کد خبر: 1263374
تاریخ انتشار: ۲۱ آبان ۱۴۰۳ - ۰۱:۴۰
این ستاره که جرم آن احتمالاً ۱۰ تا ۲۰برابر جرم خورشید است، با انتشار باد‌های ستاره‌ای پرقدرت، گاز‌های اطراف را فشرده کرده و باعث تابش و درخشش این ساختار زیبا شده است

 جوان آنلاین: به گزارش «ایتنا» حباب فضایی عظیمی که در سحابی حباب (NGC ۷۶۳۵) مشاهده می‌شود، از طریق باد‌های پرقدرت یک ستاره در حال شکل‌گیری است.

این حباب کیهانی که حدود ۱۰سال نوری قطر دارد، با باد و تشعشعات شدید از ستاره‌ای بسیار داغ و بزرگ در مرکز خود شکل گرفته است. این ستاره که جرم آن احتمالاً ۱۰ تا ۲۰برابر جرم خورشید است، با انتشار باد‌های ستاره‌ای پرقدرت، گاز‌های اطراف را فشرده کرده و باعث تابش و درخشش این ساختار زیبا شده است.

در تصویر برگزیده امروز ناسا، این ستاره درخشان که بالاتر و سمت راست مرکز حباب دیده می‌شود، در گرد و غبار بازتاب‌دهنده سحابی قرار دارد.

گفتنی است این فرایند‌ها به ظاهر زیبا و ظریف حباب اشاره دارند، اما در واقع نشانگر فعالیت‌های خشن و پرفشاری هستند که در این منطقه رخ می‌دهند.

این سحابی در فاصله ۱۱هزار سال نوری از زمین و در صورت فلکی ذات‌الکرسی (Cassiopeia) قرار دارد و می‌تواند برای علاقه‌مندان به آسمان جلوه شگفت‌انگیزی داشته باشد. این سحابی نه تنها از نظر ظاهری جذاب است، بلکه نمایانگر چگونگی تعامل ستاره‌ها با محیط اطراف‌شان و تأثیر باد‌های ستاره‌ای در شکل‌دهی ساختار‌های کیهانی است. مشاهده چنین اجرامی می‌تواند به درک بهتری از فرایند‌های فعال در جهان کمک کند.

برچسب ها: ناسا ، فضا ، ستاره
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار