به گزارش جوان آنلاین : سید محسن حسینی ،مدیر کل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری گفت: ساخت پل تاریخی شهر آق قلا به دوره سلجوقیان برمی گردد و بعدها در زمان صفویه و دوره معاصر تعمیر شده و احیاء قلعه تاریخی آق قلا نیز می تواند در جذب گردشگر موثر باشد.
سید محسن حسینی اظهار کرد: برگزاری جشنواره های فرهنگی، هنری و اقتصادی با معرفی مزیتهای هر شهر علاوه بر معرفی آن شهر به رشد و توسعه گردشگری، استقرار صنایع تبدیلی و رونق اقتصادی آنها کمک زیادی می کند.
سلیمان هاشمی فرماندار شهرستان آق قلا در این مراسم گفت: شهرستان آق قلا تا سال ۱۴۱۰ به بزرگترین قطب گردشگری و توریستی استان گلستان تبدیل خواهد شد.
سلیمان هاشمی تصریح کرد: منطقه آزاد اینچه برون که حدود 90 درصد آن در محدوده شهرستان آق قلا قرار دارد می تواند افتخار بزرگی برای مردم آق قلا شود.
ناصر آل جلیل شهردار آق قلا با ارائه توضیحاتی پیرامون فرش و زیور آلات ترکمن ، گفت: پل تاریخی آق قلا در زمره قدیمی ترین پل های آجری کشور است و قلعه تاریخی نیز نیازمند احیا است. گفتنی است ، در این مراسم سخنرانی علمی در مورد فرش ترکمن و برنامه های متنوع هنری و موسیقی اجرا شد که مورد استقبال شرکت کنندگان قرار گرفت