جوان آنلاین: ما در شبکه خبر با کمک دوستان صداوسیما تلاش خواهیم کرد در این هفته، مجاورت ذهنی مردم ایران با ایلام و مسائل آن بیشتر شود.
به گزارش «جوان»، نشست خبری «ایران جان ایلام ایران» در سالن همایشهای صداوسیما برگزار شد. در ابتدای این نشست محمدعلی صائب، مدیر شبکه خبر درباره برنامههای این شبکه برای پوشش استان هدف گفت: ما در شبکه خبر با کمک دوستان صداوسیما تلاش خواهیم کرد در این هفته، مجاورت ذهنی مردم ایران با ایلام و مسائل آن بیشتر شود. تلاش ما در حوزه تولید گزارشهای خبری با موضوع فرصتها و ظرفیت ایلام و چالشهای استان و پخش در بخشهای خبری اصلی و ضریب دادن به آن است تا ایلام بیشتر از قبل در ذهن غیرایرانیها مسئله شود. همچنین مستندها و برنامههای طولانیتری مابین شبکههای خبری در شبکه خبر پخش خواهد شد. صائب ادامه داد: ما با مرکز صداوسیمای ایلام پخش مشترک خواهیم داشت. گویندگان ما در چند بخش خبری به ایلام میروند و در چند بخش خبری گویندگان آنها نیز به تهران میآیند. رویدادهای زندهای هم که در استان در جریان باشد، در شبکه خبر ۲ میزبانی خواهیم کرد. تعدادی از برنامههای زنده از جمله گفتوگوی ویژه خبری، میز اقتصاد، صف اول و استاندار در این یک هفته به ایلام و مسائل آن اختصاص خواهد یافت.
در ادامه محسن شاکرینژاد، رئیس مرکز تحقیقات سازمان صداوسیما درباره تعویق رویداد «ایران جان اصفهان ایران» به دلیل تجاوز رژیم صهیونیستی گفت: بنا شد در فرصت مقتضی به رویداد اصفهان بپردازیم و انشاءالله از هفتم تا دهم مرداد به ایلام خواهیم پرداخت. ما امروز در حال اجرای نظرسنجی پیشآزمون درباره ایلام در سراسر کشور هستیم. بناست در این چهار روز به یکسری از شاخصها و گزارشها درباره استان ایلام بپردازیم. بعد از این رویداد هم مجدد به سراغ همان مردم میرویم تا ببینیم در این مدت توانستهایم آگاهی آنها را تغییر بدهیم یا نه. به لطف خدا در نظرسنجی قبل درباره استان خوزستان مشخص شد که تفاوت معناداری بین نظرسنجی پیشآزمون و پسآزمون وجود دارد. ما چهار مرحله نظرسنجی داشتیم. شاکرینژاد با بیان اینکه شاید مردم با ظرفیتهای استان خوزستان بیشتر آشنا بودند، اما ایلام یک استان کوچک است که چشمانداز و ظرفیتهایی دارد که ممکن است ما رسانهایها هم آن را ندیده باشیم، گفت: خیلی نکتههای ناگفته درباره ایران عزیزمان وجود دارد که باید این حق ادا شود. رئیس مرکز تحقیقات صداوسیما با بیان اینکه ما در اکثر رویکردهای کشور تهرانمحور هستیم و این رویکرد باید تغییر کند، گفت: ما حتی گویش تهرانی را میخواهیم به همه جا تسری بدهیم. رویدادی، چون «ایران جان» به تغییر این رویکرد کمک میکند. او ادامه داد: دیدگاه مردم نسبت به اقتدار ایران در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه افتخارآفرین بود. طی جنگ تحمیلی سؤال مشترکی در خصوص مرجعیت رسانه ملی از سوی نهادهای آمارگیری مختلف انجام شد و نشان داد رسانه ملی برای اکثر مردم رسانه مرجع بوده است. شبکه خبر نیز در نظرسنجیهای ما پرمخاطبترین شبکه این دوره بود. ما از مردم در مورد شبکه آشیانه بهعنوان تنها شبکهای که دنبال میکنند، سؤالی پرسیدیم و اکثریت شبکه خبر را شبکه آشیانه دانستند که نشان از هوشیاری مردم ایران است. در ادامه کوروش مفاخری، رئیس مرکز طرح، برنامه و ارزیابی معاونت سیما گفت: از هفتم مرداد با بیش از ۱۰ برنامه زنده، ۳۰ مستند و ۲۸ میان برنامه به معرفی ایلام میپردازیم.