کد خبر: 481266
تاریخ انتشار: ۲۲ مرداد ۱۳۹۱ - ۱۲:۱۳

رضا كی پور ،گفت: این نیروگاه با ظرفیت ۵/۷ كیلووات و توسط شركت صنایع الكترونیك سازان با نظارت كمیته انرژی خورشیدی دانشگاه سمنان ایجاد شده است.
وی یادآور شد: اولین نیروگاه خورشیدی دانشگاه سمنان با ظرفیت ۱۵ كیلو وات چندی قبل جنب دانشكده مهندسی برق و كامپیوتر ایجاد و افتتاح شده بود.
وی افزود: سومین نیروگاه خورشیدی دانشگاه سمنان نیز با ظرفیت ۵/۷ كیلو وات جنب پردیس علوم در حال نصب و اجرا است.
كی پور ،خاطر نشان کرد: با اتمام این پروژه دانشگاه سمنان در مجموع صاحب ۳۰ كیلووات ظرفیت تولید برق خورشیدی می شود كه به طور متوسط ماهانه حدود شش مگاوات ساعت از انرژی الكتریكی مورد نیاز دانشگاه را تأمین می كند.
رییس كمیته انرژی خورشیدی دانشگاه سمنان، گفت: این پروژه ها با حمایتهای معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تأمین اعتبار شده است.
لازم بذکر است ،انرژی تابشی نور خورشید پس از برخورد با سلولهای فتوولتائیك نیروگاه خورشیدی مستقیماً به انرژی الكتریكی تبدیل شده و با تزریق به شبكه، بخشی از مصرف تجهیزات الكتریكی موجود را تأمین می كند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار