کد خبر: 1294847
تاریخ انتشار: ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۳:۲۰
این نخستین تصویری است که توسط تلسکوپ خورشیدی جدید بنیاد ملی علوم امریکا به نام تلسکوپ خورشیدی «دنیل اینوئه» و با فیلتر قابل تنظیم مرئی (VTF) گرفته شده است

 جوان آنلاین: کانال تلگرامی «کیان‌شناسی» خبر داد: بزرگ‌ترین تلسکوپ خورشیدی جهان تصویری تازه از این ستاره منتشر کرد که سطح آن را با جزئیاتی بی‌سابقه نشان می‌دهد. 
این نخستین تصویری است که توسط تلسکوپ خورشیدی جدید بنیاد ملی علوم امریکا به نام تلسکوپ خورشیدی «دنیل اینوئه» و با فیلتر قابل تنظیم مرئی (VTF) گرفته شده است. این دستگاه می‌تواند نمای سه بعدی نزدیک‌تری را از آنچه روی سطح خورشید در حال وقوع است بسازد. عکس کلوزآپ مذکور نشان دهنده خوشه‌ای از لکه‌های خورشیدی تیره به اندازه یک قاره در نزدیکی مرکز اتمسفر داخلی خورشید با مقیاس ۱۰ کیلومتر در هر پیکسل است. این لکه‌ها شبیه ناحیه‌هایی از فعالیت‌های مغناطیسی شدید هستند که شعله‌های خورشیدی و خروج جرم از تاج خورشیدی (CME) احتمالاً اتفاق می‌افتد. CME‌ها ابر‌های بزرگی از گاز یونیزه به نام پلاسما و میدان‌های مغناطیسی هستند که از اتمسفر خارجی خورشید بیرون می‌جهند. چنین تصاویر دقیقی مانند این نمونه که اوایل دسامبر ثبت شده‌اند، مسیری برای محققان فراهم می‌کنند تا بتوانند آب و هوای خطرناک خورشیدی را پیش‌بینی کنند و درباره آنها بیاموزند.

برچسب ها: خورشید ، فضا ، کهکشان
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار