کد خبر: 471077
تاریخ انتشار: ۱۶ خرداد ۱۳۹۱ - ۰۹:۵۸
رئیس کانون بسیج هنرمندان شاهرود، ضمن اعلام این خبر گفت: با توجه به اینکه یکی از اهداف مهم بسیج ،ایجاد فضای معنوی و سیقل دادن قلب و روح بسیجیان می‏باشد ،لذا  جوانان بسیجی با هزینه‏ای که از طرف کانون پرداخت شد، در مراسم عرفانی اعتکاف حضور یافتند.
عباس اعتماد افزود :هدف از این اقدام این است که بسیجیان همانگونه که در اجتماع رشد می‏کنند، درجات عالی معرفت الهی را هم پیموده و با نیرویی بیش از پیش به پشتوانه‏ی اعمال مذهبی خود در این ایام مبارک، با انرژی بیشتر برای رسیدن به اهداف بسیج که همان اهداف انقلاب اسلامی است گام بردارند.
وی تصریح کرد: با توجه به استقبال هنرمندان بسیجی بیش از ۵۰ نفر برای شرکت در اعتکاف ثبت نام کرده و به ستاد اعتکاف شهرستان شاهرود معرفی شده‏اند.
گفتنی است ،مراسم اعتکاف ۱۳، ۱۴ و ۱۵ ماه رجب مصادف با ۱۵، ۱۶ و ۱۷ خرداد ماه در مساجد سراسر کشور برگزار می‏شود.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار