جوان آنلاین: به نقل از پایگاه اطلاعرسانی وزارت جهاد کشاورزی، پیمان حصادی مجری طرح گیاهان قندی وزارت جهاد کشاورزی، با اشاره به اهمیت کشتهای پاییزه و بهاره چغندر قند، از انعقاد قرارداد کشت در سطح ۱۴۶ هزار هکتار در کشور خبر داد که شامل ۱۰۶ هزار هکتار کشت بهاره و ۴۰ هزار هکتار کشت پاییزه است.
به گزارش تسنیم، وی این میزان قرارداد را یک رکورد در ۱۲۰ سال اخیر دانست.
حصادی همچنین در خصوص بیمه فراگیر چغندر قند به صورت متمرکز کشوری توضیحاتی ارائه کرد و گفت: ۸۰ درصد حق بیمه محصول چغندر قند توسط دولت و ۲۰ درصد مابقی (به مبلغ یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومان) توسط کشاورز پرداخت خواهد شد.
به گفته وی این مبلغ پس از برداشت محصول توسط شرکت بیمهگذار دریافت میشود. همچنین با این سطح بیمه فراگیر، تا مبلغ ۵۰ میلیون تومان در صورت بروز خسارت توسط شرکت بیمه جبران خسارت میشود.
مجری طرح گیاهان قندی وزارت جهاد کشاورزی خاطرنشان کرد: میانگین عیار چغندر قند کشور ۱۵.۵ درصد است و با پیگیری و ارائه طرحهای بهزراعی و کشت ارقام جدید، تلاش برای افزایش این میزان ادامه دارد.
گفتنی است؛ در سال زراعی جاری، ۱۶۸۹ هکتار قرارداد کشت چغندر قند توسط کارخانه قند با کشاورزان استان قزوین منعقد شده است که بیشترین میزان آن مربوط به شهرستان آبیک با ۶۷۸ هکتار است.