کد خبر: 699160
تاریخ انتشار: ۰۱ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۹:۴۱
رییس انجمن نظام مشاوره روان‌شناسی، مدیریت زمان در خصوص برنامه‎ریزی برای انجام امور روزمره را یکی از عوامل کاهش استرس برشمرد.

سیدعبدالله احمدی‌قلعه در این باره اظهار کرد: قرار دادن تقدم و تاخر برای انجام امور روزمره یکی از مولفه‎های برنامه‌‎ریزی و در نتیجه کاهش سطح اضطراب است. باید در نظر داشته باشیم که هر عملی به زمان‎بندی مشخصی نیاز دارد.


این روان‌شناس با تأکید بر اینکه برنامه‎ریزی در امور روزانه زمینه‎ساز احساس تعهد و مسوولیت نیز می‌شود، افزود: وقتی ‌که تصمیم‎ می‎گیریم به یک انسان بزرگ تبدیل شویم و به غول‎های صنعتی و اقتصادی ایران و جهان فکر می‏‌کنیم یکی از اولین چیزهایی که به خاطر می‌آوریم، محدودیت زمان است خصوصا اگر به سن خودمان فکر کنیم و احساس کنیم تا این نقطه به‌اندازه کافی از عمر و وقت خودمان استفاده نکرده‎ایم.


وی ادامه داد: در واقع مدیریت زمان و مسئله اولویت‎بندی در کارها و کمبود زمان ممکن است به دلیل مشکل در اولویت‎بندی کارها و فعالیت‎ها باشد. اولویت‎بندی، مهارتی ضروری و در عین حال بسیار دشوار و چالش‌برانگیز است که در بسیاری مواقع ما را ترغیب می‎کند که با استفاده از مدیریت زمان و مهارت‎های مشابه، ظرفیت و توانمندی خود را افزایش داده و صورت ‌مسئله را پاک‌ کنیم.


احمدی‌قلعه همچنین خاطرنشان کرد: مدیریت زمان و مشکل ما در کمبود زمان ممکن است ناشی از واگذار نکردن کارها به دیگران هم باشد. متاسفانه اکثر ما در واگذار کردن کارها به دیگران ضعیف عمل می‎کنیم یا کارها را به شکل نامطلوبی به دیگران واگذار می‎کنیم که در نهایت زحمت خودمان دوچندان می‌شود.

منبع: ایسنا
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار