کد خبر: 481922
تاریخ انتشار: ۲۵ مرداد ۱۳۹۱ - ۱۱:۰۱
به گزارش روابط عمومي دانشگاه ، صبح روز دوشنبه ۲۳ مرداد ۹۱ كالريمتر ساخته شده توسط دكتر علي محرري عضو هيات علمي گروه دامي دانشگاه شهركرد در اين دانشگاه رونمايي و مورد بهره برداري قرار گرفت. با ساخت اين نمونه كالريمتر كه با هدف سنجش انرژي موجود در مواد بالاخص مواد مصرفي در تغذيه دام ساخته شده است دانش ساخت كالريمتر در دانشگاه شهركرد بومي شد.
دكتر علي محرري در مراسم رونمايي از اين دستگاه ضمن قدرداني از حمايت هاي جدي دكتر اسدي رئيس دانشگاه شهركرد در ساخت اين كالريمتر از همكاري هاي مركز رشد واحدهاي فناوري و دانشكده فني مهندسي دانشگاه شهركرد نيز تقدير كرد و افزود: تفكر ساخت اين دستگاه براساس نياز مبرم به آن و صرف زمان و هزينه هاي سنگين انجام آزمايش با استفاده از دستگاه هاي موجود در كشور يا خريد نمونه هاي خارجي آن شكل گرفت كه پس از حدود شش ماه در خلال انجام ساير فعاليت هاي آموزشي و پژوهشي با همكاري برخي صنعتگران استان ازجمله مهندس سوردي موفق به ساخت آن شديم.
دكتر محرري در توضيح نحوه ي كار اين دستگاه گفت : با قرار گرفتن وزني معيين از ماده مورد نظر در محفظه ي احتراق كه در حجمي از آب و هم دما با آن قرار دارد و تزريق اكسيژن با فشار ۲۵ بار پس از جرقه الكتريكي و احتراق و انتقال دما به آب و سنجش دماي آن با تابش ليزر، پس از انجام محاسبات ويژه با داده هاي به دست آمده، ميزان انرژي موجود در آن ماده با دقت بالايي مشخص مي گردد.
گفتني است دستگاه كالريمتر در پژوهش هاي مربوط به تغذيه دام كاربردهاي فراواني دارد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار