کد خبر: 1324806
تاریخ انتشار: ۳۰ مهر ۱۴۰۴ - ۱۳:۰۷
کشف ۱۱۶ قبضه اسلحه گرم توسط پلیس پایتخت رئیس پلیس پایتخت گفت: با رصد و اشراف کامل ماموران پلیس اطلاعات فراجا، ۱۱۶ قبضه سلاح گرم که شامل کلت کمری و سلاح شکاری است در تهران کشف شد.

جوان آنلاین: سردار عباسعلی محمدیان روز چهارشنبه در نشست خبری با اشاره به نمونه‌ای دردناک از تبعات در دسترس بودن انواع سلاح، اظهار کرد: در همین زمانی که این عملیات و کشف‌ها انجام می‌شد، خبری دلخراش داشتیم؛ فرزند یک خانواده به واسطه مصرف مواد دچار توهم شده و به واسطه سلاحی که در اختیار داشته، مادر و پدرش را با ضرب گلوله به قتل رساند.

وی با اشاره به اشراف سازمان اطلاعات تهران بزرگ و دیگر یگان‌های انتظامی افزود: با اهمیت دادن به اخبار مردمی و اقدامات پیچیده پلیسی موفق شدند که این سلاح‌ها را در قالب یک عملیات حدود چهار شبانه‌روزی کشف کنند و به نتیجه برسانند.

سردار محمدیان خاطرنشان کرد: این عملیات به کشف ۸۶ قبضه سلاح جنگی منجر شد که عمده آن‌ها کلت کمری بود، به‌علاوه حدود ۳۰ قبضه سلاح شکاری و سلاح‌های غیرجنگی دیگر که هر یک می‌تواند کشنده باشد و می‌توانست منجر به وقوع قتل یا تکرار صحنه‌های تلخ سرقت‌های مسلحانه شود.

وی با یادآوری پرونده‌های سال گذشته و اجرای مجازات برای مجرمان آن‌ پرونده‌ها گفت: این کشفیات می‌توانست صحنه‌های مشابه سال‌های قبل را تکرار کند، اما اقدام خوب دستگاه قضایی و تلاش‌های پلیس مانع وقوع حوادث شد.

فرمانده انتطامی تهران بار دیگر از کسانی که تحرکات مشکوک یا نگهداری سلاح را گزارش کردند قدردانی کرد و از عموم مردم خواست هرگونه تحرکات مشکوک را گزارش دهند.

این مسئول ادامه داد: مطمئن باشید پلیس پیش از بررسی و قبل از اینکه به نتیجه برسد، اقدامی نخواهد کرد؛ حیثیت و امنیت مردم برای پلیس مهم است و تا زمانی که شرایط برای اقدام فراهم نشود، قطعا اقدامی صورت نخواهد گرفت.

رئیس پلیس پایتخت همچنین بخشی از کشفیات را مربوط به رصد فضای مجازی دانست و افزود: این سلاح ها بخشی مربوط به رصد فضای مجازی است که امروز در کنترل رده‌های مختلف پلیس از جمله پلیس فتا، سازمان اطلاعات و پلیس آگاهی قرار دارد. هر یک از پلیس‌ها در راستای تخصص خود، موضوعات مرتبط را رصد و بررسی می‌کنند.

سردار محمدیان اضافه کرد: عده‌ای از افراد در فضای مجازی برای قدرت‌نمایی سلاح‌ها را نمایش می‌دادند یا اعلام فروش سلاح کرده بودند؛ تعدادی از این موارد کلاهبرداری بود و سلاح نمایش‌داده‌شده، سلاح غیرجنگی شبیه سلاح جنگی بود؛ اما همکاران ما آن‌ها را تحت رصد قرار داده، دستگیر و بازرسی و پیگیری کردند تا ابعاد موضوع محرز شد.

وی درباره کلاهبرداری‌های مرتبط خاطرنشان کرد: در میان این موارد متوجه شدیم که تعدادی از شهروندان؛ اگرچه تعدادشان کم بود، حتی در حد ۲ سه نفر پول‌هایی را به حساب این افراد واریز کرده بودند که واقع کلاهبرداری بوده و پول از دستشان رفته است.

این مسئول به متخلفان در فضای مجازی هشدار داد: این فضا در تسخیر پلیس است و کسانی که به سمت تهیه این سلاح‌ها می‌روند تحت رصد قرار خواهند گرفت؛ حتی اگر سلاح را خریداری نکرده باشند و به دست نیاورده باشند.

رئیس پلیس پایتخت درباره مقابله با اراذل و اوباش نیز یادآور شد: مقابله با اراذل و اوباش اولویت مأموریتی سازمان اطلاعات انتظامی تهران بزرگ است و در یک هفته گذشته هشت نفر از این اراذل و اوباش که هنگام دستگیری مقاومت یا حمله کرده یا قصد فرار داشتند، هدف گلوله پلیس قرار گرفتند.

به گفته وی، امروز یکی از اراذل و اوباش که متأسفانه یک شهروند را در درگیری با چاقو زخمی کرده بود با گلوله پلیس زمین‌گیر شد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار