هیچ چیز آنطور که باید و طبق توافقات انجام شده پیش نمیرود، حتی با استعفای کفاشیان که تازه تعداد آنها را که باید با پای خود میرفتند به عدد دو رسانده است!
قانون منع بهکارگیری بازنشستهها برخلاف همیشه بسیاری را وادار به ترک پست کرد. اینبار دیگر نمیشد با یک لابی کوچک و سطحی مجوز ادامه حضور را گرفت و ۲۶ آبان آخرین فرصت برای جمع و جور کردن و تحویل پستها برای تمکین از قانون بود. قانونی که فدراسیون فوتبال بیش از هر فدراسیون دیگری در مخالفت با آن تلاش کرد و سرانجام هم موفق شد به لطف قانون ۶۰، مجوز ادامه حضور رئیس را بگیرد. رئیسی که البته بعد از جفت و جور شدن کار خود برای رفتن بیسروصدای دیگر بازنشستههای فدراسیون قول داده بود، قولی که البته تا به امروز هنوز عملی نشده است!
داستان فدراسیون فوتبال، داستان ۵+۱ بود. تلاشهای وزارت ورزش و لابیهای کمیته ملی المپیک جواز حضور یکی از رؤسای شش فدارسیون را گرفته بود و حالا تاج میتوانست به فعالیت خود ادامه دهد، اما همانطور که بعدها صالحیامیری هم تأکید کرد، رئیس ماندگار فدراسیون فوتبال در خصوص تمکین دیگر بازنشستهها قولهایی داده بود. قرار بر این بود که معاونان تاج با دادن استعفا، بدون هیچگونه مشکلی از قانون تمکین کنند. طبق صحبتهای انجام شده باید تا قبل از برگزاری مجمع فدراسیون برای تصمیمگیری در خصوص هیئت رئیسه طبق توافقات انجام شده ساکت دبیر فدراسیون، اصفهانیان رئیس کمیته داوران، بهاروند رئیس سازمان لیگ و کفاشیان سرپرست کمیته فوتسال استعفای خود را تحویل بدهند و فدراسیون را ترک کنند تا ادامه ماجرا در مجمع پیگیری شود و هیئت رئیسه نیز بعد از تشکیل مجمع به کار خود پایان دهد. حال آنکه تا امروز تنها دو نفر از آن چهار نفری که باید استعفا میدادند، کنارهگیری کردند و هنوز خبری از کنار رفتن اصفهانیان و بهاروند نیست، آن هم در حالی که استعفای کفاشیان نیز ابهامات زیادی دارد!
عصر سهشنبه بود که خبر استعفای کفاشیان روی خروجی سایتهای خبری رفت. رئیس پیشین فدراسیون فوتبال از ریاست کمیته فوتسال استعفا کرده بود، اما حرفی از استعفای او از ریاست سازمان لیگ فوتسال به میان نیامد. حال آنکه طبق آییننامه سازمان لیگ فوتسال، رئیس کمیته فوتسال باید ریاست این سازمان را هم برعهده داشته باشد، در حالیکه کفاشیان پیشتر گفته بود که سازمان لیگ فوتسال یک شرکت خصوصی است و قانون بازنشستگی شامل آن نمیشود و تمام این مسائل ابهامات این استعفای دیرهنگام را بیشتر میکند. ضمن اینکه سمت کفاشیان در هیئت رئیسه نیز همچنان به قوت خود باقی است. هیئت رئیسهای که طبق صحبتهای انجام شده بین تاج، مسئولان وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک تکلیف آن را مجمع باید مشخص کند. مجمعی که البته در برگزاری زمان آن اختلافنظرهای زیادی وجود دارد!
بعد از مطرح شدن بحث تعلیق که بهزعم بسیاری چماقی بیش نبود برای آنکه فدراسیون فوتبال حرف خود را برای فرار از قانون بازنشستهها به کرسی بنشاند، کمیته ملی المپیک و وزارت ورزش به این جمعبندی رسیدند که در پی گرفتن مجوز ادامه کار تاج، هیئت رئیسه با حکم مجمع کنار بروند تا مشکلی متوجه فوتبال نشود. این جمعبندی به تأیید رئیس فدراسیون فوتبال هم رسیده بود و طبق گفتههای صالحیامیری، مجمع فدراسیون باید نهم دیماه برگزار میشد، اما بیتوجهی مسئولان فدراسیون برای انجام امور مربوط به برگزاری مجمع نشان داد که آقایان خیلی هم با مسئولان کمیته ملی المپیک و وزارت ورزش برای برگزاری روز مجمع همنظر نیستند. در واقع طبق قانون ۲۱ روز قبل از برگزاری مجمع، نامهنگاریها در این زمینه باید انجام شود. نامهنگاریهایی که خبری از آنها نیست و همین برای اثبات بدعهدی تاج بر سر توافقاتی که با کمیته و وزارت داشته، کافی است.
جدا از بیتوجهی فدراسیون برای ارسال نامه به اعضای مجمع و عدم استعفای اصفهانیان و بهاروند که باید قبل از تشکیل مجمع و کنار گذاشتن قانونی هیئت رئیسه به کار خود پایان میدادند، حالا تاج با صحبت از ۱۶ دی، این اختلافنظر را علنی میکند.
رئیس فدراسیون تأکید میکند که کفاشیان با میل و اراده خود بود که از ریاست کمیته فوتسال کنار رفت و او هم پرهیزکار را به عنوان سرپرست انتخاب کرد تا هیئت رئیسه، رئیس جدید را برگزیند. رئیس فدراسیون، اما در خصوص برگزاری زمان مجمع برای تصمیمگیری درباره هیئت رئیسه بازنشسته فدراسیون فوتبال، برخلاف آنچه رئیس کمیته ملی المپیک پیش از این گفته بود از تاریخی دیگر حرف میزند: «زمان دقیق برگزاری مجمع را نمیدانم، اما فکر میکنم ۱۶، ۱۷ دیماه این مجمع برگزار شود.» همین جمله کوتاه و نامطمئن کافی است تا نشان دهد اوضاع قرار نیست آنطور که گفته شده بود بیسروصدا و با هماهنگیهای قبلی پیش برود. در واقع اگر قرار بر این بود که بازنشستههای فدراسیون فوتبال (۵+۱) که یکی به عنوان رئیس مجوز حضور گرفته طبق صحبتهای انجام شده از قانون تمکین کنند، امروز شاهد ادامه حضور بهاروند و اصفهانیان نبودیم و تاج نیز از تاریخی متفاوت از آنچه پیشتر در خصوص آن صحبت شده بود برای برگزاری مجمع حرف نمیزد. تاریخی که از لحن صحبت آقای رئیس مشخص است که خود نیز دقیق بودن آن نمیداند که اگر میدانست، نمیگفت: فکر کنم ۱۶، ۱۷ دی باشد، مسئلهای که بدون شک میتواند نگرانکننده و حتی شاید دردسرآفرین باشد!