زیاد در سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر رونمایی شد و پس از آن در لیست اکران نوروزی ۹۸ قرار گرفت. این فیلم توانست عنوان دومین فیلم پرفروش را به دست آورد و در آستانه فروش ۱۱ میلیارد تومانی قرار بگیرد. خبرنگار «جوان آنلاین» با دو کارشناس و منتقد سینما درباره این فیلم گفتگو کرده است که در ادامه می‌خوانید:

شخصیت‌ها در «متری شیش و نیم» باورپذیرند

سعید مستغاثی کارشناس و منتقد سینمایی درباره فیلم «متری شیش و نیم» به خبرنگار «جوان آنلاین» می‌گوید: «اگر از ۲۰ دقیقه اول فیلم «متری شیش و نیم» و نیم ساعت آخر آن صرف‌نظر شود، فیلم استاندارد و بسیار خوبی است.»

این منتقد سینما ادامه می‌دهد: «به‌نظر من نیم ساعت آخر این فیلم کلا اضافه است و هیچ تناسبی با ساختار فیلم ندارد. بخشی از آن شعاری است و در کل خیلی کسل‌کننده و رنج آور است. همچنین ۲۰ دقیقه اول فیلم مقدمه آیین عبرتی است که چندان ارتباطی به فیلم ندارد.»

مستغاثی یک ساعت اواسط فیلم را مورد قبول می‌داند و می‌گوید: «فیلم «متری شیش و نیم» یکی از بهترین فیلم‌های جشنواره فیلم فجر امسال بود، شخصیت‌ها باور پذیر هستند و قصه خوبی به نمایش درآمده است. همچنین آثار مواد مخدر به طور ملموس‌تر و تکاندهنده‌تر در این فیلم نشان داده شده است و به طور کلی داستان سروشکل دارد.»

فیلم «متری شیش و نیم» از تایپ کلی سینمای ایران بالاتر است

رضا درستکار، یکی دیگر از منتقدان سینما نیز درباره فیلم «متری شیش و نیم» به خبرنگار «جوان آنلاین» می‌گوید: «آقای روستایی از نظر کارگردانی در این فیلم گام مهم برداشته است. «متری شیش و نیم» یک اتفاق برای سینمایی است که گاهی در گرفتن یک پلان ساده هم ریپ می‌زند، اما روستایی در این فیلم، نفس تماشاگر در آن صحنه‌های سنگین دستگیری معتادان را به شماره می‌اندازد.»

این منتقد سینما ادامه می‌دهد: «فیلم «متری شیش و نیم» از تایپ کلی سینمای ایران بسیار بالاتر است و به نسبت فیلم‌هایی که امسال اکران شده متفاوت و ارزشمندتر است؛ که این مسئله نگاه دغدغه‌مند و مسئولانه یک هنرمند را نشان می‌دهد، در حالی که در فیلم‌های کمدی تعهد به تماشاگر دیده نمی‌شود.»
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار