کد خبر: 982214
تاریخ انتشار: ۲۷ آذر ۱۳۹۸ - ۰۷:۴۵
توصیه قاسم زارع بازیگر «آژانس شیشه‌ای» به دولتمردان
فیلم «زنده باد زاپاتا» را حتماً ببینید مشکلات اقتصادی جامعه برای همه اقشار است و هنرمندان را هم درگیر کرده ولی کو گوش شنوا و کدام تهیه‌کننده را دیده‌اید که برای همدلی هم که شده خانه و زندگی‌اش را به مناطق حاشیه‌ای ببرد تا برای تولید اثر درک بهتری از شرایط داشته باشد.
سرویس فرهنگ و هنر جوان آنلاین: قاسم زارع بازیگر سینما با بیان این مطلب به «جوان» گفت: سینما و تلویزیون روز‌های خوبی را نمی‌گذرانند، چون سرمایه‌های پاک در سینما کمیاب شده و صاحبان سرمایه‌های مشکوک هم به طور عادی اغلب به سمت تولید محصولاتی می‌روند که کارکرد فرهنگی‌شان پایین است.

بازیگر کاراکتر «احمد کوهی» در درام ماندگار «آژانس شیشه‌ای» ادامه داد: این حجم از گرانی و مشکلات اقتصادی پیرامون جامعه را ببینید، چرا این مشکلات نمود چندانی در سینما و تلویزیون و شبکه خانگی ما ندارد؟ جز این است که تولیدکنندگان ما خودشان به اصطلاح لاکچری زندگی می‌کنند و عطش بالایی نشان می‌دهند برای نمایش طبقه مرفه بی‌درد؟

قاسم زارع افزود: متأسفانه در نبود رسانه‌های قدرتمند سراسری، ثبات اقتصادی جامعه هم روزبه‌روز کمتر می‌شود و جز معدودی که به تعداد انگشت‌های یک دست هم نمی‌رسند، بقیه هنرمندان هم به شدت مشکل دارند.

بازیگر «آواز قو» و «اخراجی‌ها» خاطرنشان ساخت: این وظیفه سینما و تلویزیون است که تولیداتشان را با نقد ریشه‌های وضع موجود، پیش ببرند. اگر سالی پنج فیلم مستند یا داستانی قوی درباره ریشه‌های وضع موجود اقتصادی تولید شود، یقین بدانید که هم دستگاه قضا در برخورد با رانتخواران دلگرم‌تر خواهد شد و هم مردم انگیزه بیشتری در برخورد با فساد‌های قابل مشاهده پیدا خواهند کرد. این بازیگر ۶۲ساله تأکید کرد: ضربه‌ای که مفسدان اقتصادی به ملت و دولت و نظام می‌زنند از ضربات تحریم خارجی‌ها بدتر است. این‌ها دشمنان واقعی هستند و کاری کرده‌اند که داشتن یک شغل مناسب برای جوانان، یک رؤیای دست‌نیافتنی شده است. بازیگر «فرزند خاک» و «مزرعه پدری» خاطرنشان ساخت: من فقط یک خواهش از مسئولان دارم و آن هم اینکه فقط به مدت چهار سال قیمت ارزاق عمومی را ثابت نگه دارند و اگر قادر به چنین کاری نیستند خیلی سریع جایشان را به مدیران جهادی باانگیزه دهند.

قاسم زارع با اشاره به تاثیرپذیری سینمای مطرح دنیا از اتفاقات اجتماعی گفت: من به عنوان یک هنرمند یک توصیه به مسئولان دارم و آن هم اینکه حتماً فیلم «زنده باد زاپاتا» را نه یک بار بلکه چند بار ببینند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار