کد خبر: 508414
تاریخ انتشار: ۰۶ بهمن ۱۳۹۱ - ۱۱:۱۶
شهردار تبریز تاکید کرد
علیرضا نوین ضمن هشدار به تمامی مدیران و کارکنان مجموعه شهرداری تبریز در خصوص فعالیت بر له یا علیه هر کدام از کاندیداهای انتخابات پیش روی شوراهای اسلامی شهر گفت: برابر قانون هرگونه فعالیت انتخاباتی در ساعات کار اداری و نیز استفاده از امکانات دولتی و سازمانی به نفع کاندیداها تخلف بوده و دستگاه های نظارتی ، بازرسی و حراست شهرداری در صورت مواجهه با مصادیق این قبیل اقدامات با قاطعیت با متخلفان برخورد خواهند کرد.
وی افزود: به تمامی مدیران و کارکنان شهرداری که احتمال کاندیداتوری آن ها وجود دارد و یا علاقمند به فعالیت انتخاباتی به نفع کاندیداها می باشند ابلاغ شده است که با کنار کشیدن از مسوولیت ها و یا اخذ مرخصی ، شائبه تخلف اداری یا استفاده از امکانات سازمانی را از خود و مجموعه شهرداری دور کنند تا از این طریق زمینه برای بروز مشکلات و تخلفات غیرقانونی فراهم نگردد.
مهندس نوین در عین حال گفت: البته مجموعه شهرداری تبریز به عنوان مسوول اصلی فضاسازی و تبلیغات شهری به وظایف قانونی و ذاتی خود در ایجاد و فراهم کردن بسترهای مشارکت مدنی و نیز ایجاد فرصت های یکسان تبلیغاتی برای تمامی کاندیداهای محترم عمل خواهد کرد و در کنار این وظایف در حد توان و حیطه مسوولیت های ملی ، شرعی و قانونی نیز در افزایش سطح مشارکت عمومی مردم در انتخابات پیش رو همگاری موثر و هدفمندی خواهد داشت.
شهردار تبریز در خاتمه ابراز امیدواری کرد با تکیه بر بصیرت و هوشیاری همیشگی مردم و حضور پرشور شهروندان در انتخابات پیش رو ، حماسه ای دیگر در تاریخ سیاسی ایران اسلامی به ثبت برسد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار