کد خبر: 1035441
تاریخ انتشار: ۳۰ دی ۱۳۹۹ - ۰۰:۱۹
بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام رویداد ملی «بانوی برکت» را با هدف کارآفرینی در حوزه کسب‌وکار‌های خانگی و خانوادگی برای بانوان برگزار می‌‎کند.
سجاد مرسلي

سرویس ایران جوان آنلاین: مجری رویداد ملی بانوی برکت در تشریح اهداف برگزاری این رویداد گفت: طراحی مدل‌های بومی برای افزایش حضور بانوان در حوزه‌های اقتصاد خانواده و کسب‌و‌کار‌های خانگی، افزایش مشارکت اقتصادی بانوان، تقویت شبکه اجتماعی بانوان کارآفرین بنیاد برکت و ارائه طرح‌های صنایع خلاق در کسب‌و‌کار بانوان از جمله اهداف برگزاری این رویداد است. منصوره اخوان با اشاره به فراخوان رویداد ملی بانوی برکت خاطرنشان کرد: کارآفرینان و ایده‌پردازان می‌توانند از طریق اپلیکیشن جامع برکت به نشانی app. barkat. ir یا سایت رویداد‌های برکت به نشانی event. barkat. ir طرح‌ها و مدل‌های کسب‌وکار و ایده‌های سیاستی خود را در حوزه کارآفرینی برای بانوان ارائه دهند تا طرح‌های منتخب پس از بررسی و داوری، از سوی بنیاد برکت حمایت و اجرا شوند.


وی از حمایت این بنیاد از طرح‌های اشتغالزایی در قالب رویداد بانوی برکت خبرداد و افزود: این رویداد قصد دارد تا در یک فرآیند جمع‌سپاری حل مسئله، مدل‌های بنیاد برکت را متناسب با نیاز‌ها و شرایط کارآفرینی زنان به روز نماید و علاوه بر مدل‌های موفق قبلی، مدل اشتغال بانوان را نیز ارائه دهد. به گفته اخوان، رویداد بانوی برکت همچنین می‌خواهد مشکلات زنان کارآفرین در حوزه اشتغال خانگی و خانوادگی را بررسی کند. مجری رویداد بانوی برکت با اشاره به شروع ثبت نام متقاضیان از ۲۲ دی‌ماه اظهار داشت: ارزیابی و داوری طرح‌ها و ایده‌های رسیده به رویداد از ۱۵ بهمن‌ماه همزمان با سالروز ولادت حضرت فاطمه (س) و روز زن آغاز خواهد شد.

همچنین در این مدت برای تمامی شرکت کنندگان، دوره‌های آموزشی با هدف توانمندسازی برگزار می‌شود.


اخوان بیان کرد: علاوه بر اهدای جوایز به طرح‌های برگزیده در این رویداد، طرح‌های اشتغالزایی منتخب نیز متناسب با مدل‌های اقتصادی اشتغالزایی بنیاد برکت حمایت خواهند شد.


وی با اشاره به برگزاری رویداد بانوی برکت در سراسر کشور خاطرنشان کرد: طرح‌ها و ایده‌های رسیده به رویداد باید در حوزه‌های صنایع خلاق شامل طراحی و معماری، کسب‌وکار دیجیتال و فضای مجازی، میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، صنایع دیداری و شنیداری، گیاهان دارویی و طب سنتی، چاپ و نشر، هنر‌های تجسمی و نمایشی و بازی، اسباب بازی و سرگرمی می‌باشند.


مجری رویداد بانوی برکت با تأکید بر برگزاری دوره‌های توانمندسازی برای شرکت‌کنندگان و برگزیدگان رویداد بانوی برکت خاطرنشان کرد: از طرح‌های برگزیده در قالب مدل اشتغالزایی اجتماع‌محور بنیاد برکت حمایت خواهد شد. همچنین طرح‌هایی که به حمایت بیشتری نیاز داشته باشند به بخش بنگاه‌محور معرفی می‌شوند تا تسهیلات بیشتری به آن‌ها تعلق گیرد. اخوان یادآور شد: بنیاد برکت سال‌هاست با ایجاد اشتغال در سطح خرد یا در سطح بنگاه‌های کوچک و متوسط توانسته است با مدل‌های کارآفرینی خود، گام بلندی در رفع بیکاری در کشور بردارد. وی از ایجاد ۴۱ هزار طرح اشتغالزایی برکت توسط بانوان مناطق محروم تا به امروز خبرداد و تأکید کرد: بانوان ایرانی از دیرباز در تولید کشور نقش مهمی داشته‌اند.

