کد خبر: 1292541
تاریخ انتشار: ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۱:۲۰
واکنش کاربران شبکه‌های اجتماعی به دور دوم مذاکرات غیرمستقیم ایران و امریکا
در حالی که بسیاری از ایرانیان نگرانند که مبادا کار با ترامپ به درگیری بکشد و مملکت نابود شود، جناب شاهزاده ولیعهد برعکس از ترامپ می‌خواهد که مبادا با نظام کنار بیایند. امیدوارند که در نتیجه جنگ، دری به تخته‌ای بخورد و معظم‌له به قدرت برسند ولو آنکه یک تیر چراغ در مملکت سالم نمانده باشد. 

جوان آنلاین: برگزاری دور دوم مذاکرات غیرمستقیم ایران و امریکا در رم و اخبار منتشر شده مبنی بر سازنده‌بودن این مذاکرات با واکنش‌های بسیاری در شبکه‌های اجتماعی همراه بود. کاربران از جوانب مذاکرات و اخبار آن نوشتند. آنها تأکید داشتند که نه به مذاکرات خوش‌بین هستند و نه بدبین، اما در برابر زیاده‌خواهی امریکایی‌ها توقع دارند که مسئولان‌قاطعانه ایستادگی کنند. درادامه بخش‌هایی از واکنش‌های کاربران را مرور کرده‌ایم. 

مجید شاکری:
اولین بار از ریاست جمهورى ترامپ، به صورت رسمى در بیانیه توجیهى عمان از تحریم‌ها سخن گفته شده. این یعنى از فاز «کنترل هسته‌اى به ازاى عدم حمله» به «کنترل هسته‌اى به ازاى رفع تحریم» حرکت کردیم. من طبعاً با هدفگذارى رفع تحریم به جاى انتفاع مخالفم ولی این تغییر فاز را مثبت مى‌بینم. 

مصطفی غنی‌زاده:
امروز خبری به نقل فاکس‌نیوز در کانال‌ها منتشر شده که ویتکاف گفته: «شرکت‌های امریکایی به دنبال سرمایه‌گذاری کلان در ایران هستند» این خبر در هیچ کدام از خروجی‌های فاکس نیست. فیک‌پران‌ها، دروغ‌هایی را به خورد مردم می‌دهند که با واقعیت روز امریکا و جنگ تجاری در تناقض است. #مذاکرات

صادق زیباکلام:
در حالی که بسیاری از ایرانیان نگرانند که مبادا کار با ترامپ به درگیری بکشد و مملکت نابود شود، جناب شاهزاده ولیعهد برعکس از ترامپ می‌خواهد که مبادا با نظام کنار بیایند. امیدوارند که در نتیجه جنگ، دری به تخته‌ای بخورد و معظم‌له به قدرت برسند ولو آنکه یک تیر چراغ در مملکت سالم نمانده باشد. 

سیدمحمود نبویان:
تاکنون امریکا مجبور به پذیرش شروط ایران (مذاکره غیرمستقیم به واسطه‌گری عمان، فقط هسته‌ای، تضمین لازم و...) در مذاکرات شده است. لازم است مذاکره‌کنندگان با جدیت و احتیاط قدم بردارند. سابقه بدعهدی‌های مکرر شیطان بزرگ را فراموش نمی‌کنیم. 

محمدعلی ابطحی:
ذوق‌زدگی در مسئله مذاکرات خطر آفرین‌تر از مخالفت با گفت‌وگوهاست. بالابردن توقعات راه را بر مذاکره‌کنندگان آسان نمی‌کند. خدا پشت وپناه مذاکره‌کنندگان باشد. 

علی قلهکی:
ویتکاف، نماینده ویژه ترامپ، در دور اول مذاکره غیرمستقیم ایران و امریکا در عمان می‌گوید که «می‌دانیم ایران ناترازی جدی انرژی دارد و حق شما را برای تولید انرژی از توان هسته‌ای، به رسمیت می‌شناسیم» اگر همین حرف «ویتکاف» در عمان - که لازمه آن حفظ حداقل غنی‌سازی ۶۷/۳ درصد برای ایران است – ازسوی امریکا به رسمیت شناخته شود، تکلیف مذاکره روشن می‌شود!

مصطفی نجفی:
حضور رافائل گروسی مدیرکل آژانس در محل مذاکرات ایران و امریکا در رم، به معنای آن است که سفر هفته پیش گروسی به تهران با توافقاتی همراه بوده که می‌تواند مذاکرات امروز را تسهیل کند. از سوی دیگر، حضور گروسی به معنای آن است که مباحث فنی مذاکرات امروز برجسته و مهم است. 

کیوان ساعدی:
چرا رم؟ امریکا نمی‌خواهد اروپایی‌ها را حداقل در این مرحله از مذاکرات هسته‌ای شریک کند. پس از اختلافات تعرفه‌ای اخیر، واشینگتن کشوری را انتخاب کرده که رئیس‌جمهورش نزدیک به ترامپ است، روابط گرمی با اتحادیه اروپا (به ویژه فرانسه) ندارد و البته خواهان گسترش همکاری‌ها با ایران است. 

سیدپویان حسین‌پور:
هرقدر به امریکایی‌ها بدبینیم، درباره مذاکره‌کنندگان خودمان امیدواریم حالا که محل اعتماد نظام قرار گرفته‌اند و اختیارات کافی هم برای گفت‌و‌گو دارند، از موضع منافع و عزت ملی پای میز مذاکره بنشینند و در مقابل زیاده‌خواهی‌های دشمن، منفعل نشوند و عقب ننشینند. تاریخ، قاضی بی‌رحمی است!

عبدالله گنجی:
حقیقتاً اگر مسئله مورد منازعه نساختن بمب هسته‌ای از سوی ایران و در قبال آن رفع تحریم‌های غیرقانونی باشد، با یک ساعت و یک جلسه موضوع قابل توافق و جمع‌شدن است. آنچه در قلم و بیان تحلیلگران ایران، خصوصاً دوزیستان سیاست ورز- روشنفکر اصلاح‌طلب دیده نمی‌شود اینکه مگر می‌شود امریکا مسیری را طی کند که موجب تقویت ایران شود؟ لذا راز اینکه تحریم‌های راهبردی حذف نمی‌شود و در برجام هم نشد دقیقاً همین است. ترامپ هم علت خروج از برجام را پولدارشدن و تقویت ایران دانست.

برچسب ها: ترامپ ، امریکا ، ایران
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار