کد خبر: 1317553
تاریخ انتشار: ۲۴ شهريور ۱۴۰۴ - ۰۴:۲۰
شرکت‌های معدنی مسئول ساخت جاده «یاسوکند» جاده یاسوکند که سال‌ها به یکی از معضلات اساسی شهرستان بیجار در استان کرمانشاه تبدیل شده بود و مردم از خطرات و مشکلات این محور گلایه داشتند، سرانجام با پیگیری‌های نماینده مردم بیجار وارد فاز اجرایی شد. 

جوان آنلاین: جاده یاسوکند که سال‌ها به یکی از معضلات اساسی شهرستان بیجار در استان کرمانشاه تبدیل شده بود و مردم از خطرات و مشکلات این محور گلایه داشتند، سرانجام با پیگیری‌های نماینده مردم بیجار وارد فاز اجرایی شد. 
 
محور یاسوکند به دلیل تردد بالای کامیون‌های معادن و وضعیت نامناسب زیرساخت‌ها، طی سالیان گذشته بار‌ها باعث بروز حوادث رانندگی و مشکلات جدی برای مردم منطقه شده است. این محور که از دوراهی بیجار–زنجان تا شهر یاسوکند امتداد دارد، سال‌هاست در انتظار توسعه و دوبانده شدن به سر می‌برد. 
پس از دو دهه انتظار، پیگیری‌های دو‌ساله علیرضا زندیان، نماینده مردم بیجار در مجلس شورای اسلامی، نتیجه داد و پروژه دوبانده شدن این مسیر حیاتی وارد مرحله اجرایی شد. نماینده مردم بیجار با بیان اینکه بیش از ۲۵سال است که معادن بخش کرانی مورد بهره‌برداری قرار گرفته‌اند، اما هیچ سهم مشخصی از مسئولیت اجتماعی آنها در توسعه زیرساخت‌های منطقه دیده نمی‌شد، می‌گوید: «برای نخستین بار در دوره یازدهم مجلس، شرکت‌های معدنی موظف شدند بخشی از این مسئولیت را در حوزه راه‌سازی هزینه کنند که نتیجه آن بهسازی جاده روستا‌هایی همچون سیفعلی‌کندی، نورمحمدکندی، ینگی‌آباد، گل‌قشلاق و هشتادجفت بود.» علیرضا زندیان ادامه می‌دهد: «در سال ۱۴۰۳ با برگزاری نشست‌های متعدد با مدیران معادن، وزارت صمت، راه و شهرسازی و سازمان راهداری کشور، موضوع دوبانده شدن محور یاسوکند به عنوان مطالبه جدی مردم مطرح شد.»

 تعهد شرکت‌های معدنی برای ساخت جاده
محور یاسوکند، از مسیر‌های حیاتی شهرستان بیجار، سال‌ها با مشکلات ایمنی و زیرساختی مواجه بود. حالا پروژه دوبانده شدن این مسیر وارد مرحله اجرا شده و می‌تواند نقش مهمی در کاهش حوادث و توسعه اقتصادی منطقه ایفا کند. نماینده مردم بیجار می‌گوید: «خوشبختانه پس از پیگیری‌های فراوان تفاهمنامه‌ای به امضا رسید که بر اساس آن چند شرکت معدنی متعهد به اجرای این پروژه شدند.»
وی با بیان اینکه مطالعات فنی پروژه بیش از شش‌ماه به طول انجامید و همین امر آغاز عملیات را به تأخیر انداخت، ادامه می‌دهد: «هم‌اکنون عملیات اجرایی آغاز شده است و شرکت‌های کیمیا معادن و زرین معدن مشغول فعالیت هستند، شرکت احسان استیل تأمین زندیان با اشاره به ضرورت این پروژه می‌گوید: «اجرای این جاده دوبانده در طول ۱۲کیلومتر از حدفاصل دوراهی بیجار–زنجان تا یاسوکند تعریف شده و با توجه به راه‌اندازی قریب‌الوقوع واحد‌های گندله‌سازی و احداث واحد ۵/۲ میلیون‌تنی کنسانتره، وجود جاده دوبانده برای منطقه یک ضرورت حیاتی است.»
عضو کمیسیون اصل ۹۰مجلس در باره اینکه مردم بیجار چه زمانی می‌توانند منتظر بهره‌برداری کامل از این پروژه باشند، خاطرنشان می‌کند: «اگر در گذشته حتی بخشی از این پروژه عملیاتی می‌شد، امروز شاهد بهره‌برداری کامل آن بودیم، اما این بار پروژه با جدیت و به صورت اصولی آغاز شده و مردم شریف بیجار می‌توانند مطمئن باشند که این مسیر مهم به زودی تکمیل و در اختیارشان قرار خواهد گرفت.»

برچسب ها: جاده ، حمل و نقل ، معدن
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار