
مدیر عامل سازمان عمران شهرداری سمنان گفت : این سمینار با هدف ارتباط بیشتر صنعت با دانشگاه و استفاده از توان علمی و دانش دانشجویان و اساتید حوزه عمران برگزار شد.
علی اکبر باغبان افزود : بررسی ساخت پیچ در ایران ، استانداردهایی که باید در ساخت پیچ رعایت شود و نحوه برطرف کردن مشکلات در اتصلات پیچی از موضوعات این سمینار یک روزه بود.
باغبان افزود : همچنین پل معلم سمنان به عنوان طرح نمونه کشور در انجمن سازه های فولادی در این سمینار معرفی شد .
سرپرست دانشکده عمران دانشگاه سمنان هم در خصوص برگزاری این سمینار گفت : علی رغم اینکه در کشور به وفور از سازه های فلزی استفاده می شود اما استفاده از پیچ در این سازه ها بسیار کم است که شاید علت ان ضعف مهندسان در آشنایی با منابع علمی و مصالح موجود باشد که برگزاری این سمینار می تواند تا حدودی در آشنایی مهندسان با اتصالات پیچی و مزایای استفاده از انها موثر باشد.
مهندس عبدالحسین حداد افزود : دانشکده عمران دانشگاه سمنان در حال حاضر دارای ۵۰۰ دانشجو در مقطع کارشناسی ، ۲۵۰ دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد و ۴۰ دانشجو در مقطع دکتری است .