خودکفایی در تولید ۴۶۰۰ قطعه مورد نیاز صنایع ریلی کشور


با اتکا به توان و دانش صنعتگران و شرکت‌های قطعه‌ساز افزون بر ۴ هزار و ۶۰۰ قطعه مورد نیاز صنایع ریلی در داخل کشور تولید می‌شود.


محمد هادی ضیایی معاون ناوگان راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران در حاشیه بازدید از مجموعه راه‌آهن خراسان‌رضوی گفت: راه‌آهن برای ساخت ۵۵۰ قطعه وارداتی صنعت حمل و نقل ریلی کشور دست یاری به سوی شرکت‌های دانش بنیان، قطعه سازان و مجموعه‌های دانشگاهی دراز کرده است. وی افزود: در این راستا با هماهنگی وزارت صنعت، معدن و تجارت طی دو سال گذشته با هدف استفاده از ظرفیت و توانمندی داخلی از واردات ناوگان ریلی به کشور جلوگیری و واگن و لوکوموتیو داخلی جایگزین نمونه‌های خارجی شده است. معاون ناوگان راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران تصریح کرد: در سامانه جامع «رونق و جهش تولید صنعت ریلی» در پایگاه اینترنتی راه‌آهن، مشخصات قطعات تولید داخل این صنعت و آدرس و مشخصات شرکت‌های قطعه ساز جمع‌آوری شده تا نیازمندی‌های داخلی حتماً با مراجعه به این واحد‌ها تأمین شود. ضیایی‌مهر افزود: در همین سامانه ۵۵۰ قطعه‌ای که کماکان از خارج کشور وارد می‌شود، فهرست شده و به عنوان فراخوان از شرکت‌های دانش بنیان و دانشگاهی برای ساخت بومی آن‌ها دعوت به عمل آمده است.

توزیع بسته کمک معیشتی به همت گروه‌های جهادی در البرز


۴۰۰ بسته کمک معیشتی هر کدام به ارزش ۶۵۰ هزار تومان به همت گروه‌های جهادی بسیج دانشجویی در بین نیازمندان و افراد کم‌برخوردار استان البرز توزیع شد.


جعفر فلاح‌نژاد مسئول ناحیه بسیج دانشجویی استان البرز گفت: در راستای عمل به منویات رهبر معظم انقلاب مبنی بر به وجود آمدن رزمایشی برای کمک مؤمنانه به نیازمندان، یازدهمین رزمایش به مناسبت سالروز شهادت حضرت زهرا (س) به همت قرارگاه جهادی شهید حاج قاسم سلیمانی ناحیه بسیج استان البرز برگزار شد. وی افزود: در این مرحله از رزمایش مواسات و همدلی ۴۰۰ بسته کمک معیشتی هر کدام به ارزش ۶۵۰ هزار تومان توسط گروه‌های جهادی این نهاد در بین نیازمندان و افراد کم‌برخوردار استان توزیع شد. مسئول ناحیه بسیج دانشجویی استان البرز تصریح کرد: این امر به همت و همکاری خیرین، بسیج دانشجویی، ستاد فرمان اجرایی حضرت امام خمینی (ره) و بنیاد مستضعفان استان البرز انجام شد. فلاح‌نژاد خاطرنشان کرد: به فضل خدا بیش از یک هزار بسته معیشتی در مرحله دوازدهم رزمایش کمک‌های مؤمنانه و مواسات در ۲۲ بهمن سال‌جاری در بین جامعه هدف توزیع می‌شود. وی با اشاره به اقدامات دیگر بسیج دانشجویی استان در قرارگاه شهید حاج قاسم سلیمانی گفت: دو جهیزیه کامل برای دو زوج دانشجوی نیازمند توسط این نهاد تهیه و به آن‌ها اهدا شد. مسئول ناحیه بسیج دانشجویی استان البرز ادامه داد: این نهاد به طبخ ۳۳۰ پرس غذای تبرکی ویژه شهادت حضرت زهرای اطهر (س) اقدام کرد که با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی در بین خانواده‌های نیازمند البرزی توزیع شد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار