به گزارش خبرنگار جوان آنلاین دکتر سعید آجلی دبیر جشنواره شیخ بهایی در خصوص پیشینه برگزاری این جشنواره گفت: جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی به عنوان قدیمیترین و معتبرترین رویداد فناوری و نوآوری در کشور شناخته میشود.
وی افزود :حضور گسترده افراد خلاق فن آفرین و کارآفرین فرصتی مناسب برای تبادل ایدهها ،تجربیات و دستاوردهای نوآورانه در حوزههای مختلف فناوری است .
دکتر آجلی با اشاره به گروههای مخاطب جشنواره تصریح کرد: شرکتهای فناور و دانش بنیان، شرکتهای رشد یافته مستقر در پارکهای علمی و فناوری، شرکتهای نوپا و در حال رشد مستقر در مراکز رشد وشرکتهای صنعتی فناور از مخاطبین جشنواره میباشند.
وی واحدهای تحقیق و توسعه، شرکتها و صنایع بزرگ و سرمایهگذاران بخش خصوصی و دولتی، سرمایهگذاران خطرپذیر، خیرین حامی کارآفرینی و سکوهای تامین مالی جمعی را از دیگر مخاطبین این جشنواره عنوان کرد .
دبیر نوزدهمین جشنواره شیخ بهایی طراحان کسب و کار، فن آفرینی و تجاریسازی، فناوری و فن آورِ صنعت ساز را از بخشهای مسابقه جشنواره خواند و خاطرنشان کرد: ۴۳۷ طرح از ۳۰ استان ثبت نام اولیه داشتند که در نهایت ۲۲۱ طرح از ۲۵ استان به بخش مسابقه راه یافتند .
وی با اشاره به بخش طراحان کسب و کار متذکر شد :در این بخش ۱۰۵ طرح فناورانه از ۲۲ استان و هفت شرکت به مرحله فینال جشنواره راه یافتند.
سعید آجلی اضافه کرد :در بخش فن آفرینی و تجاریسازی فناوری ؛ از ۶۲ طرح و ۱۸ استان محصول فناورانه ،۷ شرکت به مرحله فینال بخش نوپا جشنواره رسیدند. همچنین از ۵۴ طرح و ۱۲ استان ،محصول فراورانه ۱۰ شرکت به مرحله فینال بخش رشد یافته جشنواره راه یافتند .
وی ۲۹ طرح از ۸ استان و محصول فناورانه هفت شرکت که به فینال رسیدن را از جمله جایزه ویژه فناوری اطلاعات و ارتباطات دانست و ادامه داد: جوایز ویژه پویانمایی ویژه عماد و جایزه ویژه مدیریت شهری نیز در نظر گرفته شده که در مجموع ۲ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان جایزه داشتیم.