انتخابات نهم مجلس شوراي اسلامي آنچنان اهميتي پيدا كرده است كه جبهه استكبار از ماهها پيش تبليغات سوء خود را عليه انتخابات رقم زده و طي روزهاي اخير نيز سعي دارد با انتشار اخبار دروغ و تشويش اذهان، اين انتخابات را صحنه شكست انقلاب اسلامي جلوه دهد. كاملاً پيداست كه اپوزيسيون داخلي و خارجي در تب و تاب فضاي انتخاباتي كشورمان دنبال ريسماني ميگردد تا به آن دست اندازد و خود را از باتلاقي كه در فتنه ۸۸ به آن فرو رفت نجات دهد.
تلاش براي تكرار حوادث سال ۸۸
انتخابات نهم مجلس از ابعاد مختلفي قابل بررسي است كه در هر يك از اين ابعاد ميتوان به اهميت بالاي آن پي برد. براي باز كردن اين مطلب بهتر است تكاپوي چندين ماهه باقيماندههاي فتنه را مورد واكاوي قرار داد و زواياي مختلف آن را سنجيد. سايتهاي اينترنتي حامي فتنه از ماهها پيش با راهاندازي تبليغات وسيع براي تحتالشعاع قرار دادن اولين انتخابات بعد از انتخابات نهم رياستجمهوري در پي بلعيدن آن لقمهاي هستند كه در حوادث سال ۸۸ در گلويشان ماند. سعي آنان بر اين است كه اين انتخابات را به صحنه تكرار حوادث يا لااقل به سند اثبات ادعاهايشان در فتنه ۸۸ تبديل كنند. در اين ميدان خصوصاً فتنهگران لندننشين جستوخيز فراواني ميكنند تا حاميان داخلي خود را براي تكرار حوادث سال ۸۸ ترغيب كنند و انتخابات را تحتالشعاع حوادث پس از آن قرار دهند. آنان البته براي فرستادن مهرههاي سفيد خود به مجلس نيز برنامهريزي دارند و با ارائه راهكارهاي متفاوت سعي دارند نتيجه برد يا باخت را در هر صورت به بازي برد – برد براي خود تبديل كنند.
تصاحب مجلس براي رياستجمهوري يازدهم
از سوي ديگر دسته انحرافي كه از مدتها پيش در پي تصاحب خانه ملت بودهاند، به انتخابات نهم مجلس چشم دوختهاند. آنان كه پيوند عملياتي خود با جريان فتنه را در حرف و عمل به اثبات رساندهاند، به دنبال تضعيف ساير گروههاي سياسي و باز كردن راه ورود خود به سوي مجلس نهم هستند. دسته انحرافي در اين مسير با دروغ، تهمت، توهين، تهديد و خصوصاً با مظلومنمايي و همچنين فساد مالي و خرجهاي هنگفت در پي جلب آرا به نفع خود هستند. تلاش آنها براي تصاحب مجلس، البته نه فقط براي چهار سال عمر يك دوره مجلس كه بيشتر از بابت رياستجمهوري يازدهم است، زيرا همانطور كه پيداست و فرمايشات امام خميني (ره) نيز اين موضوع را تأييد كرده است، دولت از درون مجلس بيرون ميآيد و كابينه و وزيران در هيئت دولت، رأي اعتماد خود را بايد از نمايندگان مجلس اخذ كنند. بنابراين طبيعي است كه در صورت نشستن دسته انحرافي روي كرسيهاي مجلس، اعضاي دولت يازدهم به گونهاي شكل ميگيرد كه آنان بخواهند. از سوي ديگر هر كار اضافي و غلطي را كه بخواهند از درون دولت به انجام رسانند، هيچ نگراني از بابت رد لايحه آن توسط نمايندگان مجلس ندارند، چراكه همه عضو يك تيم انحرافي هستند و همان مسيري را ميپيمايند كه فتنهگران آرزو دارند؛ مسيري كه در نهايت به ضرر مردم و نظام و انقلاب تمام ميشود.
افزايش قدرت بيداري اسلامي پاي صندوقهاي رأي
موضوع بعدي كه بر اهميت اين انتخابات افزوده است، حوادث جهان اسلام طي يك سال اخير است. الگوگيري بيداري اسلامي از انقلاب اسلامي ايران به اندازهاي است كه قطعاً اموري مانند انتخابات ميتواند در آن تاثير مثبت يا منفي بگذارد. بيشك يكي از دلايلي كه دشمنان سعي بر كمرنگ كردن انتخابات آتي در ايران دارند، براي ايجاد يأس و نااميدي در جبهه اسلام است. دشمنان به خوبي دريافتهاند كه اگر ملت ايران در اين انتخابات حضور يكپارچه و وحدتآفرين داشته باشند، قدرت بيداري اسلامي صدچندان ميشود زيرا مجلس كارآمد كه در رأس امور است، قدرتي فراتر از قدرت انتخابات پيدا ميكند و در شرايطي كه با حضور قوي ملت پاي صندوقهاي رأي، نمايندگاني شايسته وارد مجلس شوند، كمكهاي فراواني به توسعه اسلام و صدور پيام انقلاب اسلامي و اميدبخشي به مسلمين ميشود.
شناخت، نقطه مقابل تبليغات
حضور در انتخابات آتي مجلس براي رأي دادن به كانديداهاي شايسته، اگرچه از اهميتي بسيار بالاتر از اين سه بند برخوردار است و از جهات مختلف امكان بررسي اهميت انتخابات نهم مجلس وجود دارد، اما همين مسائل باعث ميشود تا ملت ايران بار ديگر براي نااميد كردن فتنهگران، انحرافيون و جبهه استكبار وارد عمل شود و با خصلت انقلابي كه دارد، مجلسي انقلابي را روي كار آورد. مجلسي كه تفاوت بين مسائل اصلي و فرعي را بداند و به جاي حاشيهسازي و منازعات كلامي با ساير قوا، در پي خدمتگزاري به مردم باشد. چنين مجلسي زماني محقق خواهد شد كه مردم هوشيارانه، نامزدهاي انتخاباتي وابسته به كانون قدرت و ثروت را شناسايي كنند و فريب تبليغات آنان را نخورند. تبليغات هزينه قبل از ورود به مجلس است كه باري در خانه ملت نخواهد داشت. نقطه مقابل تبليغات، شناخت است كه قطعا با اين شناخت و ديد باز ملت در مقابل حوادث، ميتوان نمايندگاني دلسوز را روانه مجلس كرد.