سید پرویزمحبی، مدیر کل شیلات استان هرمزگان، اظهارداشت: مطابق بررسیهای کارشناسان پژوهشکده اکولوژی خلیج فارس و دریای عمان، برداشت ساردین ماهیان تا 90هزار تن در سال بدون فشار بر ذخایر این آبزیان امکان پذیر می باشد.
محبی ضمن اشاره به اینکه بررسیهای انجام شده با هدف حفظ ذخایر ساردین ماهیان با ارزش سالانه ادامه دارد اظهار داشت: در صورت نزدیک شدن به ناحیه خطر و کاهش ذخیره طبیعی و کوچکترین فشار بر این ذخایر سریعا میزان صید را کاهش میدهیم.
مدیرکل شیلات هرمزگان، با اشاره به صید 6 درصدی ساردین جهان و بیش از 90 درصد صید ساردین کشور در استان هرمزگان،شهرستان های پیشرو در این زمینه را به ترتیب شهرستانهای قشم، بندرلنگه و جاسک عنوانکرد.
این مقام مسئول با تشریح اهداف موردنظر در توسعه کیفی این صنعت، برنامه ریزی برای برداشت اصولی وهدفمند، استفاده بهینه ازصید و جلوگیری ازهدر رفت سرمایه ملی، توسعه کارخانجات فراوری، افزایش درآمدفعالین این بخش، ارزآوری، ایجاد اشتغال و توسعه صادرات آبزیان را از جمله این اهداف برشمرد.
در ادامه با اشاره به مصارف خوب ساردین ماهیان در صنعت، غذاسازی و محصولات بهداشتی و کودهای کشاورزی ابرازداشت: در حال حاضر بخشی از صید این آبزیان به تولید کودهای کشاورزی و باغی و 85 درصد از صید ساردین ماهیان نیز به صورت پودر ماهی نیاز کشور به این مهم را تامین میکند.