کد خبر: 1008354
تاریخ انتشار: ۱۰ تير ۱۳۹۹ - ۲۱:۲۰
مردم از قطعی آب و خاموشی‌های مکرر برق گله‌مند هستند
نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی کثرت انتقادها از حوزه آب و برق را مورد اشاره قرار داد و گفت: هر چند خدمات بسیار ارزشمندی در این حوزه در حال انجام است اما چالش‌های این حوزه از جمله قطعی‌ها و خاموشی‌های مکرر، مسائل زیست محیطی ناشی از فرسودگی شبکه توزیع و افزایش مصرف بی رویه با توجه به شیوع بیماری کرونا و آغاز فصل گرم سال، بیش از پیش باید از سوی مسئولان و مردم مورد توجه قرار گیرد.

حجت الاسلام و المسلمین سیدمحمدعلی آل هاشم  در دیدار با مسئولان آب و برق استان با بیان اینکه وزارت نیرو فعالیت های چشمگیری در سال های اخیر داشته استف اظهار داشت: برق دار کردن روستاها و آبرسانی به این مناطق، احداث سدها، شبکه های آبیاری، زهکشی، مهندسی رودخانه ها و مدیریت سیلاب ها، حفاظت از آب زیرزمینی، فعال سازی کارگروه سازگاری با کم آبی و همچنین توجه به سیستم های آب شیرین کن بخشی از اقدامات موثر وزارت نیرو در حوزه تامین و توزیع آب و برق بین مردم بوده است.

امام جمعه تبریز، تولید، انتقال و توزیع برق، افزایش نیروگاه ها، تولید بیش از یک چهارم برق کشور بدون استفاده از سوخت های فسیلی، تامین برق مطمئن و پایدار، کاهش تلفات برق، توسعه ظرفیت های انرژی های تجدیدپذیر، فعالیت های برون مرزی را بخش دیگری از این اقدامات عنوان کرد.

وی از وزارتخانه نیرو به عنوان مجموعه ای حیاتی یادکرد و گفت: چالش های پیش روی این وزارتخانه بسیار زیاد است که انتظار می رود دولت در فرصت باقی مانده از عمر خود برای حل آن راهکارهای عملی ارائه کند.

نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی با تاکید براینکه برنامه ریزی بدون توجه به اجرا موفقیت آمیز نخواهد بود گفت: برای حل مشکلات این بخش نیازمند بسیج همگانی تمام سازمان ها و مشترکان هستیم.

 صنعت آب و برق نباید از خطوط کلی اقتصاد مقاومتی جدا باشد 

امام جمعه تبریز با بیان اینکه صنعت آب و برق نباید از خطوط کلی اقتصاد مقاومتی جدا باشد گفت: عدالت بنیانی، مردمی بودن، دانش بنیان بودن درون زایی و برون گرایی پنج محور اصلی سیاست‌های اقتصادمقاومتی در حوزه آب و برق است که باید مورد توجه قرار گیرد.

حجت الاسلام و المسلمین آل‌هاشم کثرت انتقادها از این حوزه را مورد اشاره قرار داد و گفت: هر چند خدمات بسیار ارزشمندی در این حوزه در حال انجام است اما چالش‌های این حوزه از جمله قطعی‌ها و خاموشی‌های مکرر، مسائل زیست محیطی ناشی از فرسودگی شبکه توزیع  و افزایش مصرف بی رویه با توجه به شیوع بیماری کرونا و آغاز فصل گرم سال، بیش از پیش باید از سوی مسئولان و مردم مورد توجه قرار گیرد.

وی با تاکید بر مصرف درست و بهینه حامل‌های انرژی گفت: بعنوان مثال از مردم عزیز می‌خواهیم در فصل گرم سال به جای تنظیم دمای کلرها به 18 درجه، میزان دمای وسایل گرمایشی روی 24 درجه تنظیم کنیم.

 

 

افزایش 40 درصدی مصرف آب

نماینده ولی فقیه در استان با یادآوری اینکه مصرف آب مشترکان در این ایام 40 درصد افزایش یافته است، گفت: همه ما باید بدانیم که با توجه به ضرورت رعایت بهداشت فردی، مدیریت مصرف آب و تغییر الگوی زندگی مردم در زمان شیوع بیماری کرونا بسیار ضروری و مهم است.

امام جمعه تبریز با بیان اینکه در حال حاضر بخشی از مصرف بی رویه آب و برق متاثر از شرایط روحی و ذهنی جامعه است، گفت: تغییر سبک زندگی و اصلاح الگوی مصرف گامی مهم برای مصرف بهینه آب و برق است.

 مصرف بهینه آب و برق باید به فرهنگ تبدیل شود

حجت الاسلام و المسلمین آل هاشم تاکید کرد: برای عبور از شرایط فعلی و جلوگیری از بروز بحران آب و برق باید مصرف بهینه به یک فرهنگ تبدیل شود.

 روشن میلانی مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای آذربایجان، غفارزاده مدیرعامل آب منطقه ای استان ،  عادل کاظمی مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تبریز ، ایمانلو مدیرعامل آب و فاضلاب استان ، فرج نیا مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان ، معینی مدیرعامل شرکت مدیریت تولید برق آذربایجان شرقی به بیان نکته نظرات ، چالش ها و موفقیت ها و مشکلات حوزه کاری خود پرداختند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر