جوان آنلاین: پیمان محمدیان در کانال تلگرامی خود با انتشار تصویر فوق نوشت: به این تصویر نگاه کنید، بالای ۹۵ درصد استفاده کاربرا از هوش مصنوعی به شکل سمت چپ هست. یه دستوری رو به عنوان ورودی میده و منتظر میشن هوش مصنوعی یه چیزی در خروجی سرهم کنه!
اما افراد حرفهای از روش وسطی استفاده میکنن که قبلاً هم در موردش حرف زدیم: زنجیره تفکر!
توی این روش با دستکاری زنجیره تفکر سعی میکنن مدل استدلالی خودشون رو به هوش مصنوعی بفهمونند تا اون گام به گام شبیه اونا عمل کنه.
اما فقط معدود افرادی هستن که میان و از پیچیدهترین روش استفاده میکنند!
توی این روش فوقپیچیده پرامپتنویسی از درخت اندیشه (ToT) استفاده میکنند.
توی این روش که معمولاً باید چندمرحلهای استفاده کنید، شما از مدل میخواید تمام سناریوها و دیدگاههای مختلف رو گام به گام انجام بده و درنهایت بررسی کنه کدوم مسیر بهتره و بهترین راهحل رو بده.
یعنی چندین زنجیره تفکر اختصاصی رو پیادهسازی میکنه و در نهایت بهترین مسیر رو پیدا میکنه.
مثلاً جواب به سؤال پیچیده «چگونه پولدار بشم؟» باید از این روش پیروی کنه! نه از روش اول!
محمدیان پیش از این نیز توضیح داده بود: یکی از پیچیدهترین چیزهایی که توی عمرم در مورد چت با هوش مصنوعی دیدم، دستکاری زنجیره فکری (Chain- of- Thought Prompting) هوش مصنوعی هستش.
در مرحله اول شما از هوش مصنوعی میخواید، گام به گام توضیح بده با چه استدلالی و نتیجهگیری جلو رفته تا به اون جواب نهایی که به شما میده، رسیده.
توی مرحله بعدی گام به گام بررسی میکنید که چه سوتی و چه ایرادایی توی زنجیره فکریش داشته و اونو با توجه به نیاز خودتون شخصیسازیشده و ایرانیش میکنید.
توی مرحله سوم همون سؤال رو میپرسید و ازش میخواید با زنجیره فکری اصلاح شده خودتون که گام به گام توضیح میدید، براش نتیجه رو بگه و حتماً هم میخواید که توی جواب نهایی هم بگه با زنجیره فکری شما گام به گام چطوری رفته جلو تا به جواب رسیده.