کد خبر: 887578
تاریخ انتشار: ۰۴ دی ۱۳۹۶ - ۲۰:۴۶
رئيس مركز امور قرآني سازمان اوقاف خبر داد
رئيس مركز امور قرآني سازمان اوقاف با اشاره به اقدامات سازمان اوقاف در توسعه و ترويج فرهنگ حفظ قرآن از تربيت بيش از ۹هزار مربي حفظ قرآن در پنج سال گذشته خبر داد. 
حجت‌الاسلام سيد مصطفي حسيني، رئيس مركز امور قرآني سازمان اوقاف با بيان اينكه دو راهبرد تربيت مربيان حفظ قرآن و تكريم حافظان قرآن به سازمان اوقاف سپرده شده‌است،‌گفت: تحقق اين دو مأموريت كلان در سطح ملي نيازمند همكاري همه بخش‌ها و فعالان قرآني به ويژه دانشگاه علوم و معارف قرآن كريم و دانشگاه فرهنگيان و مؤسسات قرآني است. 
حسيني در نشست ستاد حفظ قرآن كريم اين سازمان كه با حضور نماينده ولي‌فقيه و رئيس سازمان اوقاف و جمعي از مسئولان و صاحبنظران قرآني برگزار شد، با بيان اينكه آزمون سراسري حفظ و مفاهيم قرآن كريم با مشاركت معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ وارشاد اسلامي و مركز امور قرآني سازمان اوقاف در سراسر كشور برگزار خواهد شد،‌افزود:اين آزمون ملي در 26 رشته و 420 نقطه و حوزه امتحاني دهم اسفند‌ماه در سراسر كشور برگزار خواهد شد، ثبت‌نام اين آزمون از 18 آذر‌ماه آغاز شد و تا 30 دي‌ماه از طريق سايت اين آزمون ادامه خواهد داشت.  دبير ستاد آزمون سراسري حفظ و مفاهيم قرآن كريم با ارائه گزارشي از اقدامات مشترك انجام شده با معاونت قرآن و عترت وزارت ارشاد براي برگزاري اين آزمون گفت: برگزاري سلسله نشست‌هاي تخصصي و كارشناسي، برگزاري جلسه شوراي سياستگذاري آزمون، برگزاري نشست خبري و تعامل با رسانه‌ها، تدوين شيوه‌نامه اجرايي آزمون، راه‌اندازي سايت ثبت‌نام و همكاري با مؤسسات و نهادهاي همسو براي تبليغ اين آزمون از جمله اقدامات انجام شده براي برپايي اين آزمون ملي است. 
 وي در ادامه با اشاره به منويات مقام معظم رهبري مبني بر تربيت 10 تا 15 ميليون حافظ قرآن و اقدامات سازمان اوقاف در سال‌هاي اخير براي توسعه و ترويج فرهنگ حفظ قرآن خاطرنشان كرد: طي پنج سال گذشته مركز تربيت مربي حفظ قرآن در شهر مقدس قم با ارائه آموزش‌هاي لازم توانسته بيش از 9 هزار مربي حفظ قرآن را تربيت كند و بر اساس تأكيدات رياست سازمان اوقاف تاكنون اجراي اين دوره‌ها در 15 استان كشور برگزار و تا پايان سال در ساير استان‌ها هم برپا خواهد شد. 
رئيس مركز امور قرآني سازمان اوقاف با اشاره به مصوبات جلسه ستاد ملي راهبري حفظ قرآن كه ناظر بر فعاليت همه دستگاه‌هاست، تصريح كرد: در اين نشست دو راهبرد تربيت و تعليم مربيان حفظ قرآن و تكريم حافظان قرآن و الگوسازي براي جامعه به عنوان دو راهبرد اصلي به اين سازمان سپرده شده‌است و دو راهبرد ديگر الحاقي هم شامل جذب سرمايه‌هاي مالي از محل وقف قرآني و استفاده از ظرفيت بقاع متبركه براي توسعه و ترويج آموزش حفظ قرآن به اين راهبردها اضافه شده است كه در اجراي همه اين راهبرد‌ها و مأموريت‌ها سازمان اوقاف محور و ساير دستگاه‌ها پشتيبان و حامي خواهند بود. 
وي تأكيد كرد: دانشگاه علوم ومعارف قرآن كريم، دانشگاه فرهنگيان با 60 هزار دانشجو كه معلمان آينده مدارس خواهند بود و مساجد و بقاع متبركه و مؤسسات قرآني ظرفيت‌هاي خوبي هستند كه براي تحقق اين راهبرد‌ها بايد از آنها بهره گرفت. 
     
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار