کد خبر: 468906
تاریخ انتشار: ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۱ - ۱۳:۴۲
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان:

 برنامه‌ریزی‌های هنری باید با درک شرایط موجود و متناسب با مقتضیات هر استان باشد.
محمود شالویی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان در حاشیه آیین اردیبهشت تئاتر ایران با بیان این مطلب افزود: سالن‌های تئاتر اصفهان سرد و بی‌روح بوده و لازم است واقع‌گرا باشیم و ببینیم از همین ظرفیت موجود چقدر استفاده می‌شود.
وی افزود: علاوه بر چهار سالن تالار فرشچیان، در تالار صائب، دانشگاه علمی کاربردی و نقاط دیگر شهر سالن‌های تئاتری هر چند با ظرفیت محدود وجود دارد که از آنها استفاده نمی‌شود.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان درباره اینکه این سالن‌ها برای تئاتر تخصصی‌سازی نشده است، تصریح کرد: من به عنوان مسئولی که درصدد برنامه‌ریزی برای تئاتر هستم این اعتقاد را دارم که از تمام ظرفیت موجود باید استفاده کرد و گاهی تئاترها تک ‌نفره هستند و می‌توان به خوبی از سالن‌های کوچک‌تر برای این موضوع استفاده کرد.
وی در پاسخ به این سؤال که چرا از سالن‌های تئاتر برای اجراهای برنامه‌های شهری نیز استفاده می‌شود، گفت: اکنون دغدغه نخست این است که سالن‌هایی که راکد مانده‌اند فعال شوند و در مرحله بعد تلاش می‌کنیم که سال‌های تئاتر تنها به اجرای نمایش و فعالیت‌های هنری اختصاص داده شود.
شالویی اضافه کرد: این سالن‌ها برای ‌تئاتر ساخته شده‌اند اما از آنها برای فعالیت‌های غیر هنری استفاده می‌شود که این موضوع ضربه جبرا‌ن ناپذیری به عرصه هنر وارد می‌کند.
وی تاکید کرد: گام بعدی برای رفع مشکل کمبود سالن در اصفهان شناسایی و مناسب‌سازی سالن‌هایی در سطح شهر است که ظرفیت خوبی برای تئاتر دارند.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان درباره مشکل عدم وجود جلسات مناسب برای تعامل هنرمندان تئاتر با یکدیگر و با مسئولان و کم‌کاری اداره‌کل هنرهای نمایشی در این زمینه گفت: طی یکی دو جلسه‌ای که با مسئولان انجمن داشتم قرار شد تمام گروه‌ها و تشکل‌ها را فعال کرده و تئاتر را منحصر و محدود به گرو‌های خاص نکنند.
شالویی افزود: دیدگاه من به گونه‌ای است که از تمام ظرفیت‌های موجود استفاده شود و جلساتی نیز طی یکی دو هفته آینده داریم که این موضوع را مورد تاکید قرار می‌دهیم.
وی با اشاره به قوانین و ضوابط مرکز هنرهای نمایشی در انتصاب مدیر انجمن اضافه کرد: امکان تغییر در انجمن هنرهای نمایشی وجود دارد و برای انتخابات انجمن و فعال کردن آن تمام گروه‌های تئاتری را به دور هم جمع می‌کنیم و با استفاده از نقطه نظرهای آنها فرد جدید انتخاب می‌شود.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان با اشاره به اینکه برنامه‌ریزی‌های هنری باید با درک شرایط موجود و متناسب با مقتضیات هر استان باشد، درباره برنامه‌ریزی برای اعتلای موسیقی استان با در نظر گرفتن جو مذهبی آن تاکید کرد: در کلان کشور نیز نگاه‌های متفاوتی نسبت به مقوله‌های هنری هست بنابراین باید حد اعتدالی را رعایت و حقوق همه را رعایت کنیم.
وی افزود: تلاش ما این است که ضوابط، قوانین و مقرراتی که در سطح کشور است را در محیط‌های دیگری مانند اصفهان نیز عملی کنیم اما در این راه تمام ظرفیت‌ها، دیدگاه‌ها و انگیزه‌های موافق و مخالف باید مورد احترام قرار گیرد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار