جوان آنلاین: با پخش آخرین قسمت سریال «پایتخت۷» کاربران شبکههای اجتماعی نوشتههای بسیاری درخصوص این سریال به اشتراک گذاشتند که باعث شد دو روز پس از اتمام این سریال همچنان «پایتخت» گرایه توئیتر باشد. کاربران ضمن بیان برخی از انتقادات از ویژگیهای مثبت این سریال همچون پرداخت به مفهوم خانواده و حل و فصل اختلافات در حرم امام رضا (ع) نوشتند؛ در ادامه بخشهایی از واکنشهای کاربران را مرور کردهایم.
مجتبی زارعی، عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس (بخشی از نوشته):
ممنونیم از اینکه نشان دادید امامرضا (ع) مرکز حلوفصلها در ایران است؛ مرکز مهربانیها برای فیصله دعواهای عاطفی، خانوادگی، مالی و...؛ از اینکه نشان دادید، امام هست و یسمعون کلامی و یردون سلامی و اینچنین حرم آقا را مرکز تکوین خانواده ایرانی نمایاندید از سیروس مقدم ممنونیم.
حسنین حداد:
در این چند شب که پخش شد همه خانواده باهم جمع میشدیم برای تماشا. امیدوارم صداوسیما بفهمه یک برنامه و سریال خوب میتونه مردم و دورهم جمع کنه.
سینا کلهر:
سریال پایتخت بیشتر از بسیاری از مؤسسهها و نهادهای بودجه بگیر کم خاصیت به خانواده ایرانی در فهم مشکلات و حل چالشها کمک کرد؛ دست مریزاد.
تقی دژاکام:
زانو زدن جلوی مادر و بوسیدن چادر او و بازسازی تصویر «خانواده» در زمینه حرم امامرضا «ع» از بهترین تابلوهای این سری پایتخت بود؛ دست مریزاد به همه دستاندرکاران این فصل این سریال که حتماً برای همه ما تا سالها خاطره خواهد شد.
سمانه صالحی:
نتیجه کل فصل هفت پایتخت: «آدم مگه خونوادشو ول میکنه؟»
ح. معلم:
نقدهایی به مجموعه وارد بود، اما نباید صفر و صدی ببینیم. این سریال نقاط قوت و اثرگذار بسیاری داشت. مفاهیمی مثل خانواده، معنویت، گذشت، ازدواج آسان، سرپرستی فرزند، نگاه مثبت به طلبه ها، اصالت بومی و محلی و....
محمد حیدری:
همین که مامانم بعد از بیماری سختی که پارسال درگیرش بود، خودش هرشب با خوشحالی ساعت ۱۰ کنترل تلویزیون رو برمیداشت و منتظر بود «پایتخت» شروع بشه، یک دنیا برای من ارزش داشت؛ دمتون گرم، خسته نباشین.
جعفر یوسفی:
امیدوارم تجربه سریال پایتخت به صداوسیما فهمانده باشد که مواجهه با سلبریتی منتقد، اگر با مدیریت هوشمندانه همراه باشد، نه تهدید است، نه عقبنشینی! حکمرانی عاقلانه میتواند حتی صدای منتقد را در مسیر تبیین ارزشها قرار دهد.
سعید آجورلو:
استقبال عمومی از سریال پایتخت نشان داد که راه درست همان چیزی بود که برخی مدیران تلویزیون در سه سال گذشته نادرست میدانستند.
سیدامیرحسین هاشمی:
ولی این دیالوگ اوس موسی: امامرضا هرکی رو یجوری دعوت مکنه، اومد در خانهتان در زد نفهمیدی، به شیشه زد نفهمیدی، آخرش یه قلوهسنگ کوبوند تو سقف خانهتان که بیا مو کارت دروم.
فاطمه ترکاشوند:
از معدود فیلمهایی که حضور در حرم امامرضا (ع)، وجه روایی و دراماتیک داشت و صرفاً دکوری نبود. خداقوت به تیم پایتخت و بازم دم محسن تنابنده گرم که با همه نقدهای بجا و حرف وحدیثها هر بار پای کار اومد با تمام قوا اومد و کم نذاشت.
سیدنظامالدین موسوی:
آن چینی شکسته، آن خانواده فروپاشیده، آن پایان تلخ پایتخت را هیچ چیز دیگری نمیتوانست حلقه وصل دوباره باشد جز حرم آقا امامرضا (ع). حتی اگر به آخر خط هم رسیدهای|اینجا برای عشق، شروعی مجدد است.
مهسا باقری:
ولی سریال پایتخت نشون داد که وقت بحران، آدمها برمیگردن سمت ریشهها. شاه خراسان فقط یه اسم نیست، یه پناهگاه امنه.
محمدصالح سلطانی:
پایان خوش همه قصههای ما ایرانیها، امامرضاست؛ درست مثل پایان خوب و درست پایتخت.
سیدمحمود رضوی:
پایتخت خیابون را خلوت، همه مردم را خوشحال و خانواده را لبخند به لب، گریه به چشم دوباره پای تلویزیون جمع کرد، در پایان هم دلتنگی زیارت امامرضا را به خانهها آورد. رسانه ملی این موفقیت را با استفاده درست از سرمایههایش به دست آورد، خدا قوت، تا باد چنین بادا بیش باد و کم مباد.