کد خبر: 1297917
تاریخ انتشار: ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۳:۰۰
در همایش مدیران و فرماندهان فراجا عنوان شد
اعتماد برای پلیس مشارکت به ارمغان می‌آورد و مردم درک می‌کنند که پلیس برای امنیت آنها نقش‌آفرینی می‌کند. 

جوان آنلاین: همایش سراسری فرماندهان، معاونان و مدیران عالی فراجا، روز گذشته دو میهمان ویژه داشت؛ رئیس مجلس شورای اسلامی و رئیس قوه قضائیه. رئیس قوه مقننه در سخنانی از فراجا به عنوان رگ حیاتی امنیت عمومی کشور یاد کرد و رئیس قوه قضائیه نیز فراجا را جلوه‌ای از «أَشِدَّاء عَلَی الْکفَّارِ رُحَمَاء بَینَهُمْ» توصیف کرد که هم امنیت‌ساز است و هم پشتیبان امنیت در کل کشور محسوب می‌شود. 
 
 رئیس مجلس شورای اسلامی در بیست‌وهشتمین همایش سراسری فرماندهان، معاونان و مدیران عالی فراجا با اشاره به اینکه فراجا رگ حیاتی و اساسی امنیت عمومی کشور است، گفت: اعتماد برای پلیس مشارکت به ارمغان می‌آورد و مردم درک می‌کنند که پلیس برای امنیت آنها نقش‌آفرینی می‌کند. 
محمدباقر قالیباف با بیان اینکه فرهنگ سازمانی در تراز انقلاب اسلامی برای فراجا شکل گرفته و نهادینه شده و انسجام سازمانی نیز کاملاً در نیروی انتظامی مشهود است، اظهار داشت: فراجا به امنیت، فرهنگ‌پایه نگاه کرد و این نقطه تحول در انتظامی بود و است، امروز ما باید با همین نگاه و رویکرد کار‌ها را پیش ببریم.
رئیس مجلس شورای اسلامی خاطر نشان کرد: امروز یکی از موضوعات مهم این است که با رویکرد و نگاه امنیت مردم پایه، پیش برویم و این رویکرد را توسعه دهیم و ابزار و علم این نگاه را روزبه‌روز تقویت کنیم.
قالیباف اضافه کرد: ما باید در فراجا قدرت را تبدیل به اقتدار کنیم و این زمانی محقق می‌شود که قدرت اجتماعی شود، زمانی که قدرت اجتماعی شود، اقتدار حاصل می‌شود. 
وی تصریح کرد: ما باید به گونه‌ای عمل کنیم که سرمایه اجتماعی ایجاد کنیم، سرمایه اجتماعی بالاتر از اعتماد نیست و باید به گونه‌ای عمل کنیم که فراجا در همه بخش‌ها و قشر‌ها مورد اعتماد باشد. 
رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به جنگ رسانه‌ای و عملیات روانی دشمنان علیه فراجا بیان کرد: رسانه‌های دشمن و بدخواهان درصدند اقتدار پلیس را خشونت و مهربانی پلیس را ضعف نشان دهند، اما امروز الحمدلله، فرهنگ سازمانی در تراز انقلاب اسلامی برای فراجا شکل گرفته و نهادینه شده و انسجام سازمانی کاملاً در انتظامی مشهود است. 
وی با بیان اینکه آموزش، یکپارچگی و وحدت در سازمان مهم است و باید در جای‌جای سازمان مشهود باشد و بدرخشد، اظهار داشت: نقش خانواده مهم‌ترین موضوع است و اینجاست که سر تعظیم در مقابل یکایک شما افسران و سرداران و درجه داران فرود می‌آورم. نقش خانواده بسیار مهم است و باید حمایت‌های معنوی، روحی و روانی خانواده‌ها باشد تا مأموریت‌ها پیش برود. ما باید به خانواده‌ها به ویژه در موضوعات کلیدی خدمات بدهیم و مهم‌ترین موضوع در معیشت کارکنان، موضوع مسکن اعم از سازمانی و ملکی است. 
قالیباف با تأکید بر آمادگی مجلس برای حمایت از فراجا گفت: امنیت مهم‌ترین زیر ساخت کشور است، هیچ زیرساختی مهم‌تر از امنیت نیست، به ویژه امنیت داخلی، دشمن هم متمرکز بر تهدیدات داخلی است و این نقش شما عزیزان را برجسته‌تر و وظیفه شما را سنگین‌تر می‌کند. 
رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: امنیت گران‌ترین کالا و خدمات است که دولت‌ها مکلفند آن را تأمین کنند و باید بدانیم برای تأمین امنیت، نیازمند بخش سخت‌افزاری و نرم‌افزاری هستیم. در حوزه نرم‌افزاری به طور مصداقی رابطه بین جرم و مجازات باید تناسب داشته باشد، در حوزه سخت‌افزاری نیز نیازمند تجهیزات و امکانات ویژه هستیم. 


 اژه‌ای: پلیس قطعاً باید مقتدر باشد
حجت‌الاسلام غلامحسین محسنی‌اژه‌ای هم طی سخنانی در این همایش، ضمن تقدیر از مجاهدت‌نیرو‌های فراجا اظهار کرد: فراجا مانند قوه قضائیه، ملجأ و پناهگاه مردم است، از این رو باید هر چه بیشتر نزد مردم اعتماد کسب کند. مردم امروز به پلیس اعتماد دارند، باید این اعتماد را قدر دانست و در جهت افزایش آن گام برداشت. 
رئیس قوه قضائیه با اشاره به مشابهت‌ها و اشتراکات دستگاه قضایی و فراجا در برخی از حوزه‌های مأموریتی گفت: ارتباط میان دستگاه قضایی و فراجا وثیق و وسیع است، نه از این جهت که فراجا ضابط عام قوه قضائیه محسوب می‌شود بلکه از این حیث که هر دو نهاد در جهت تحقق عدالت و ارزش‌های اسلامی گام برمی‌دارند و هر دو نهاد در راستای استیفای حقوق مردم و انتظام‌بخشی در جامعه مجاهدت می‌کنند. 
رئیس عدلیه اظهار کرد: هم در قوه قضائیه و هم در فراجا، مطیع اسناد بالادستی و سیاست‌های ابلاغی هستیم، اما در روش‌ها و تاکتیک‌ها نیاز به بازنگری و روزآمدسازی داریم، همچنین نیاز است برخی مفاهیم را بازتعریف کنیم. پلیس قطعاً باید مقتدر باشد، اما نیاز است این اقتدار را تعریف کنیم و روش‌های حصول و ارتقای آن را مورد بررسی و مداقه جدی قرار دهیم. مقولاتی نظیر حفظ اسرار و حریم خصوصی مردم نیز در این دایره می‌گنجند، اینجا عرصه‌ای است که قوه قضائیه و فراجا می‌توانند با یکدیگر تعامل و تبادل اطلاعات داشته باشند. 
رئیس قوه قضائیه اضافه کرد: هم در قوه قضائیه و هم در فراجا به هیچ وجه نباید از شایعه‌پراکنی‌ها و فضاسازی‌های رسانه‌ای و مجازی بهراسیم و باید با اقتدار و در جهت خواست و منافع مردم، قوانین را در داخل کشور پیاده سازیم و در این مسیر مجاهدت کنیم. امروز دشمن به عملیات روانی برای ضربه زدن به اقتدار ما بسیار امیدوار است، باید عملیات روانی دشمن را خنثی کنیم. عملیات روانی دشمن چیزی نیست که صرفاً با قدرت سخت خنثی شود، بلکه بعضاً اطلاع‌رسانی درست، بموقع، تبیین‌گری و شفاف‌سازی برای مردم می‌تواند عملیات روانی پرهزینه دشمن را خنثی گرداند. 
رئیس دستگاه قضا در ادامه با برشمردن ویژگی‌ها و خصایص ممتاز و برجسته فراجا اظهار کرد: فراجا جلوه‌ای از «أَشِدَّاء عَلَی الْکفَّارِ رُحَمَاء بَینَهُمْ» است. فراجا هم امنیت‌ساز است و هم پشتیبان امنیت در کل کشور محسوب می‌شود. فراجا در فرهنگ‌سازی و ترویج معارف و خوبی‌ها و جلوگیری از منکرات و زشتی‌ها نقش‌آفرین است. فراجا برای کشور و مردم تولید قدرت می‌کند و در ساحت‌های مختلف، خدمت‌رسانی انجام می‌دهد.

برچسب ها: قوه قضائیه ، مجلس ، پلیس
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار