جوان آنلاین: ساختمان شیشهای سازمان صداوسیما میزبان سفیران حدود 30 کشور خارجی بود. این بازدید در شرایطی صورت گرفت که این ساختمان به تازگی از حملهای خسارتبار جان سالم به در برده بود. پیمان جبلی، رئیس سازمان صداوسیما، و سحر امامی، مجری شبکه خبر، در این بازدید سفرای خارجی را همراهی کردند.
سحر امامی در این بازدید با اشاره به اتفاقات رخ داده، اظهار داشت: آنچه باعث شد تا آخرین لحظه روی صندلی بنشینم هیچ چیز جز معجزه خداوند نیست و البته ایمان به کارمان که هر یک از ما در عرصه خبر انجام میدهیم. در تمام صحنهای که شما در رسانههای جهان از تجاوز دیدید به وضوح دست خدا مشهود بود.
وی با اشاره به اینکه در جریان حمله، 11 بمب به ساختمان اصابت کرده بود، از تلاش خود و همکارانش برای حفظ روند پخش زنده خبر داد و گفت: تا آخرین لحظه، بدون اینکه لرزشی
در صدایش احساس شود، صدای حقیقت را به مردم رساندیم. تاکنون در مورد اصابت بمبها روایتهایی مختلفی مطرح شده اما بررسیهای ما از سرجنگیها به 11 بمب رسیده است.
پیمان جبلی نیز در سخنانی در جمع سفرای کشورهای خارجی، این حمله را نقض آشکار حقوق بینالملل خواند و آن را در راستای حملات مشابه به خبرنگاران در جنگهای غزه و لبنان دانست. وی با اشاره به شهادت 300 خبرنگار در غزه و حملات مکرر به ساختمانهای رسانهای در لبنان، پیشبینی این حمله به سازمان صداوسیما را امری قابل انتظار توصیف کرد.
جبلی هدف اصلی این حملات را برهم زدن روحیه ملی و ایجاد شکاف در جامعه دانست، اما تأکید کرد که مردم ایران با همبستگی و انسجام ملی خود، برخلاف تصور دشمنان عمل کردند.
رئیس سازمان صداوسیما، رسانه ملی را نماد نمایش این وحدت و انسجام ملی دانست و حمله به ساختمان شیشهای را نشانهای از عصبانیت دشمن از حقیقت عنوان کرد.
وی ابراز امیدواری کرد که ساختمان شیشهای تا یک سال آینده بازسازی شده و مجدداً محل استقرار روزنامهنگاران و همکاران این سازمان شود.
جبلی خاطرنشان کرد: درست است که شیشهها سوخته اما ایستادگی ساختمان نماد مقاومت مردم ایران خواهد بود، ابراز امیدواری کرد که این بازدید تصویر درستی از این جنایت به مردم کشورها منتقل کند.
پیگیریهای خبرنگار تسنیم نشان میدهد بخشی از ساختمان سوخته شده شیشهای صدا و سیما، تبدیل به موزه خواهد شد تا نمادی از مقاومت و ایستادگی کارکنان رسانه ملی و ملت ایران باشد.