کد خبر: 1264367
تاریخ انتشار: ۲۶ آبان ۱۴۰۳ - ۰۲:۲۰
اما دنبال کردن زیاد خبر‌های بد میتونه رو کیفیت زندگی‌مون اثر منفی بذاره، افسردگی و اضطرابی بیاره که در مواردی هم قابل درمان نباشه، چون ریشه‌های عمیقی پیدا میکنه که حتی درباره مشکلات خودمون نیست. از طرفی توی چرخه «چه دنیای بدی شده» می‌افتیم!

جوان آنلاین: کانال تلگرامی «تبیان» نوشت: شما هم خبر‌های بد بیشتر توی ذهنتون می‌مونه و اونا رو دنبال می‌کنین؟ بدونید که تنها نیستید!
بهش میگن بایاس منفی که یه گرایش ذهنی که افراد به اطلاعات منفی بیشتر توجه نشون میدن. این پدیده یه جور مکانیسم تکاملی بوده که در گذشته به انسان‌ها کمک می‌کرده خطرات رو شناسایی کنن، اما توی دنیای امروز که دسترسی به اطلاعات آسون شده، رسانه‌ها برای اینکه بیشتر مخاطب جذب کنن، دست روی خبر‌های منفی می‌ذارن، چون تأثیر عمیق‌تری داره و بیشتر هم توجه رو جلب می‌کنه. 
اما دنبال کردن زیاد خبر‌های بد میتونه رو کیفیت زندگی‌مون اثر منفی بذاره، افسردگی و اضطرابی بیاره که در مواردی هم قابل درمان نباشه، چون ریشه‌های عمیقی پیدا میکنه که حتی درباره مشکلات خودمون نیست. از طرفی توی چرخه «چه دنیای بدی شده» می‌افتیم! چون تصورمون اینه، همش اتفاق‌های بد می‌افته و دیگه کسی حالش خوب نیست، درصورتی که دنیا پر از اتفاق‌های خوبی هم هست که حتی بعد از انتشار اونقدری اثر رسانه‌ای ندارن که توی ذهن مخاطب نفوذ کنه. 
پس یادتون باشه، خوندن یه خبر بد می‌تونه شروع یه زنجیره از حس‌های بد و ناامیدکننده از خودتون و زندگی باشه، بهترین راه، کنترل و مدیریت خوندن اخبار به صورت افراطیه و این رو هم توی ذهنتون داشته باشین که دنیا اتفاق‌های خوبی هم داره که کمتر به گوش شما می‌رسه.

برچسب ها: روانشناسی ، علم ، سلامت
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار